клубок Збоченців

Я - Ольга Кондратьєва Я - Ольга Кондратьєва. В'яжу. І крім в'язання та ведення блогів, у мене, як у нормального звичайної людини, є сім'я, робота, хобі.

Я намагаюся максимально тісно тримати зв'язок з передплатниками (62 тис. На YouTube і майже 32 тис. В Інстаграм, 8,7 тис. В telegram), веду в Інстаграм щотижневі прямі ефіри і відповідаю на питання в Директ.

Щоп'ятниці веду двогодинні прямі ефіри # рисячійтелемост, які відвідує близько 1,5 тис.осіб, максимально можливо намагаюся відповідати на питання в коментарях і в Директ.

Я не жаліюсь. Я щаслива. Але тим, хто хоче розуміти мене і що навколо відбувається настійно рекомендую дочитати все до кінця.

Коли моя блогерського життя тільки починалася (ще часів жж), я взагалі не думала, що це знайде такого розмаху, вся моя діяльність призначалася для моїх в'яжучих друзів. Ми переповзли в Інстаграм, організували свій клуб (почитати про нього - # клубокізвращенцев_faq) А потім стався Хейворт, який я запропонувала пов'язати зверху вниз без швів. Ролик отримав величезний відгук на YouTube, купа народу рвонула його в'язати, популярність стала рости (21 тис переглядів) і ... милі, добрі, явно дуже чесні і благородні люди написали безпосередньо в компанію Brooklyntweed скаргу на те, що я розповідаю у вільному доступі про їх Модель. Фахівці компанії подивилися ролик і вночі я отримала лист, в якому представник компанії дякував мені за таку просвітницьку роботу з в'язання в масах, висловив захоплення моїм конструкторським рішенням, повідомив, що претензій ніяких не має, оскільки за правилами це не їх модель, але (! !!) просить прибрати фрагмент відео (аргумент: опис платне, раптом хтось побачить викрійку або технічні розміри), де я на планшеті показую вільно гуляє по російським інтернетом, нелегальне як виявилося, опис-переклад тоді не оче ь відомої у нас моделі Hayward і кажу: ось є така модель, але ми її зв'яжемо інакше. Ось в ролику я тикаю рукою в планшет і ... там затерте зображення ...

Оскільки прибирати шматок і перетворювати відео в абсурд я вважала неправильним, я прибрала весь ролик.

За ніч в личку я отримала близько 40 листів на тему: Ольга, де ролик? Ми ж в'яжемо!

Ось тоді я вирішила зняти новий ролик, зробити його ще краще і адаптувати для людей всіх розмірів. Дві доби «біля верстата», ролик готовий. Природно, ніяких згадок про модель, яка не дає спати доброзичливцям вже не було, так так сама компанія визнала це іншою моделлю. Так з'явився тег моїх друзів з @ клубокізвращенцев # херврот і # світерсліцомгенеральногорокурора

«Людина, схожий на генерального прокурора» - крилата фраза, що з'явилася в 1999 році , Для позначення чоловіки на відеозаписі, що мав інтимний зв'язок з двома дівчатами і схожого на тодішнього генерального прокурора РФ Юрія Скуратова . Відеоплівка була показана в ефірі російського центрального телебачення, а фраза використовувалася провідним як евфемізм замість «Юрій Скуратов, генеральний прокурор РФ». Фраза була розтиражована в ЗМІ, а згодом відбулося від цієї фрази вираз «людина, схожа на ...» стало використовуватися в ЗМІ як стійке.

На даний момент ролик має 542 тис переглядів, більше 10 000 «подобається», більше 800 пов'язаних виробів, кількість людей, розібралися з паростком, регланом, які перестали боятися спиць або свого невміння / тіла / розміру перевалило за кілька тисяч. Всі мої ролики не є роботою за описом, вони орієнтовані на самостійне виконання схожих моделей з урахуванням вашої фігури.

Про що це я?

Зараз під цим роликом більше 800 коментарів. І якщо ви вважаєте, що маєте право засуджувати мене за мою відмову відповідати на будь-які запитання або посил піти і подивитися самостійно бо майже всі відповіді є в акаунті і блогах - ви йдете на YouTube, дивіться УВАЖНО ролик Джемпер без швів для будь-якої фігури, читаєте ВСЕ коментарі до нього І ТІЛЬКИ ПОТІМ приходьте до мене зі своїм оцінним судженням про мою нечуйними / грубості / некліенторіентірованності або ще про щось.

Ви подивилися і почитали, повернулися і вважаєте, що я недозволено різання часом? У мене неприємний голос / манікюр / дикція? Відписувався сміливо і прібаніваем зверху для гарантії спокою.

Ви хочете індивідуального підходу і відповіді на всі свої питання? Вас не влаштовують мої узагальнені відповіді? Приходимо вчитися в @ okx2.knitting

Якщо ви щиро вважаєте, що у вас немає часу на таке безглузде заняття, як лазити по моєму аккаунту (всі посилання за посиланням в профілі), читати інформацію, читати коментарі, а у мене цього часу завались, щоби писати коментарі-відповіді на питання, на які я відповідала сотні (!) разів - ви прийшли не туди.

Я нікому і нічого не винна.

# Клубокізвращенцев - та не бомбить зо мною, не бомбить. Я спокійна, як слон. Просто хочу розставити крапки. Не люблю коми і недомовленість.

PS Про «Чайці». Вона не просто «Чайка», вона # полігональная_чайка. Гугл знову про прокурорів і полігони. Більше 900 готових виробів.

За ніч в личку я отримала близько 40 листів на тему: Ольга, де ролик?
Про що це я?
Ви подивилися і почитали, повернулися і вважаєте, що я недозволено різання часом?
У мене неприємний голос / манікюр / дикція?
Ви хочете індивідуального підходу і відповіді на всі свої питання?
Вас не влаштовують мої узагальнені відповіді?

Новости