Ключ до Бізнес »РОБОЧІ КЛЮЧІ ДО НОВИХ міні ІГОР БЕЗКОШТОВНО - завантажити міні ігри повні версіі.Качаем і граємо в своє задоволення.


На головну | Автор: zugeshinmina від 29.03.2012, подивилося: 15

Побудуйте житлові і комерційні будівлі в диких преріях і станьте першим людиною, заселили безлюдні території. Однак будівництво це зовсім навіть не безцільне, як може здатися на перший погляд. Ваше завдання - заробити якомога більше грошей, щоб допомогти чесним американцям розплатитися з боргами і визволити з в'язниці ні в чому не винну людину. Чи готові взятися за цю благородну справу? Тоді вперед!

Для початку уважно огляньте місце для потенційних будівель. Позбавтеся від всіх ям і безгоспних дров і починайте планувати, де ви встановите водонапірні башти, а де поставите житлові будинки. Але пам'ятайте, що житлові фургони та будівлі можуть знаходитися тільки в безпосередній близькості до муніципальних будівель. Якщо відразу приймете до уваги це золоте правило, то зможете значно заощадити собі час на проходження рівня.

На головну | Автор: nj7tvbelhnq9etn від 28.03.2012, подивилося: 19

У вас є можливість створити з маленького клаптика землі дохідну ферму. Доведіть на практиці, що своя земля і в жмені мила. Лопату в руки - і за справу!

Почніть з малого: вирощуйте і продавайте свіжу траву, а коли заробите достатньо грошей - купіть насіння і засейте грядки овочевими культурами. Не лінуйтеся доглядати за своїм городом, і зовсім скоро в ваших засіках з'являться буряк, жито, кавуни. Свіжі овочі завжди користуються попитом - не пропустіть можливість продати продукти на сільському ринку. Отриманий прибуток вкладайте в справу: купуйте садовий інвентар і розширюйте виробництво.

На головну | Автор: noiidokubiwa2001 від 28.03.2012, подивилося: 20

Як відволіктися від сумних думок? Забути про проблеми на роботі і в особистому житті? Квітникарство! Ось найкращий спосіб залікувати сердечні рани. Приклад тому - доля Фіони Фінч, головної героїні цієї захоплюючої гри.

Дівчина кинула все і повернулася в рідне провінційне містечко. Замість того щоб сидіти склавши руки і ридати в подушку, Фіона зайнялася розведенням і селекцією рослин, ставши однією з учасниць щорічного конкурсу квітникарів. Ваше завдання - допомогти героїні впоратися з усіма завданнями і перетворити зарослі бур'янами грядки в прекрасні клумби.

На головну | Автор: denmadoqetu від 27.03.2012, подивилося: 23

Захоплюючий симулятор танцювальної студії. Олена і Марія - кращі подруги і дуже талановиті дівчата. Олена перемогла в голлівудському конкурсі молодих виконавців і попросила Марію допомогти з постановкою її першого власного кліпу. Щоб зібрати команду танцюристів, дівчата відкривають студію сучасних танців. Проведіть кастинг, порепетіруйте кілька днів - і результат вашої праці приємно здивує продюсерів.

Танцювальна студія - це ще й гарна можливість налагодити власну справу, надійне і прибуткове. Уміння танцювати в Голлівуді - така ж необхідна річ для будь-якого актора, як сценічна мова та пластику, тому постійний наплив клієнтів вам гарантований. Допоможіть Марії розібратися з цим неспокійним господарством!

На головну | Автор: distverraliva-hicy від 26.03.2012, подивилося: 32

Кожен день Еллі прогулювалася зі своєю маленькою собачкою по парку. Але сьогодні, вийшовши з дому, вона відчула щось дивне, як ніби щось повинно було ось-ось статися. У парку Еллі побачила забуту газету, де і знайшла оголошення про курси для фотографів. Так, з волі випадку, почалася кар'єра відомої фотохудожниці.

Закінчивши навчання, Еллі відразу ж відкрила свій маленький фотосалон. Грошей на офіс, на жаль, не вистачило, але перший час можна попрацювати на задньому дворі. Хоч і камера у Еллі не найкраща, і принтер друкує повільно, бажаючих сфотографуватися виявилося немало!

На головну | Автор: disthyltcompdehlxi від 24.03.2012, подивилося: 45

Молода і заповзятлива дівчина на ім'я Поллі Даймонд раптово отримала у спадок старенький парк розваг. Будь-який інший продав би його за копійки, але для Поллі цей парк став справжнім подарунком долі. Ніщо так не хвилювало її уяву, як парки атракціонів. З ранніх років вона шалено любила кататися на каруселях та американських гірках. Вже вона-то зуміє зробити з забутого всіма парку справжню імперію розваг! Роботи попереду багато, але ж саме про це вона і мріяла все життя.

Механіка цієї бізнес-стратегії багато в чому нагадує легендарну гру "Побудуй-ка". Вам належить закуповувати необхідні матеріали, наймати робітників, купувати креслення нових атракціонів і повністю керувати процесом будівництва. Землю поруч з Луна-парком часто продають, тому не втрачайте можливість купувати нові ділянки. На них ви зможете будувати атракціони і кафе, які принесуть вам додатковий прибуток.

На головну | Автор: houtethogtipadi2010 від 23.03.2012, подивилося: 53

Барвиста економічна стратегія, присипана пилком з крил фей. Катя - юна випускниця факультету зельеваренія одного з найсерйозніших магічних університетів. Сьогодні Каті належить зайти до професора ТУКК, у якого вона проходила практику. Знаменитий чарівник зовсім недавно повернувся з далекої подорожі й збирався зварити якийсь унікальний еліксир.

Зайшовши в крамницю, Катя не знайшла там вчителі - куди ж він пропав? Поки юна відьма намагалася з'ясувати обставини зникнення, продзвенів дзвіночок, знаменуючи початок нового робочого дня. Зараз прийдуть покупці, потрібно обов'язково їх обслужити, щоб не пошкодити репутації ТУКК!

На головну | Автор: pakamotoso від 21.03.2012, подивилося: 62

Красуня Скарлетт знову в справі. На цей раз їй доведеться виконати найсерйознішу місію в її житті. Хитромудрі банкіри задумали прибрати до рук бабусину ферму - якщо, звичайно, старенька не знайде достатньо грошей, щоб розплатитися по боргах.

Залишилось обмаль, тому негайно беріться за роботу. Починати, як водиться, доведеться з розведення птиці. Годуєте індичок соковитою травою, збирайте і переробляти яйця, а зароблені гроші вкладайте в покупку нового обладнання. Поступово ви перейдете до виробництва випічки, а потім зможете побудувати і швейні майстерні.

На головну | Автор: pingiso від 20.03.2012, подивилося: 67

Продовження легендарної бізнес-ігри, в якій ви поведете свою будівельну компанію до нових перемог. Основні принципи залишилися колишніми: протягом 35 рівнів ви будете зводити житлові будинки, комерційну нерухомість і технічні будівлі.

На першому ігровому етапі вас чекає "курс молодого бійця", де ви навчитеся основним премудростям будівельного ремесла. Освоївши базові принципи - переходите до вирішення серйозних бізнес-задач, які вам будуть ставити мери 8 міст. Всі вони беруть участь в конкурсі на почесне звання "Місто мрії", так що сидіти склавши руки вам не доведеться.

На головну | Автор: gaisipcobo1xsb від 18.03.2012, подивилося: 79

Чи можна перетворити приготування традиційного італійського блюда на дуже цікаву гру, відірватися від якої просто неможливо? Так! І ще як! "Весела ферма" повертається в новій якості - замість традиційних пирогів і кексів вам належить випікати справжнісіньку піцу.

Годуєте домашніх тварин, збирайте продукти і переробляти їх, щоб отримати необхідні компоненти для головного блюда - піци. Пам'ятайте про те, що не всі інгредієнти можна отримати на фермі: багато доведеться замовляти в місті і везти літаком. І не забувайте про ведмедів, які так і норовлять все зіпсувати. Їх, до речі, цілих чотири види різного ступеня шкідливості. А тому не баріться: в клітку їх - і відразу на ринок.

(1) 2 3 4

Контакти: ICQ: 760-451 (Admin)

ICQ: 144-278 (Консультант)

E-mail: [email protected]

Погода: Календар: Хмара тегів: Чи готові взятися за цю благородну справу?
Забути про проблеми на роботі і в особистому житті?
Зайшовши в крамницю, Катя не знайшла там вчителі - куди ж він пропав?

Новости