Комплексні медичні послуги від центру «Генезис»

Багато пацієнтів намагаються отримати весь комплекс медичних послуг в одній установі Багато пацієнтів намагаються отримати весь комплекс медичних послуг в одній установі. Саме таким закладом є медична академія «Генезис», яка здійснює повний спектр медичного обслуговування. Також дана медична академія займається продажем інноваційної косметики відомих європейських марок.

Особливою популярністю у пацієнтів користується послуги медичного закладу «Генезису» з проведення пластичної хірургії. На офіційному сайті клініки http://surgicalclinic.ru/ можна ознайомитися з різними відео матеріалами, які характеризують роботу пластичних хірургів, і переглянути фото пацієнтів, які перенесли пластичну операцію. Багато пацієнтів центру намагаються після проведення пластичної хірургії, отримати ряд косметологічних процедур. Як працюють дані косметологічні процедури, можна ознайомитися через відео огляди, викладені на сайті центру.

Послуги, що надаються гінекологами установи, включають не тільки медичне спостереження та лікування жіночих органів, а й ведення вагітності.

Особливою популярністю серед пацієнтів користується придбання медичних довідок і проходження різних видів медоглядів, причому співробітникам корпорацій надаються значні знижки. Іноді можна замовити виїзний огляд на підприємства, саме така послуга дає можливість великим компаніям не переривати своєї виробничої діяльності.

Пацієнти центру можуть пройти тут повну діагностику і здійснити різні види генетичного обстеження, а також здати необхідні аналізи. Деякі види аналізів в даному медичному закладі можна здати анонімно.

У кожній рубриці по наданих послуг є цінник з прайсами, на підставі яких пацієнт може порівняти свої можливості з купівлі необхідних медичних послуг.

Деякі пацієнти клініки намагаються отримати знижку в медичній академії «Генезис» до свого Дня народження, що істотно заощадить їх бюджетні ресурси і дозволить скористатися іншими видами послуг клініки.

Новости