Колекції haute couture осінь-зима-2010-2011

  1. Колекції haute couture осінь-зима-2010-2011
  2. Alexis Mabille
  3. Armani Prive
  4. Chanel
  5. Valentino
  6. Zuhair Murad

Щорічно дизайнери показують дві колекції Щорічно дизайнери показують дві колекції. Перша - RTW або прет-а-порте (мода для більш широких мас, і буквально перекладається, як готове до шкарпетці), і друга - haute couture. Колекція «від кутюр» - це вищий прояв кравецької майстерності, це розкішні тканини, витончені і незвичайні моделі, це натхнення. На такі колекції дивишся з особливим інтересом. Тому ми вирішили внести трохи справжньою високої моди і у ваше життя.

Незважаючи на те, що сезон осінь-зима 2010 - 2011 можна назвати сезоном затишшя, все-таки деякі провідні модні будинки створили і показали свої колекції haute couture . Про деякі з них ми розповімо на жіночому сайті « Красива і Успішна ».

Колекції haute couture осінь-зима-2010-2011

Говорячи про покази саме цих колекцій , Не можна виділити якісь загальні тенденції, особливо якщо їх не так вже й багато. Так, 2010 рік взагалі виявився небагатий на модний урожай. Зате весна-2011 року вже обіцяє бути вельми цікавою!

Тому ми вирішили трохи розповісти і показати найдостойніші і цікаві моделі виставляються дизайнерів.

Основу таких колекцій складають вечірні сукні та одяг з натяком на класику.

Alexis Mabille

Бренд був створений в 2005 році, а перший показ був одяг унісекс. Свого часу Алексіс мАбілою працював з провідними французьким модними будинками, тому він увібрав в себе все найкраще, щоб потім створювати свої незвичайні і дуже цікаві колекції.

Завантаження ...

Alexis Mabille: колекція сезону осінь-зима 2010-2011

Колекція haute couture сезону осінь-зима 2010-2011 - трохи ідей для офісу і багато ідей для вечора. Банти, об'ємні рукави, укорочені брюки, спідниця-олівець для дня, і летять тканини, мережива і вишивка - для вечора. Відмінний варіант - є поєднанням вечірньої спідниці зі звичайним чорним светром.

Armani Prive

Ця колекція - мрія любителів класики і її варіацій. Основу колекції складають сукні та костюми для офісу, елегантні пальто і просто неймовірні вечірні сукні. Відмінні риси - широкі і (або) укорочені брючки, асиметрія, шкіряні жакети, дерев'яні та великі деталі.

Відмінні риси - широкі і (або) укорочені брючки, асиметрія, шкіряні жакети, дерев'яні та великі деталі

Armani: колекція сезону осінь-зима 2010-2011

Chanel

Що міг модний будинок уявити у великій кількості на показах колекцій haute couture? Звичайно ж, свої фірмові костюми! Правда, цього разу Лагерфельд заглибився в геометрію. Багато ліній, блоків і т.п.

п

Chanel: колекція сезону осінь-зима 2010-2011

Valentino

У модному будинку Valentino - квітуче і романтичний настрій другий сезон поспіль. Ніжні відтінки, рюші, квіти, банти і корсети. Здавалося б - ось вона, весна. Але ж ні! Легкі тканини ставляться на противагу холодів.

Легкі тканини ставляться на противагу холодів

Valentino: колекція сезону осінь-зима 2010-2011

Zuhair Murad

Цей дизайнер назвав свою колекцію «Романтика в інтимності». Дуже-дуже-дуже жіночна колекція. Просто шалено красива і ніжна. Багато суконь, квітів, корсетів і вечірніх суконь. Як шкода, що не можна показати в рамках статті всю колекцію. Дивлячись на неї дійсно надихаєшся і долучаєшся до прекрасного.

Дивлячись на неї дійсно надихаєшся і долучаєшся до прекрасного

Zuhair Murad: колекція сезону осінь-зима 2010-2011

Безперечно, кожна колекція - ціла історія, втілення задумки дизайнера, мистецтво. Але, як і всюди, існує якась вища форма вираження себе, і колекції haute couture тому живе підтвердження.

-
Автор - Sweety , Жіночий сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

Для копіювання цієї статті Вам не потрібно отримувати особливий дозвіл,
проте активна, не закритим від пошукачів посилання на наш сайт ОБОВ'ЯЗКОВИЙ!
Будь ласка, дотримуйтесь наші авторські права.

Новости