Контейнерна АЗС (КАЗС) від виробника

  1. Які контейнерні автозаправки ми пропонуємо
  2. Автоматизація роботи КАЗС або мережі заправок
  3. Система автономного наливу з використанням proxy-карт
  4. Автономний відпуск палива через термінали
  5. Термінал прийому лімітних карт для внутреведомственного користування
  6. Термінал для прийому грошових купюр і банківських пластикових карт
  7. Управління ТРК і контроль рівня палива
  8. Віддалений контроль рівня палива

АЗС контейнерного типу - це зручне і легке в обслуговуванні виріб, який служить для зберігання і видачі палива. Основна відмінність контейнерної автозаправної станції від інших моделей міні АЗС це те, що паливно-роздавальна колонка і все технологічне обладнання поміщені всередині контейнера. Це дозволяє захистити резервуар і систему подачі палива від різних пошкоджень.

Контейнерна АЗС є ідеальним рішенням для тих, хто не прагне будувати традиційну автозаправну станцію, для тих, хто хоче створити власний мобільний заправний пункт, що складається з однієї або декількох КАЗС, для тих, хто цінує безпеку і ефективність.

Контейнерна АЗС є ідеальним рішенням для тих, хто не прагне будувати традиційну автозаправну станцію, для тих, хто хоче створити власний мобільний заправний пункт, що складається з однієї або декількох КАЗС, для тих, хто цінує безпеку і ефективність

За допомогою КАЗС ви можете заправляти повні баки незалежно від коливань роздрібних цін на паливо, використовуючи контейнерні АЗС для власних потреб або в комерційних цілях.

Купуючи контейнерну АЗС, ви купуєте незалежність.

Фахівці нашого заводу з легкістю допоможуть вам втілити цю мрію в реальність: менеджери відділу по роботі з замовниками допоможуть визначитися з вибором устаткування і комплектацією, інженери представлять креслення і через нетривалий час ваша контейнерна АЗС буде доставлена ​​на потрібний вам об'єкт опломбованих і повністю готова до експлуатації.

Фахівці нашого заводу з легкістю допоможуть вам втілити цю мрію в реальність: менеджери відділу по роботі з замовниками допоможуть визначитися з вибором устаткування і комплектацією, інженери представлять креслення і через нетривалий час ваша контейнерна АЗС буде доставлена ​​на потрібний вам об'єкт опломбованих і повністю готова до експлуатації

При бажанні клієнта, фахівці нашого заводу зроблять все пуско-налагоджувальні роботи на заводі або безпосередньо на об'єкті замовника. Гарантійний термін обслуговування наших автозаправних станцій контейнерного типу становить 12 місяців.

Монтаж електрообладнання проводиться висококласними фахівцями нашої організації. Кваліфікація наших фахівців підтверджена відповідними атестатами, посвідченнями та дипломами.

Додамо, що на КАЗС надається вся необхідна документація (паспорти, сертифікати, дозвіл на застосування і т.п.).


Які контейнерні автозаправки ми пропонуємо

Виробнича лінійка нашої компанії представлена ​​двома класами контейнерних АЗС:

Обсяг контейнерних заправок нашого виробництва: від 10 до 40 кубічних метрів.

Конструкція і комплектація заправки контейнерного типу підбирається виходячи з індивідуальних вимог клієнта. Замовник може вибрати клас контейнерної автозаправної станції, обсяг і кількість видів зберігається палива, установку додаткового обладнання і автоматичних систем, модель і кількість ТРК.

В основі контейнерної АЗС лежить двостінний резервуар з усім технологічним обладнанням, що включає в себе лінії наповнення і видачі палива, лінії деаерації і обесшламливания, вимірювальні патрубки з замірний люками, а також всі необхідні для коректної роботи вогнеперепинювачів і клапана, такі як: відсічні поплавкові типу КОП , дихальні клапана типу СМДК і КДМ. Резервуар і трубна обв'язка виготовляються зі сталі Ст3сп5, морозостійка 09Г2С, нержавіюча AISI321, товщина сталевих листів обичайки резервуара становить 4 мм, товщина металу на донцах - 5 мм.

Контейнерні автозаправні станції можуть виготовлятися на один, на два і на три види палива в залежності від обсягу використовуваного резервуара для зберігання нафтопродуктів. Наша компанія має можливість виготовляти КАЗС у виконанні «Північ». В даному виконанні застосовується сталь марки 09Г2С і обладнання, здатне працювати при значних негативних температурах. При зберіганні авіаційного гасу внутрішня обичайка двостінного резервуара, а також вся трубна обв'язка виготовляється з нержавіючої сталі марки AISI321 (12Х18Н10Т). Однак при вимозі замовника виготовляти резервуар для зберігання гасу з вуглецевої сталі, необхідно нанести високотехнологічне спеціальне внутрішнє антикорозійне покриття на основі епоксидних лакофарбових матеріалів.

Заповнення через вимірювальний люк суворо забороняється, тому система наповнення резервуара розташовується в торцевій частині контейнера і стандартно обладнується електронасосом і вузлом наповнення типу УН-80. Встановлюються насосні групи за вашим бажанням можуть мати напругу в 220В (Насос АСВН-80) або 380 (Насос КМ-80-65-140Е).

Все встановлюється електрообладнання виконано у вибухонебезпечному виконанні.


Автоматизація роботи КАЗС або мережі заправок

Зручність експлуатації КАЗС засноване на використанні високотехнологічних автоматичних системах. Завдяки їм, ви будете робити мінімум зусиль при експлуатації КАЗС, економити власні кошти і час. Все автоматичне обладнання, призначене для управління паливороздавальної колонки і процесом відпуску палива, на АЗС контейнерного типу встановлюється додатково. Замовник може самостійно вибрати те обладнання, яке йому буде необхідно в процесі експлуатацій контейнерної АЗС.

Система автономного наливу з використанням proxy-карт

Система автономного наливу необхідна для керування відпуском палива без наявності оператора і зовнішніх систем управління. Комплекс «Автономний налив» може застосовуватися для комерційного та некомерційного відпуску палива. Ця система може встановлюватися як на КАЗС, так і на модульні АЗС .

Система автономного наливу включає в себе:

  • Контролер для мобільних АЗС;
  • ВО «Автономний налив»;
  • GSM-модем;
  • Карта оператора - 10 шт .;
  • Блок сполучення Топаз 119-26м;
  • Зчитувач проксі карт.

На ТРК, якій обладнується такі блокові АЗС, встановлюється спеціальний мікрокомп'ютер, клавіатура і зчитувач проксі-карт. Автономної буде кожна топливораздаточная колонка, яка забезпечує відпуск палива за заздалегідь визначеною схемою. Дана система працює з однорукавне ТРК для одного виду палива і з ТРК, розрахованими на кілька видів палива з декількома рукавами.

Встановлюваний на ТРК комп'ютер може обслуговувати до 10 000 користувачів. У розпорядження користувача надходить персональна магнітна карта, на ній зберігатися інформація про ліміт дозволеного до відпустки палива. Інформація по кожній персональної карті передається на центральний комп'ютер зі спеціальним програмним забезпеченням, який встановлюється в офісі за допомогою GSM-зв'язку. Встановлене на центральному комп'ютері програмне забезпечення дозволяє відстежувати і змінювати базу лімітів видачі.

При створенні мережі міні АЗС визначається провідна ТРК, на яку встановлюється миникомпьютер, а ведені паливороздавальні колонки обладнуються блоками сполучення, це дозволяє розвантажити сервер і домогтися ефективності роботи мережі КАЗС.

Автономний відпуск палива через термінали

Система автономного відпуску палива передбачає використання окремо розташованих терміналів, які можна встановлювати на відстані від міні АЗС. Термінали бувають двох видів:

  • Термінал прийому лімітних карт для внутреведомственного користування.
  • Термінал для прийому грошових купюр і банківських пластикових карт.

Термінал прийому лімітних карт для внутреведомственного користування

Для некомерційного внутрішньовідомчого використання КАЗС можуть використовуватися.

Використання терміналу 273 спільно з ВО «Автономний налив» забезпечує:

  • Відсутність потреби в роботі оператора
  • Прискорення процесу підготовки до відпустки палива
  • Можливість оперативного обмеження обсягу відпуску палива
  • Електронний облік витрати палива

Термінал для прийому грошових купюр і банківських пластикових карт

В якості альтернативи відпустки палива за картками ми можемо запропонувати вам встановити ТРК ТОПАЗ 2хх серії з пристроєм прийому банкнот або обладнати ТРК пристроєм прийому банківських пластикових карт.

Однак варто звернути увагу на те, що термінал виконані не вибухобезпечному виконанні і встановлювати його необхідно на відстані не менше 3-х метрів від КАЗС.

Управління ТРК і контроль рівня палива

Управління ТРК (паливороздавальної колонки) за допомогою оператора

Пульт дистанційного керування ТРК «Топаз-103М1» і «Топаз-103М» також може встановлюватися за бажанням замовника. Якщо вам необхідно виготовити операторську кабіну, ми легко зможемо допомогти вам у цьому.

Віддалений контроль рівня палива

Для вимірювання рівня палива в резервуарі, середовища в міжстінному просторі використовуються високоточні датчики рівня типу ПМП-185, -099,066 з сигналізаторами. Вони призначені для вимірювання одного або декількох рівнів і подачі сигналу.

Уровнемер ПМП-201, що встановлюється на блочну АЗС за бажанням замовника, має розширені функції і дозволяє вимірювати не тільки рівень палива, а також температуру, вимірювати і обчислювати щільність, обсяг і масу продукту.

За допомогою зазначених вимірювальних пристроїв ви зможете легко відстежувати стан роботи контейнерного автозаправної станції.

При необхідності ми можемо встановити в відсік заповнення резервуара фільтри ФЖУ, які призначені для очищення від механічних домішок палива.

Усередині корпусу фільтра встановлені диски знапаяними на них сітками. Надходить рідина спочатку очищається від великих часток, які залишаються в пазах диска, після проходить більш тонку очистку через сітки. Завдяки своїй конструкції, фільтр ФЖУ підлягають повній розбирання та збирання безпосередньо на місці експлуатації. Тонкість фільтрації вибирається замовником на свій розсуд і може складати - 0,05 мм; 0,1 мм або 0,5 мм.

* - Безкоштовна доставка автомобільним транспортом на відстань до 1000 км. Акція діє при замовленні продукції від 1,5 млн рублів.

Новости