Коляски для двійні: трансформер, люлька, паровозик. Що ще?

  1. Яка коляска ваша?
  2. Коляска «паровозик»
  3. Подвійна коляска: сидіння поруч
  4. Коляски-трансформери
  5. Коляска для трьох
  6. Дві прогулянкових коляски vs одна.
  7. Коляска для двійні
  8. у кого маленька різниця між дітьми (про коляски)
  9. Знову про коляски ...
  10. куплю коляску для дівчаток-двійнят від 0 до ... років
  11. Прошу допомоги у виборі коляски для двійні!
  12. а ви б стали купувати подвійну коляску?
  13. Коляска для двійні
  14. Віддам безкоштовно коляску для двійні.
  15. Коляска для четверні
  16. Коляска і вузький ліфт
  17. Коляска для трійні. Є.
  18. Кому потрібна подвійна коляска Інглезіна
  19. Коляска для хлопчиків близнюки.
  20. Адреси, де ви бачили або купували подвійні коляски
  21. коляска для двійні
  22. коляска для близнюків
  23. Коляска для двоїни
  24. "Плаваючі" подвійні передні колеса ????
  25. Коляска для двійні

зміст:

Народження в сім'ї одночасно двох, а то й трьох діточок - як на теперішній час не така вже й рідкість. У цьому випадку без коляски для двійні не обійтися. Батькам погодок, яких теж стає все більше, подвійна дитяча коляска теж дуже полегшує життя. Як вибрати і купити коляску для кількох малюків і врахувати всі нюанси?

До змісту

Яка коляска ваша?

На щастя, виробники дитячих товарів добре зрозуміли, що зароджується тенденцію, і сьогодні асортимент колясок для близнюків значно ширше, ніж лише кілька років тому. Все частіше фірми пропонують моделі «2 в 1» або «3 в 1» (останні доповнені люлькою-автокреслом). Все більше легкими і одночасно надійними стають рами, все більш стійкою і маневреної - конструкція, все більше з'являється доповнень і аксесуарів, корисних і для батьків, і для малюків.

Познайомитися з модельним рядом дитячих колясок для двійні можна і в Інтернеті. Але перед покупкою варто все-таки оглянути і випробувати коляску особисто в будь-якому великому магазині, де крім іншого можна отримати кваліфіковану консультацію.

До змісту

Коляска «паровозик»

Основні різновиди багатомісних колясок відрізняються за місцем розташування сидінь і функціональності. Прикмета часу: подвійні коляски для новонароджених (люльки) поступилися місцем різних варіантів прогулянкових колясок. Всього видів дитячих колясок для двійні три: тандем, паралельні і трасформер, і кожен має відмінні риси.

У тандемі (або «паровозику») малюки розташовуються один за одним обличчям чи до мами, або вперед. Втім, можливостей для розміщення місць для сидіння досить багато. Наприклад, в колясці Jetem FD Design Zoom діти можуть сидіти і обличчям один до одного, і як на одному, так і на різних рівнях. Одна дитина може спати лежачи, інший - не спати, нічим не заважаючи братові або сестричці. Цей варіант коляски вважається найбільш зручним, оскільки він досить компактний і за шириною не відрізняється від одномісних «побратимів». Серед найпопулярніших моделей в цій категорії - коляски Brevi Ovo Twin, Cam Twin Pulsar, Baby Jogger City Select Double, Cosatto Shuffle Tandem, Hauck Group Freerider.

До змісту

Подвійна коляска: сидіння поруч

У паралельному варіанті малюки сидять поруч. На відміну від своїх попередників, сучасні коляски набагато більш ергономічні і враховують індивідуальність кожної дитини. В останніх моделях спинки крісел опускаються незалежно один від одного, над кожним закріплений окремий капюшон або парасольку, між сидіннями є не тільки перегородка, а й підлокітники.

Єдиний, але для багатьох істотний мінус - ширина коляски: така поміщається далеко не в кожен ліфт і сходовий проріз. При покупці це теж слід враховувати. Але для тих, хто проживає в заміському будинку, коляски з паралельно розташованими сидіннями - вдалий вибір. Серед найбільш затребуваних - моделі Bugaboo Donkey Duo, Valco Baby Zee Spark Duo, Baby Jogger City Mini Double, Cosatto Supa Dupa, Bob Revolution SE Duallie.

Серед найбільш затребуваних - моделі Bugaboo Donkey Duo, Valco Baby Zee Spark Duo, Baby Jogger City Mini Double, Cosatto Supa Dupa, Bob Revolution SE Duallie

До змісту

Коляски-трансформери

Різновид-«старожил» - це трансформер, який з'явився на російському ринку років 20 тому і до сих пір не здає свої позиції. Така коляска являє собою модуль, який використовується спочатку в спальному, а потім в прогулянковому варіанті. Подібні моделі є в лінійці багатьох виробників: Heike Hauck Limone Twin, Teutonia Team Cosmo, Inglesina Extracombi.

Ще один трансформується варіант - модульні системи. На одне шасі можна встановити різні блоки: спальний, прогулянковий, навіть автокрісло як варіант для подорожуючих. До таких систем відносяться коляски: Mima Kobi Twin, iCandy Peach Blossom Twin, Contours Options LT.

До змісту

Коляска для трьох

Що стосується колясок для трійні, вибір тут трохи менше. Але зате який! Так, одна з останніх моделей - Peg Perego Triplette Pop-Up - має зручне рульове управління, завдяки чому коляска дуже стійка і маневрена. BabyActive Trippy - універсальна, підходить і для літа, і для зими. А Joovy Big Caboose обзавелася посиленою рамою, завдяки якій загальна вага знаходяться в ній малюків може досягати 56 кг.

Дуже багато моделей для двійнят і трійнят легко перетворюються в варіанти для погодок. І тоді новонародженого можна укласти спати в затишній колисці, однорічного малюка помістити обличчям до себе, а найстаршого зробити «дивиться вперед».

На який саме дитячій колясці ви зупините свій вибір? Напевно, на тій, яка сподобається обом батькам. А виробники вже зробили все, щоб кільком «пасажирам» було затишно і зручно в одному на всіх транспортному засобі.

Авторська стаття

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

Ось моя коляска, це 2в1. Для мене зручність на першому місці. У мене UPPAbaby Vista, ката своїх близнят відразу, одночасно))) Люльки глибокі, внизу і збоку - вентиляція, тому, коли я у батьків в гостях, крихт укладаю спати як в колисці. Всі деталі знімаю і стираю в пралка, а матрацик "дихає" і ортопедичний. Помошница велика коляска, якщо вона йде 2в1, і економно, а це для мене дуже важливо, тому що зайвих коштів немає, на покупку різних колясочек.

.

Коментувати можут "Коляски для двійні: трансформер, люлька, паровозик. Що ще?"

Дві прогулянкових коляски vs одна.

Коляски, ліжечка. Близнюки і погодки. Виховання близнюків, погодок: догляд, психологія, побутові питання. Хочу купити тростини і прям мучуся - купити дві або одну, для двійні. Аргументи за дві коляски: коли один спить, другий не заважає; не відбирають один у одного ...

Коляска для двійні

Коляска для двійні. Коляски, автокрісла, кенгуру. Дитина від народження до року. Догляд та виховання дитини до року: харчування, хвороби, розвиток. Розділ: Коляски, автокрісла, кенгуру (рано чи купувати коляску в 18 тижнів для двійні?)

у кого маленька різниця між дітьми (про коляски)

Коляска дуже проста, дещо жорстка, але не вбиває і маневрена. Тим більше подвійна в будь-якому випадку більше за габаритами. Ну, буде день, буде їжа. Не дарма в Дісней Ленді даються на прокат спец коляски для дорослих здавалося б дітей.

Знову про коляски ...

Знову про коляски .... Коляски, автокрісла, кенгуру. Дитина від народження до року. Догляд та виховання дитини до року: харчування Але ось місця в багажнику коляска з одинарними колесами займає набагато менше - тому її завжди тримаємо в машині, і вона легше (хоча ...

куплю коляску для дівчаток-двійнят від 0 до ... років

Коляски для двійні: 2 в 1, 3 в 1, коляска - трансформер, коляска - паровозик. Як вибрати і купити коляску для близнюків і погодок. Що ще ? Як вибрати дитячу коляску для двійнят і погодок. Версія для друку. 3,3 5 (19 оцінок) Оцінити статтю.

Прошу допомоги у виборі коляски для двійні!

Коляски для двійні: трансформер, люлька, паровозик. Що ще ? Познайомитися з модельним рядом дитячих колясок для двійні можна і в Сучасні коляски для двійні не такі вже громіздкі, десь 80 см в ширину, навіть якщо це два окремих люльки.

а ви б стали купувати подвійну коляску?

Я користувалася відданої мені подвійний АВС-дезайн, але вона дуже незручна, особливо взимку і в кінці весни вона зламалася :( 25.08.2010 17:03:37, peggi. Я б купувала. Навіть якщо зараз дівчинка не сидить в колясці, то взимку особливо за недопалками і камінчиками НЕ побігаєш.

Коляска для двійні

Коляска для двійні. Коляски, ліжечка. Близнюки і погодки. Виховання близнюків, погодок: догляд, психологія, побутові питання. Коляски для двійні: трансформер, люлька, паровозик. Що ще ?

Віддам безкоштовно коляску для двійні.

Коляска для двійні. Коляски, ліжечка. Близнюки і погодки. Виховання близнюків, погодок: догляд, психологія, побутові питання. Коляски для двійні: трансформер, люлька, паровозик. Що ще ?

Коляска для четверні

Коляски для двійні: трансформер, люлька, паровозик. Що ще ? Коляски для двійні: 2 в 1, 3 в 1, коляска - трансформер, коляска - паровозик. Як вибрати і купити коляску для близнюків і погодок.

Коляска і вузький ліфт

Коляска і вузький ліфт. Коляски, ліжечка. Близнюки і погодки. І взагалі мені здається, що кожна коляска хороша для певних випадків. І якщо действіетльно весь час діти будуть на балконі, а гуляти по приходу батьків, то подвійна коляска М.Б, зовсім не потрібна.

Коляска для трійні. Є.

Коляски для двійні: трансформер, люлька, паровозик. Що ще ? До змісту. Коляска для трьох. коляски для трійні ... Чоловік телефонував з Коломенської немає ніде :( тільки для двійні є.

Кому потрібна подвійна коляска Інглезіна

Коляски, ліжечка. Близнюки і погодки. Розділ: Коляски, ліжечка (телефонуйте 8-916-681-6155 Марінаілі пишіть marina roller). Кому потрібна подвійна коляска Інглезіна.

Коляска для хлопчиків близнюки.

Коляски для двійні: трансформер, люлька, паровозик. Що ще ? Як вибрати і купити коляску для близнюків і погодок. вибір коляски. дівчинки чи варто для новонародженого купувати прогулянкову коляску, моєму синові вже скоро 2 місяці. ну у нас хлопчик ...

Адреси, де ви бачили або купували подвійні коляски

Куплю коляску для двійні в хорошому стані. Зимовий варіант Інглезіна або трансформер. Наташа 766-62-14,194-1562. У Москві купити коляску для двійні не проблема .Есть два шляхи: Або купувати нову коляску, (краще на Коломенської Ярмарку тут дешевше ніж в ...

коляска для двійні

Коляски для двійні: трансформер, люлька, паровозик. Що ще ? Як вибрати і купити коляску для близнюків і погодок. вибір коляски. дівчинки чи варто для новонародженого купувати прогулянкову коляску, моєму синові вже скоро 2 місяці. ну у нас хлопчик, коляски обидві ...

коляска для близнюків

Коляски для двійні: трансформер, люлька, паровозик. Що ще ? Потрібна коляска для ДВОЙНИ! Близнюки і погодки. а вам в москві? у мене в Одесі лежить тростину для близнюків, абсолютно нова.

Коляска для двоїни

Люльки розташовуються паровозиком, можна також поставити люльки поруч. При використанні паровозиком або установкою поруч люльки можуть розташовуватися в будь-якому напрямку. Коляски для двійні: трансформер, люлька, паровозик. Що ще ?

"Плаваючі" подвійні передні колеса ????

Розкажіть мені, Чайница, власниці коляски з одинарними колесами, а нафіга передні плаваючі подвійні колеса, а задні одинарні та фіксовані? Де таку коляску добре використовувати, а де погано, ежли колеса литі і великі, все 6?

Коляска для двійні

Коляска для двійні. Привіти всім. Я поки ще не народила, але чекаю двійню .. Дуже рада цій події. але з першого мого УЗД у мене одна Дуже схожа за конструкцією на коляску фірми Грако, але міцніше. У ній можна лежати, напів-лежати і сидіти. Я її використовую так само ...

Яка коляска ваша?
А ви б стали купувати подвійну коляску?
Як вибрати і купити коляску для кількох малюків і врахувати всі нюанси?
На який саме дитячій колясці ви зупините свій вибір?
Що ще?
Ано чи купувати коляску в 18 тижнів для двійні?
Що ще ?
Що ще ?
А ви б стали купувати подвійну коляску?
Що ще ?

Новости