KLM Royal Dutch Airlines

  1. Сфера діяльності
  2. проекти
  3. Сертифікати та ліцензії:
  4. інше:
  5. Участь в об'єднаннях
  • Адреса: Росія, м.Москва, вул. Ольховська, д. 4 стор. 2
  • Телефон: +7 (495) 411-7766
  • E-mail: [email protected]
  • Web: https://www.klm.com/home/ru/ru
  • Дата організації підприємства: 1919 р
  • Анкета створена: 14.08.2015, змінена: 22.02.2019

Сфера діяльності

KLM Королівські Голландські Авіалінії - міжнародна авіакомпанія, що базується в Амстердамі, Нідерланди. У 2004 році KLM і Air France об'єдналися в найбільшу холдингову авіакомпанію на ринку повітряних перевезень. Рейси двох компаній утворюють велику мережу далекомагістральних перевезень з вильотом з Європи. Забезпечуючи максимальний комфорт і надаючи висококласний сервіс своїм пасажирам, KLM пропонує зручні стикування і привабливі тарифи.

проекти

В даний час авіакомпанія KLM спільно з авіакомпанією Air France здійснює понад 2200 щоденних рейсів в Європі і по всьому світу, а її флот налічує 546 літаків. Своїм пасажирам група авіакомпаній пропонує широку маршрутну мережу, що охоплює 316 напрямків у 115 країнах, з пересадковими пунктами в аеропортах Амстердама-Схіпхол і Париж-Шарль де Голль.

Сертифікати та ліцензії:

Авіакомпанія KLM Королівські Голландські Авіалінії, член групи Air France-KLM з 2004 року, є найстарішим європейським авіаперевізником, що діє під своїм оригінальним назвою.

інше:

Участь в програмах і проектах (внутрішньоросійських, міжнародних):
Авіакомпанія KLM входить до альянсу SkyTeam і пропонує своїм клієнтам програму для часто літаючих пасажирів Flying Blue, лідером в Європі з більш ніж 24,5 мільйонів учасників, а також програму для корпоративних клієнтів BlueBiz.

Участь в об'єднаннях

Соціальні мережі

Зміни до відомостей про авіапідприємстві KLM Royal Dutch Airlines вносилися: 22.02.2019. Доповнити розміщену інформацію або внести в неї зміни можна звернувшись в агентство «Авіапорти».

Новости