Конспект уроку музики в 1 класі. Музичні образи в балеті Чайковського

  1. Рекомендуємо подивитися:

Урок музики в 1 класі. Музичні образи в балеті. (Балет "Спляча красуня" П. І. Чайковського)

Добрий день, шановні колеги!!!
В даний час в більшості загальноосвітніх шкіл на уроках музики пізнавальна діяльність школярів знижується з кількох причин: недостатнє прояв інтересу молодших школярів до музичного мистецтва, що часто являють собою відсутність інтересу сім'ї до мистецтва; необхідність застосування нових підходів, форм і методів навчання музиці. Для того, щоб зацікавити дітей на уроках музики, я вирішила спробувати скласти презентації в програмі Smart Notebook 10. Ну що можу сказати? На перших порах - це тривалий процес. Потрібно чимало часу витратити, щоб в подальшому швиденько складати слайди. Але! Важливо знати вікові особливості музичного сприйняття молодших школярів та враховувати їх, при складанні презентації. Не слід перевантажувати презентацію нескінченними картинками і текстом в 10 пропозицій.
Посилання на презентацію знаходиться в кінці конструкту уроку. Так як немає можливості оформити запис у блозі за допомогою таблиці, я вирішила додати фотографії розробленого мною конструкту уроку. У конструкт є дуже зручний розділ - використання ЦОР, слайди. Тим самим, можна відстежувати на якому етапі уроку потрібно включати відповідний слайд. Всі слайди в конструкт уроку мають коротку запис, що також зручно. Сам конструкт складений за методичними рекомендаціями до підручника для першого класу М. С. Красильниковой. Навчально-методичний комплект "Гармонія".

Конструкт уроку музики в 1 класі. Тема "Музичні образи в балеті (балет" Спляча красуня "П. І. Чайковського).





Рекомендуємо подивитися:

Урок музики в 1 класі Конспект уроку музики в 1 класі Конспект уроку музики, 1 клас. зимовий календар Методична розробка конспекту уроку музики в 1 класі

10. Ну що можу сказати?

Новости