Комісійний бутік елітного одягу та взуття BEST

Комісійний бутік модного одягу, взуття та аксесуарів Best - це комісійний магазин, де продаються, приймаються і купуються тільки оригінальні речі відомих фірм.

Якщо в одязі ви цінуєте якість і винятковість, то наш комісійний бутик Best створений саме для вас. Пропонуючи вироби елітних будинків моди і дизайнерів зі світовим ім'ям, наш комісійний магазин одягу, аксесуарів та взуття займається продажем тільки оригінальних товарів відомих брендів. Реалізуємо виключно нові вироби або речі, стан яких бездоганно. А також дизайнерські речі. Комісійний магазин дизайнерських речей. Магазин розпродажів брендового одежди.Коміссіонний бутик СПБ.

Комісійний бутік модного одягу, взуття та аксесуарів Best - це комісійний магазин, де продаються, приймаються і купуються тільки оригінальні речі відомих фірм. Комісійний магазин одягу Спб. Комісійний інтернет магазин.

Комісійний бутік Best - це в нашому місті єдиний комісійний магазин, асортимент товарів якого складають тільки елітні брендові речі виняткової якості. Всі товари в бездоганному стані. Більшість з них - нові речі, які жодного разу не були надіті. В асортименті товарів вони становлять 80%. Тільки тут ви знайдете брендові речі зі знижкою 50-90 відсотків.

Створенню комфортних умов для клієнтів приділяється велика увага:

- професійний персонал;

- просторий зал;

- власний веб-сайт з інтернет-магазином;

- гнучка система знижок;

- можливість придбання товару за картками VISA і MasterCard;

- продаж товару в розстрочку і в кредит;

- доставка покупок на будинок або до зручного Вам адреси;

- послуга підгонки речей по фігурі;

- консультації фахівця wardrobe stylist - фахівця по підбору одягу.

При цьому комісіонка елітних речей Best дозволяє придбати взуття, одяг або сумку відомого брендового виробника за доступною ціною. Вартість товарів в елітній комісіонці в кілька разів нижче, ніж первинна при їх продажу в бутиках. Придбати у нас брендові речі можна значно дешевше, ніж в елітних магазинах з урахуванням сезонного розпродажу, знижок та акцій. Комісійний магазин елітного одягу Best призначений для людей, які вважають за краще носити одяг одного з відомих представників світової fashion індустрії, але при цьому виявляють розумний зважений підхід до власних витрат. Комиссионка елітного одягу.

Фактично, бутик Best - це стік, який реалізує якісну новий одяг зі значною знижкою. Тільки поповнюється асортимент магазину не за рахунок товарних запасів фірм-виробників, залишків товарів після розпродажу і не розпроданих сезонних колекцій в магазинах і бутиках. Джерело, який поповнює наш елітний комісійний магазин, - це запаси модних речей, які були придбані, але залишилися незатребуваними у своїх власників, а також товари, які здають, закриваючись, бутики і магазини елітного одягу. Тому у нас, як при розпродажі брендового одягу, ви можете придбати виняткову, стильну річ відмінної якості за привабливою ціною. Серед товарів, які пропонує наша розташована в самому центрі СПб комісіонка і працює при ній інтернет магазин брендових речей, - чоловіча, жіночий та дитячий одяг і взуття, а також аксесуари і оригінальні сувеніри, які представляють понад сто відомих будинків моди і світових брендів вищого класу . Наш комісійний бутик одягу Best пропонує продукцію таких знаменитих фірм як Valentino, Dolce & Gabbana, Stella McCartney, Alexander McQueen, Giorgio Armani, Brioni, Prada, Gucci, Céline, Christian Louboutin, Ermenegildo Zegna, Fendi, Gianfranco Ferre, Givenchy, Jimmy Choo, Lanvin, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Michael Kors, Miu Miu, Moncler, Oscar de la Renta, Phillip Lim, Saint Laurent і ін.

Наш комісійний магазин елітної і модного одягу і взуття надає можливість також вигідно продати річ, яку ви придбали, але з якоїсь причини не збираєтеся носити. Приймаємо на комісію нові товари тільки оригінального виробництва відомого бренду. Як виняток можуть бути прийняті речі, які були надіті одноразово, але знаходяться в ідеальному стані. Приймаємо на комісію фірмові сумки і аксесуари - біжутерію, кожгалантерею і сувеніри, випущені відомими брендовими виробниками. Здійснюємо скупку за готівковий розрахунок відповідних сезону нових гостро модних виробів класу «люкс» з колекцій не пізніше, ніж 2-х річної давності. Незалежно від сезону скуповуємо норкові шуби для автоледі.

Розташований в історичному центрі Санкт-Петербурга, наш стік брендових товарів забезпечує найбільш комфортний шопінг. Транспортну доступність забезпечує близькість трьох станцій метрополітену - Володимирській, Площі Повстання і Маяковський. Відвідати наш комісійний магазин шуб, жіночого, чоловічого та дитячого одягу і взуття можна віртуально, скориставшись структурованим по брендам і по категоріях товарів каталогом на веб-сайті. Оформивши замовлення онлайн, можна зробити покупку обраного товару в нашому інтернет-магазині. Здійснюємо доставку покупок в регіони РФ і за кордон.

SALE до 50%! Більше тисячі товарів в розділі Товари зі знижкою!

Ми приймаємо на комісію і реалізацію модний дизайнерський одяг, одяг відомих брендів, а також сумки, взуття та аксесуари. Детально ..

Новости