Колектив ТОВ «Газпром трансгаз Ухта» отримав премію ПАТ «Газпром» в області науки і техніки «БНК

29 листопада на засіданні Правління ПАТ «Газпром» нагородили лауреатів премії компанії в галузі науки і техніки за 2018 рік. Авторський колектив ТОВ «Газпром трансгаз Ухта» відзначений високою нагородою. 29 листопада на засіданні Правління ПАТ «Газпром» нагородили лауреатів премії компанії в галузі науки і техніки за 2018 рік

Фото надані ТОВ «Газпром трансгаз Ухта»

Компанія проводить конкурс на здобуття премій в галузі науки і техніки з 2006 року. Щорічно присуджується не більше 10 премій за великі розробки в галузі видобутку, транспортування, зберігання, переробки і використання природного газу, газового конденсату, нафти, що завершилися створенням, удосконаленням або ефективним застосуванням зразків нової техніки, приладів, обладнання та матеріалів.

Представлені на здобуття премії роботи розглядалися експертною групою, що складається з фахівців ПАТ «Газпром» і його дочірніх товариств. Експерти оцінювали актуальність, новизну і науково-технічний рівень (наукоємність) розробок, масштаб і економічну ефективність їх використання в ПАТ «Газпром», можливість комерціалізації і охраноспособность, ступінь застосування вітчизняних матеріалів, технологій та обладнання.

У 2018 році ТОВ «Газпром трансгаз Ухта» висунуло на здобуття премії роботу під назвою: «газомасляної теплообмінник - енергоефективне рішення для транспорту газу». До авторського колективу увійшли представники ПАТ «Газпром» (Василь Нікітін, Віктор Середёнок), ТОВ «Газпром трансгаз Ухта» (Станіслав Адаменко, Олександр Кайдаш, Едуард Васильєв, Євген Терентьєв), ТОВ «Газхолодтехніка» (Юрій Бєлоусов, Микола Верещагін).

- Премія такого високого рівня - це визнання досягнень колективу нашого підприємства. Представлена ​​на конкурс робота унікальна, цікава, складна по виконанню. Це праця багатьох років роботи, рішення, яке пройшло всі етапи узгодження. І досягнутий результат підтверджує інноваційне, енергоефективне напрямок нашої роботи, активно впроваджується політику імпортозаміщення, - зазначив Станіслав Адаменко, головний інженер - перший заступник генерального директора ТОВ «Газпром трансгаз Ухта».

Довідка

ТОВ «Газпром трансгаз Ухта» - 100-відсоткове дочірнє підприємство ПАТ «Газпром», що забезпечує поставки газу споживачам 9 регіонів Північно-Заходу Росії, а також транзит природного газу в країни ближнього і далекого зарубіжжя. Експлуатована Товариством «Газпром трансгаз Ухта» газотранспортна система проходить через територію північного заходу Російської Федерації, від Бованенковского родовища і найпівнічнішою в світі компресорній станції «Байдарацької» на півострові Ямал - до західних рубежів Росії.

У межах виробничої діяльності Товариства експлуатується понад 16 тисяч км магістральних газопроводів (МГ). У 2017 році обсяг транспортованого підприємством газу склав більше 179 млрд куб. м.

У структурі Товариства 24 філії, в тому числі 14 лінійних виробничих управлінь МГ, 44 КС, в складі яких працюють 85 компресорних цехів. Транспорт газу забезпечують 418 ГПА загальною встановленою потужністю 5 тис. 890 МВт. Розподіл газу споживачам здійснюється через 174 газорозподільні станції. У складі Товариства працюють 10 автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій (АГНКС) і 3 пересувних автомобільних газозаправники (ПАГЗ).

Товариством впроваджені система менеджменту якості ISO 9001: 2008 та система екологічного менеджменту ISO 14001 діє до: 2015.

Колектив підприємства нараховує понад 13 тис. Чоловік. Головний офіс розташований у м Ухті, Республіка Комі.

Новости