Коли шлюб перетворюється в пекло - моторошні історії казахстанок, що вийшли заміж за іноземців

Фото - з відкритих джерел

Шлюб з іноземцем може бути далеко не таким казковим, як прийнято думати.

У нашій країні прийнято вважати, що вийти заміж за іноземця - краще, що може трапитися в житті дівчини. Однак на ділі все може обернутися зовсім навпаки.

Тому приводу редакція медіа-порталу Caravan.kz представляє добірку випадків, коли шлюб з іноземцем перетворювався на справжній кошмар для казахстанок.

2010 рік, Сполучені Штати Америки

Уродженка Казахстану Діляра Мухамеджанова більше 6 років прожила в шлюбі з американцем Томасом Вудсоні і за цей час у них народилася дочка Айша. Здавалося б, життя повинна бути казковою і безтурботним, але в один момент все пішло під укіс. чоловік регулярно бив дружину і вона, не витримавши такого ставлення до себе, забрала доньку і втекла з дому чоловіка.

Дізнавшись про це, Томас звернувся в поліцію. 5-річна Айша повернулася до батька і судом він був призначений головним опікуном. А Діляра була засуджена до арешту за викрадення дитини.

2011 рік, Австралія

22-річну громадянку Казахстану в Австралії убив цивільний чоловік . Дівчина приїхала на Зелений континент вчитися і під час свого перебування там вийшла заміж за австралійця. У загиблої залишився син, який швидше за все до сих пір знаходиться під опікою австралійських соціальних служб.

2011 рік, Франція

Громадянка Казахстану стала жертвою чоловіка-тирана у Франції. дівчина вийшла заміж за громадянина Франції і народила йому дитину. Однак сімейне життя виявилася зовсім не такою, як Саулі її собі уявляла.

Чоловік регулярно бив її за будь-яку провину, навіть коли вона виношувала дитину. А батьки чоловіка лише підтримували таку поведінку і неодноразово висловлювали расистські образи на адресу казахів.

2016 рік, Сирія

26-річна громадянка вийшла заміж і переїхала разом зі своїм чоловіком в Сирію. там вона народила двох дітей . Але після народження дітей казахстанка повідомила своїй матері про жахи, які там творяться.

Дівчина розповіла, що терористи хочуть зробити її смертницею, а дітей відправити в сексуальне рабство.

2016 рік, ОАЕ

27-річна дівчина Маржан прилетіла в Дубаї на заробітки і працювала офіціанткою в одному з ресторанів. Пізніше вона познайомилася із заможним арабом, і він зробив їй пропозицію стати його другою дружиною. Після народження сина сімейне життя різко змінилася в гіршу сторону .

Для чоловіка Маржан стала як домашня тваринка. Він забороняв їй куди-небудь виходити, носити те, що вона хоче, а також неодноразово розпускав руки і погрожував вбивством.

2016 рік ОАЕ

Дівчина з Казахстану, яка також стала другою дружиною місцевого чоловіка в Арабських Еміратах, була змушена залишити двох дітей там і повернутися на батьківщину.

Причиною втечі від чоловіка стало побутове насильство. З моменту народження дітей життя дівчини перетворилася в кошмар. Чоловік постійно бив її.

2017 рік ОАЕ

Уродженка Казахстану була заарештована на 15 років за вбивство свого чоловіка. 33-річна дівчина заколола свого молодого чоловіка , Поки той спав.

Поліції дівчина розповіла, що придбала жертві автомобілі і давала грошей, в той час як чоловік бив її і збирався кинути.

Новости