Компанія AXELOT взяла участь у виставці «Склад. Транспорт. Логістика - 2008 »

На минулому з 27 по 30 жовтня виставці «Склад. Транспорт. Логістика - 2008 »у Виставковому комплексі« Експоцентр »на Червоній Пресні був представлений стенд компанії AXELOT, здатною продемонструвати свої методологічні та програмні розробки в області складської і транспортної логістики.

AXELOT представив на виставці дві автоматизовані системи на технологічній платформі «1С: Підприємство 8»: «1С-Логістика: Управління складом 3» і «1С-Логістика: Управління перевезеннями» AXELOT представив на виставці дві автоматизовані системи на технологічній платформі «1С: Підприємство 8»: «1С-Логістика: Управління складом 3» і «1С-Логістика: Управління перевезеннями». Також на стенді «Склад. Транспорт. Логістика - 2008 »AXELOT продемонстрував працюючу модель складу під управлінням« 1С-Логістика: Управління складом 3 ». Демонстрація можливостей управління складськими операціями (прийманням, вхідним і вихідним контролем, розміщенням, відбором, відвантаженням, інвентаризацією і іншими процесами) була проведена з використанням спеціально виготовленого макета багатоярусного паллетного складу, встановленою на ноутбуці системи «1С-Логістика: Управління складом» з різними сценаріями роботи, радіотерміналу збору даних і підтримуваної в системі технології штрихкодування. Такий підхід дозволив представникам близько 100 підприємств різних розмірів і галузевої приналежності найбільш предметно ознайомитися з перевагами програми для вирішення власних завдань, переконатися в можливості швидкісного та ефективного впровадження однієї з найбільш затребуваних на російському ринку в даний час систем обліку і управління складськими комплексами.

Менеджери AXELOT будуть раді відповісти на всі питання по тел. +7 (495) 961-26-09 . Також ви можете написати нам через форму зворотного зв'язку .

Новости