Кольори удачі для Водолія

Для Водолія квітами удачі є, перш за все, блакитні та зелені - кольори океану і неба Для Водолія квітами удачі є, перш за все, блакитні та зелені - кольори океану і неба. Яскраві, сміливі кольору можуть принести дисбаланс, краще вибирати спокійні і м'які відтінки голубого, синього, зеленого кольорів. Ці кольори дадуть натхнення і надію, використання їхнього будинку і в одязі допоможе протидіяти негативної енергії, яка може бути навколо.

Блакитний колір має для Водоліїв цілющі властивості. Він заспокоює, згладжує негативні емоції, а також допомагає зняти біль, запалення і знизити артеріальний тиск. Блакитний колір викликає спокій і загальне відчуття умиротворення. Навіть візуалізація блакитного неба надає заспокійливу дію, викликаючи спокійний стан розуму. Блакитний колір відомий як колір істини.

Камінням блакитного кольору, які приносять удачу Водоліям, є аквамарин, блакитний агат, лазурит . Детальніше про камені і талісмани Водолія, що залучають любов і удачу, ви можете прочитати тут .

Вплив зеленого кольору дуже різноманітно. Цей колір допоможе вам збалансувати емоції і відновити спокій розуму. Зелений - це одночасно енергійний і заспокійливий колір, він несе позитивну енергію, яка допомагає в лікуванні хвороб серця. Він відомий тим, що зміцнює імунітет і стабілізує роботу нервової системи, активізує очищення печінки і травної системи від шлаків і токсинів, тому зелений колір особливо важливий, коли ви проходите курс лікування. Серед доброчинних для Водолія каменів зеленого кольору - бірюза.

Використання відтінків блакитного, синього і зеленого кольорів допоможе внести в життя більше миру і спокою. Оточуйте себе цими квітами, і вплив стресу і психічних потрясінь значно скоротиться.

Гороскоп Водолія на 2019 рік

Сумісність Водолія в любові

Новости