Книга "Тонке мистецтво пофігізму: Парадоксальний спосіб жити щасливо"

Тонке мистецтво пофігізму: Парадоксальний спосіб жити щасливо

Сучасне суспільство пропагує культ успіху: будь розумнішим, багатшим, продуктивніше - будь краще всіх. Соцмережі рясніють історіями на тему, як якийсь хлопчак придумав додаток і заробив купу грошей, статтями в дусі «Тисяча і один спосіб бути щасливим», а фото під френдстрічку створюють враження, що оточуючі живуть краще і цікавіше, ніж ми. Однак наша зацикленість на позитиві і успіху лише нагадує про те, чого ми не досягли, про мрії, які не справдилися. Як же стати по-справжньому щасливим? Популярний блогер Марк Менсон в книзі «Тонке мистецтво пофігізму» пропонує свій, оригінальний підхід до цього питання. Його життєва філософія проста - необхідно навчитися мистецтву пофігізму. Визначивши те, до чого вам дійсно не байдужий, потрібно вміти наплювати на все другорядне, забити на труднощі, послати під три чорти чужу думку і бути готовим глянути в обличчя невдач і показати їм середній палець.

Поділитися: Поділитися:   : 0 Мій статус книги: : 0 Мій статус книги:

*. *. 46.35

книга хороша. легко читається, все по справі і все точно ...

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

Ідеально підходить для тих, хто НЕ любить вельми популярний жанр книг з саморозвитку в стилі "Як стати мільйонером або біографії унікумів бізнесу"
Жваво і детально описані принципи сприйняття життєвих ситуацій, цілепокладання людини.
Розглядаються критерії оцінки себе, відносин, перспектив, намірів і інших значущих сфер життя.

Автор відразу говорить, що ви не знайдете шлях як стати щасливим або як заробити мільйон, (та й хто, власне це знає, а навіть якщо знає-скаже всім просто так))
Дуже перегукується з роботою Курпатова, (мова про червону таблетці)
Тим, хто реально дивиться на життя, оцінює себе і готовий до роботи над власним я, до відповідальності-сюди.
Любителям хеппі-ендів, звинувачувати все і всіх в свої негаразди і просто тих, кого все в житті влаштовує-книга не для вас.

Оцінив книгу на 10

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

{ "B": "590693", "o": 30}

Як же стати по-справжньому щасливим?

Новости