Коди акцій Бонпрікс.ру (Bonprix.ru) 2019: безкоштовна доставка на сьогодні, промокодом і купони

  1. Як користуватися промокодом Бонпрікс

BonPrix.ru пропонує найрізноманітнішу одяг, взуття, білизна, піжами. Є дитячий та чоловічий одяг, аксесуари, прикраси. Чоловіки зможуть недорого одягнутися в Bon Prix, а жінки без праці створять собі привабливий образ. Всі речі виготовлені з натуральних матеріалів з мінімальним вмістом синтетики. Є як повсякденні, так і більш вечірні колекції.

Продукція продається за доступними цінами, але наявність купонів і промокодом Бонпрікс ще більше знижує ціну. Проводяться і звичайні розпродажі, наприклад, часто буває розпродаж жіночих суконь. Акції зачіпають всі групи товарів, тому заощадити тут зможе кожен.

Дуже популярні купони Bonprix на безкоштовну доставку. Відомо, що за доставку доводиться платити. Спеціальна акції допомагає придбати товари і не платити за їх доставку.

Проходять і звичайні знижки на одяг. Вони можуть досягати 50% і більше. Дані пропозиції по часу обмежені, тому потрібно стежити за терміном їх дії. Деякі товари продаються за певною ціною, наприклад, 500 руб. За таку суму можна купити як чоловічу, так і жіночу одяг. Але в наявності можуть не залишитися потрібні розміри.

Можна запросити в Bonprix.ru одного і отримати бонус - 400 рублів. Проводяться спеціальні дні знижок. Вони дають можливість придбати речі за низькими цінами. Називаються пропозиції "Happy Day". Якщо замовити товар на певну суму, наприклад, 1500 рублів, в подарунок - безкоштовна доставка.

Є пропозиції і для дорогих товарів. Щоб зробити шопінг менш витратним, була спеціально створена акція "Знижки на найдорожчий товар в чеку".

Є безліч речей від певної суми. Наприклад, є безліч суконь від 900 рублів і білизна від 300. Постійно діють вигідні пропозиції для дитячого, чоловічого одягу. За допомогою магазину "Бонпрікс" можна недорого одягнутися всією сім'єю. Іноді навіть не потрібні коди бонусів.

Щоб бути в курсі акцій, рекомендується підписатися на розсилку. Однак магазин надсилає і смс-повідомлення про діючі пропозиції. Щоб дізнатися докладніше, необхідно просто дивитися код акції Бонпрікс.ру на зараз. Дізнатися про розпродажі можна на самому сайті.

Як користуватися промокодом Бонпрікс

Щоб скористатися кодом, потрібно спочатку його отримати, а потім простежити за терміном дії. Зазвичай вигідні пропозиції закінчуються швидко, тому слід поспішати.

Щоб отримати знижку або інший приємний бонус, потрібно:

  1. Вибрати потрібні товари, помістити їх в корзину.
  2. Оформити замовлення. При необхідності зареєструватися.
  3. На сторінці з оформленням ввести код з купона. Тут же буде перерахована сума всього замовлення.

Тут же буде перерахована сума всього замовлення

Увага: купон працює тільки один раз. Використовувати його повторно не вийде. Тому слід відразу набирати все речі, які потім потраплять під знижку. Деякі покупці скаржаться, що промокод не спрацьовує. Можливо, вони намагалися його застосовувати повторно.

Інтернет-магазин Бонпрікс - один з найвідоміших сьогодні. В день здійснюється близько 65000 замовлень, мільйони користувачів щодня отримують свої покупки. Постійних покупців радують акціями. При цьому тут раді і новим клієнтам: вони можуть один раз скористатися безкоштовною доставкою. Цікаві пропозиції є і в соціальних мережах.

Купони Bonprix допомагають економити і купувати улюблений одяг дешевше. Тут можна придбати і діловий костюм, і текстиль для дому, і речі для дітей. Є якісна лінія європейської взуття, а також недорогих прикрас та аксесуарів.

Тут дуже просто зробити замовлення: можна заповнити форму на сайті, написати повідомлення, подзвонити по телефону. При цьому купони будуть діяти для всіх способів здійснення покупки. Оплачують товар в Ощадбанку або відділенні Пошти Росії.

Перейти в "BonPrix"

Новости