Класичні чоловічі аромати

Скільки існує чоловічих аксесуарів? Якщо задуматися про це, то прийдемо до висновку що не так вже й багато. Ремінь, окуляри, краватка, запонки ... Але все це якось дрібнувато, недостатньо для того що б по-справжньому підкреслити або доповнити образ. Швидше за все через це чоловіки відчувають чималий інтерес до парфуму - речам невидимим, підсвідомим і недосяжним. Адже духи це не територія для жінок, на яку чоловікам вхід суворо заборонений. Виробники це прекрасно розуміють і приділяють чимало часу на створення чоловічої парфумерії.

Прийнято вважати, що чоловічі парфуми відрізняються від жіночих тим, що їх звучання більш брутальне, в їх композиції відсутні квіткові акорди, а переважають - шкіряні, деревні, цитрусові. Але це не зовсім так. Наприклад, останнім часом, навпаки, квіткові ноти популярний тренд в чоловічій парфумерії. Великою популярністю користуються шавлія, лаванда і герань: таке поєднання присутня, наприклад, в «Eternity» від Calvin Klein . Тому розмежування між чоловічим і жіночим ароматом вельми умовне, особливо якщо брати до уваги унісекс-парфуми, бум яких припав на 90-і роки.

При покупці чергового парфуму чоловіки найчастіше віддають перевагу класиці
При покупці чергового парфуму чоловіки найчастіше віддають перевагу класиці

Історія розвитку чоловічої парфумерії цікава рядом цікавих закономірностей. Сьогодні ми хочемо розповісти про парфумах, які без жодних проблем можна віднести до категорії класичних. Ці аромати носять чоловіки різного віку і різних професій. Їх звучання більш спокійне, консервативне. Виробники дуже люблять в чоловічих ароматах поєднувати деревні і пряні акорди як, наприклад в «Play» від Givenchy і «The one Gentleman» від Dolce & Gabbana .

Останнім часом на грунті класичних чоловічих ароматів сходять нові парфумерні шедеври. Дуже популярний у нас і у всьому світі «Fahrenheit» від Christian Dior . Це чудовий приклад класики, яка проходить перевірку часом, через десятки років аромат звучить доречно і актуально. Це означає, що парфумерні майстри створили дійсно шедевр. Своєрідний і добре впізнаваний букет. Композиція вийшла не тільки ошатною, але і лаконічно-виразною, що, мабуть, і визначило її успіх в ділових колах.

Ще одна чоловіча класика - «Acqua di Gio» від Giorgio Armani . Популярний ароматний шедевр від талановитого Альберто Морільяса є цитрусовий парфум з яскраво вираженими морськими і пряними акордами.

Всі шанси стати класичним чоловічим парфумом є у духів «Aventus» від популярного бренду Creed. Вони були випущені в дві тисячі десятому році і з тих пір їх популярність тільки зростає. Чоловіки полюбили цей аромат за цікаве поєднання солодких фруктових нот і мужнього акорду шкіри.

Слід зазначити, що один з найбільш вдалих сучасних чоловічих ароматів пропонує фірма «Chanel» - мається на увазі чоловічий аромат «Allure Homme» від Chanel . Його творці віртуозно жонглюють контрастами: в аскетичній коричневої упаковці, що нагадує нема про шоколаді, а про сутанах католицьких ченців, укладений досконалий союз свіжого бергамота і дурманних східних прянощів. Відповідальний за нього один з найкращих парфумерів світу - Жак Польж. Саме цей майстер доклав руку до найзнаменитішим ароматів Chanel. Coco Noir, №5 Eau Premiere - все його рук справи.

Тому чоловіки, сміливо купуйте ці аромати. Класика завжди в моді!

Скільки існує чоловічих аксесуарів?

Новости