Комп'ютери Apple Mac: ціна, купити Епл Мак в Києві і Харкові, макінтош

  1. Mac - широкий асортимент оригінального товару Apple - корпорація зі світовою популярністю, яка виробляє...
  2. переваги Mac

Mac - широкий асортимент оригінального товару

Apple - корпорація зі світовою популярністю, яка виробляє високотехнологічні продукти, дуже дорогі в порівнянні з продукцією інших підприємств, але користуються величезною популярністю у всіх куточках планети і має досі десятки мільйонів покупців. При випуску нової моделі MacBook перед магазинами збиралися натовпи ентузіастів, охочих купити в Україні новий девайс в минулому, позаминулому і в цьому році.

Навколо компанії Apple народився майже культ відданих шанувальників, які обожнюють продукти під логотипом укушеним яблуком. Мати ноутбук або смартфон цього бренду модно і такі люди відразу добре сприймаються добре в громадських колах. Пристрої Apple (наприклад, лептопи, комп'ютери, телефони, планшети і т.д.) з'являються у багатьох фільмах і телесеріалах, використовуються в музичних студіях і графічних компаній. Чому дана продукція заслужила такої популярності? Чи дійсно вона коштує своїх грошей?

Чи дійсно вона коштує своїх грошей

лінійка Mac

Лінійка Mac включає в себе:

Лінійка Mac включає в себе:

переваги Mac

Серед численних переваг комп'ютерів Apple можна особливо виділити просте і інтуїтивно зрозуміле управління. Це правда - встановлена ​​операційна система OS X (остання зміна називається ElCapitan) готова до використання відразу ж після першого повороту на комп'ютері і не викликає проблем навіть для самих далеких від техніки людей - навіть новачки і діти з легкістю справляються з апаратом. Система хороша, ефективна і рідко зависає. Ідеально підходить для перегляду веб-сторінок і обробки зображень і аудіо. Налаштування спрощується, вона не залишає вам багато свободи - Стів Джобс вже в розробці перших комп'ютерів, натхненний ідеєю, що комп'ютер повинен включатися однією кнопкою і тієї ж кнопкою запускати всі функції відразу. Цей підхід привів до «закриття» обох компонентів в компанії Apple, а також самого програмного забезпечення. Це повна протилежність звичайних ПК, де в будь-який момент ви можете отримати доступ до «нутрощів» і за дві секунди написати неліцензійне додаток. Іншими словами, ви можете користуватися тільки авторизованими програмами.

Крім того, макбуки мають дуже незвичайний зовнішній вигляд. Ви не побачите великої кількості проводів, та й системний блок, не надто звичний, але вкрай оригінальний і привабливий.

Плюс яблучні гаджети також сумісні з іншими пристроями цієї марки. IPhone, IPad і IPod можуть легко спілкуватися з iMac mini і MacBook. Таким чином, ви можете створити свій собственноесетевое обладнання і легко перегортати різні файли всередині нього. Проблеми починаються тоді, коли виникає необхідність підключити пристрій Apple до апарату іншої марки. Створюється враження, що компанія з Купертіно створює свої власні стандарти - такі як роз'єм Thunderbolt - тільки щоб відрізнити себе від конкурентів. Компанія не збирається розглядати підхід до єдиних зарядних пристроїв телефонів.

Ще однією перевагою техніки Apple є висока якість. Ви повинні знати, що навіть педантичний підхід до проектування в цій корпорації має свої витоки в нав'язливих ідеях Стіва Джобса, який був перфекціоністом в усіх відношеннях. Це можна побачити на прикладі легких ноутбуків і тонких настільних комп'ютерів ИМАК, які відповідають визначенню обладнання все-в-одному (одиницею розрахунку є монітор). Навіть випуски комп'ютерів компанії Apple з минулого (наприклад iMac G3) незважаючи на застарілі компоненти і великі розміри, були справжніми сенсаційними апаратами, від яких насолоджувалися очі естетів.

Що стосується функціональності гаджетів компанії Apple, тут також необхідно сказати кілька добрих слів. Для збірки використовуються тільки високоякісні і потужні компоненти (процесори, відеокарти, камери і т.д.), екрани з достатньою для зручного перегляду фільмів і зображень діагоналлю, жорсткі диски з великою ємністю. Те ж саме стосується телефонів - камера айфонів порадує навіть найвибагливіших поціновувачів фото.

Чому дана продукція заслужила такої популярності?
Чи дійсно вона коштує своїх грошей?

Новости