Компанія Goodyear стала партнером футбольного клубу «Баварія»

(ФОТО) Футбольний клуб «Баварія» і всесвітньо відомий виробник преміальних високоякісних шин Goodyear оголосили про своє партнерство (ФОТО) Футбольний клуб «Баварія» і всесвітньо відомий виробник преміальних високоякісних шин Goodyear оголосили про своє партнерство.

З 1 січня 2016 року компанія Goodyear стане платиновим партнером мюнхенської «Баварії».

Багаторічний контракт передбачає рекламу по всьому периметру футбольного поля на всіх домашніх матчах клубу в Бундеслізі, а також інші ексклюзивні рекламні права.

«Баварія» - ідеальний партнер для просування нашого преміального бренду. Партнерство з футбольним клубом стане центральним елементом стратегії бренду Goodyear, яка передбачає комплексні маркетингові та комерційні комунікації, спрямовані на задоволення потреб наших клієнтів і споживачів », - зазначив керуючий директор Goodyear в Німеччині, Австрії та Швейцарії Юрген Тиц.

У якості продукції Goodyear футболісти «Баварії» зможуть переконатися особисто. Новими шинами будуть оснащені їх службові автомобілі і автобус команди. Перше враження вже отримали Філіп Лам і Франк Рібері, які в рамках прес-конференції замінили старі покришки на нові.

Виконавчий директор ФК «Баварія» (Мюнхен) Карл-Гайнц Румменігге підкреслив: «Ми високо цінуємо співпрацю з Goodyear - провідної міжнародної шинної компанією, яка завжди ставить якість своїх продуктів на перше місце. Саме тому ми дуже раді, що компанія стала членом сім'ї мюнхенської «Баварії».

Компанія Goodyear - один з найбільших світових виробників шинної продукції Компанія Goodyear - один з найбільших світових виробників шинної продукції. Штат її співробітників складає близько 66 000 чоловік. Компанія виробляє свою продукцію на 49 заводах, розташованих в 22 країнах. У двох інноваційних центрах - в Акроні (штат Огайо, США) і Кольмар-Бергу (Люксембург) - розробляються найсучасніші продукти і послуги, які встановлюють високі технологічні та виробничі стандарти галузі.

// Старспорт

Новости