клуб БІТ

Можливості ІТ-форум

Клубу Банківських Інформаційних Технологій (БІТ) - 5 РОКІВ


24 листопада 2006 року в Боулінг-клубі «Страйк» відбулося урочисте засідання Клубу Банківських Інформаційних Технологій (БІТ), присвячене пятілетіюКлуба.

Незважаючи на те, що засідання було урочистим, проходило воно повністю в традиціях Клубу - в неформальній і вільній обстановці. Це підкреслювало вже те, що учасників урочистого зустрічали біля входу Голова Клубу - Бадашин Вадим (заступник Голови Правління «ІНДЕКС-БАНКу»), одягнений в смокінг, і почесний член Клубу Бузмаков Володимир, (президент компанії «Супремум»), одягнений у футболку з символікою Клубу БІТ. Незважаючи на те, що засідання було урочистим, проходило воно повністю в традиціях Клубу - в неформальній і вільній обстановці Вперше за п'ять років існування Клубу, члени Клубу вирішили відкрито заявити про існування Клубу і запросити на засідання Клубу гостей - представників НБУ, Асоціації банків України, системних інтеграторів, спеціалізованої та ділової преси, Співтовариства ІТ-директорів України .

Всі учасники урочистого засідання пройшли реєстрацію і отримали пам'ятні подарунки - футболки та пивні кухлі з символікою Клубу. При цьому на реєстраційних беждах були вказані тільки прізвище та ім'я, щоб учасники засідання могли просто звертатися один до одного по імені.

Пивні кухлі були вручені не випадково - засідання Клубу завжди починаються з кухля пива (іноді - з чашки чаю - для тих, хто «за кермом»). Тому, в якомусь сенсі пивний кухоль вже стала символом атмосфери Клубу. Цього разу традиція також не була порушена.
Після реєстрації всі гості потрапляли в дружню атмосферу клубу «Страйк» і мали можливість підготуватися до урочистого засідання, чому, після тривалої робочого тижня, дуже сприяла кухоль пива :).
Пивні кухлі були вручені не випадково - засідання Клубу завжди починаються з кухля пива (іноді - з чашки чаю - для тих, хто «за кермом»)

Відкрив урочисте засідання його беззмінний, ось уже на протязі п'яти років, Голова - Бадашин Вадим. У своїй невеликій вступній промові Вадим коротко зупинився на основних «віхи» розвитку Клубу БІТ, його цілі і завдання.

Він зазначив, вже п'ять років в Києві існує і успішно функціонує Клуб, який об'єднує ІТ-директорів такої складної і цікавої галузі, як банківська сфера. За час свого існування Клуб провів більше 50 засідань і всі вони були закриті для «зовнішнього світу».

Після вступної промови всім членам Клубу були вручені посвідчення членів Клубу та значки членів Клубу. Причому посвідчення членів Клубу були виписані всім, хто коли-небудь був прийнятий в члени Клубу.
Як зауважив Вадим Бадашин - членство в Клубі - «довічне». Тому посвідчення не підлягають поверненню та обміну.
Після вступної промови всім членам Клубу були вручені посвідчення членів Клубу та значки членів Клубу Особливо Активним членам Клубу були вручені пам'ятні подарунки з символікою Клубу. При цьому члени клубу в черговий раз продемонстрували свою прихильність інформаційних технологій - найактивніші члени Клубу були визначені виходячи з даних про кількість їх «активностей» на веб-сайті Клубу. П'ять членів Клубу були нагороджені пивними кухлями з гравіюванням «Клуб БІТ - 5 років».
Семи членам Клубу, які брали участь в першому засіданні Клубу, яке відбулося 21 листопада 2001 року, і до теперішнього часу активно беруть участь в діяльності Клубу були вручені пам'ятні фотографії.
Чи не був забутий і голова Клубу - від імені Клубу БІТ Бузмаков Володимир вручив йому пам'ятний сувенір - пивну кружкус гравіюванням «незмінний голова Клубу Банківських Інформаційних технологій - В.Бдашіну»
Гості також прийшли з подарунками - всім членам Клубу були вручені різні сувеніри (ручки, кепки, «Конюшиновий тонік» і навіть булава і люлька :))
А пан Бадашин був оголошений «почесним гуцулом», в честь чого йому була вручена «сорочка-вишиванка».

У свою чергу члени Клубу не обійшли увагою і постачальників рішень, які стали гостями урочистого засідання - їм були вручені Дипломи Клубу «За значний внесок у розвиток сектора банківських інформаційних технологій».

Таких почесних дипломів були удостоєні: Cisco Systems Ukraine, Датагруп, Корпорація «Квазар-Мікро», Представництво Oracle в Україні і Молдові, Інтелектуальні системи, Інфосистеми Джет, Інфоком.

Таких почесних дипломів були удостоєні: Cisco Systems Ukraine, Датагруп, Корпорація «Квазар-Мікро», Представництво Oracle в Україні і Молдові, Інтелектуальні системи, Інфосистеми Джет, Інфоком

Після «обміну подарунками» засідання продовжилося інтелектуальною грою «БІТ-РИНГ», в підготовці якої були задіяні санкт-петербурзькі колеги - компанія Форт-Росс (організатор російського СІО-Саміту та багатьох інших заходів для ІТ-сфери на російському ринку).

Питання, підготовлені російською компанією, стали приємним подарунком до п'ятиріччя Клубу БІТ. У грі взяли участь дві команди по сім чоловік: команда постачальників рішень і команда Клубу

У журі були запрошені представники преси - Борис Жданов (журнал «Корпоративні системи») і Леонід Бараш (журнал «Компьютерное обозрение»).
Їм дісталася нелегка доля - дуже було непросто виносити вердикт про правильність відповідей команд. У журі були запрошені представники преси - Борис Жданов (журнал «Корпоративні системи») і Леонід Бараш (журнал «Компьютерное обозрение»)


Найвідповідальніша роль - витягати квитки питання, які були заховані в конвертах, було довірено Івченко Ірині, начальнику управління захисту інформації НБУ.

Напружена боротьба тривала 50 хвилин. За цей час командам було запропоновано 20 питань. Слід відзначити високий рівень підготовки обох команд, так як на більшість питань вони відповіли.

У підсумку з рахунком 17:15 перемогла команда постачальників рішень.
Переможцям були вручені пам'ятні медалі «Команді-переможцю БІТ-РИНГУ» з символікою Клубу. Пам'ятних медалей були удостоєні також кращі гравці команд.

Також пам'ятних медалей були удостоєні члени журі та Івченко Ірина.

Також пам'ятних медалей були удостоєні члени журі та Івченко Ірина

Після інтелектуальної розминки на БІТ-РИНГУ учасників засідання чекала розминка фізична - турнір з боулігу і, звичайно ж, - традиційне пиво і закуски.

Після двох годин турніру були визначені переможці турніру.

Після двох годин турніру були визначені переможці турніру

Були нагороджені пам'ятними медалями «Краща команда« Боулінг-турніру »команди-переможниці в двох номінаціях:

Номінація 1. Команда, яка грала найбільш емоційно: тут «команда трьох блондинок» була просто поза конкуренцією! :);

:);

Номінація 2 Команда, яка набрала найбільшу кількість очок: тут знову переможцями виявилися постачальники рішень!
Ну і, звичайно, було визначено кращий гравець турніру, яким став Микола Булава - гравець команди-переможця.
Номінація 2 Команда, яка набрала найбільшу кількість очок: тут знову переможцями виявилися постачальники рішень

На цьому загальна частина урочистого засідання була завершена, але багато хто з учасників продовжили спілкування, користуючись гостинністю клубу Страйк за боулінгом або більярдом.
Судячи з емоційній атмосфері, що супроводжувала засідання, воно надовго запам'ятатися його учасникам. Багато з них будуть з нетерпінням чекати святкування десятиліття Клубу БІТ :).

Учасники висловили надію, що тепер зустрічі Клубу БІТ з постачальниками рішень будуть частіше.

Учасники висловили надію, що тепер зустрічі Клубу БІТ з постачальниками рішень будуть частіше

Загальний підсумок урочистого засідання: СВЯТО ВДАЛОСЯ!

ІТ-АКЦІЇ ( ВСЕ АКЦІЇ )

CIO-Jazz Ефективне управління підприємством CIO-Jazz "Ефективне управління підприємством"

25 - 27 липень 2019, г. Запорожье

Семінар-практикум, присвячений питанням ефективного управління підприємством. Захід буде корисним: CEO (але вони, на жаль, не їздять на такі заходи :)), CIO, ІТ-керівникам, директорам з розвитку, виробництва, продажу, аналітикам, планувальникам, всім, хто на підприємстві займається проектом впровадження (розвитку) ERP .
Подія унікальна - аналогів в Україні НЕМАЄ.

ІТ-ПРОЕКТИ ( ВСІ ПРОЕКТИ ) ІТ-ПРОЕКТИ (   ВСІ ПРОЕКТИ   )

Moyo вибрав Amazon Web Services для масштабування e-commerce платформи Moyo вибрав Amazon Web Services для масштабування e-commerce платформи

Компанія Moyo - найбільша мережа магазинів електроніки, побутової техніки та інших споживчих товарів, спільно з Softprom by ERC - Advanced Consulting Partner в мережі Amazon Web Services, оголосили про успішну реалізацію ІТ-проекту на платформі AWS. Для стабілізації та збільшення доступності e-commerce платформи було вибрано рішення на базі Amazon AWS як альтернатива попереднього хмарного провайдера.

Для міграції вибрали послуги оренди віртуальних машин і база даних, як сервіс. Як супроводжуючих також підключені сервіс Route 53 для управління і захисту DNS, хмарне дисковий сховище для бекапів.

Про внесення змін до деяки постанов Кабінету міністрів України относительно Функціонування офіційніх веб-сайтів ОРГАНІВ віконавчої власти Про внесення змін до деяки постанов Кабінету міністрів України относительно Функціонування офіційніх веб-сайтів ОРГАНІВ віконавчої власти

12 червня Уряд ухвалено Постанову Кабінету міністрів України «Про внесення змін до деяки постанов Кабінету міністрів України относительно Функціонування офіційніх веб-сайтів ОРГАНІВ віконавчої власти».

ІТ-ВІДЕО ( ВСЕ ВІДЕО ) ІТ-ВІДЕО (   ВСЕ ВІДЕО   )

Інтерв'ю Андрія Гончаренко (CIO Аптека низьких цін) каналу Perceptron Інтерв'ю Андрія Гончаренко (CIO Аптека низьких цін) каналу Perceptron.
Робот-помічник в обслуговуванні клієнтів / Складнощі побудови найбільшої аптечної мережі / Проблема останньої милі при підключенні інтернету / Велика логістика, де управління тільки на інформаційному рівні і багато іншого ...
Більш детально дивіться в інтерв'ю Андрія Гончаренка каналу Perceptron.

Інтерв'ю Романа Лучкова (CIO БаДМ) каналу Perceptron Інтерв'ю Романа Лучкова (CIO БаДМ) каналу Perceptron.

Лучків Роман, CIO БаДМ: "У мене в кар'єрі було небагато компаній, і, незважаючи на 20 сторінок трудової книжки, можна виділити три етапи побудови кар'єри: перша компанія в якій я пробаботал 10 років була телекомунікаційної (Оптима-телеком), друга - зробила компетенції (qivi.ru - об'єднана система моментальних платежів), третя компанія в котрой я зараз працюю, компанія БаДМ. "

Більш детально дивіться в ін ТЕРВЕЙ каналу Perceptron.

Інтерв'ю Бузмакова Володимира каналу Perceptron Інтерв'ю Бузмакова Володимира каналу Perceptron.

Більше 10 років консалтингової діяльності в області ІТ дозволили Володимиру перетворити практичні приклади в теоретичні кейси як на виступах клубу ІТ директорів, так і на окрему секцію в MBA "Інформаційний менеджмент".

Бузмаков Володимир, Голова Активу Співтовариства ІТ-директорів України, директор з консалтингу та засновник консалтингової компанії «Супремум», ідеолог і керівник програми MBA IT (MBA «Інформаційний менеджмент») в Бізнес-школі КРОК.

інтерв'ю каналу Perceptron .

Новости