Контейнерні перевезення з Китаю в Москву - компанія РФК Груп

Доставка вантажів з Китаю сьогодні є важливим етапом в бізнесі Доставка вантажів з Китаю сьогодні є важливим етапом в бізнесі. І часто трапляється так, що платити за доставку необхідно занадто багато, тому спеціальні компанії пропонують контейнери для перевезення вантажів кількох замовників. Такий підхід виявляється набагато дешевше і зручніше, так як всі логістичні моменти лягають на плечі компанії-перевізника.

Для того, щоб доставити вантаж з Китаю в Москву, модно скористатися послугами компанії РФК Груп, яка працює на даному ринку протягом дванадцяти років. Тому можна бути впевненим в тому, що все логістичний супровід пройде на вищому рівні. А найважливіше - це найбільш вигідні умови і відповідальний підхід до кожного клієнта.

У будь-якому питанні важливо розуміти, яким чином взагалі влаштовується весь процес перевезення, а також вартість послуг, що надаються.

І так, схема роботи з РФК Груп включає наступні моменти:

  • запрос цен на доставку і митне оформлення;
  • докладні розрахунки вартості всіх послуг;
  • складання заявки на перевезення товару;
  • завантаження товару в контейнери співробітниками китайського офісу;
  • доставка вантажу за місцем призначення;
  • оформлення всіх необхідних бухгалтерських документів.

Таким чином, клієнт отримує вигоду від співпраці з компанією РФК Груп. Тим більше, що остаточна вартість товару залежить від багатьох факторів, в тому числі і від ціни на його доставку з одного місця до іншого. За допомогою контейнерних перевезень можна реально скоротити підсумкову вартість продукту, так як такий підхід дозволяє реально заощадити кошти, а також отримати підтримку від професійної логістчіеской компанії.

Тим більше, що для кожного окремого замовлення РФК Груп розробляє найкращий маршрут доставки вантажу, щоб скоротити витрати. Є можливість замовити доставку за допомогою морського, автомобільного або залізничного транспорту. Якщо є можливість вибрати оптимальний варіант, то він обов'язково буде запропонований клієнтові. Весь вантаж обов'язково підлягає повному страхування. Також компанія пропонує свої послуги в питаннях оформлення митної документації.

Чому сьогодні популярністю користуються саме контейнерні перевезення? Тут все просто - такий спосіб транспортування ідеально підходить практично для будь-яких товарів. Тому скористатися таким способом доставки можуть абсолютно всі, хто має справу з товарами, що не суперечать законодавству РФ.

Тому скористатися таким способом доставки можуть абсолютно всі, хто має справу з товарами, що не суперечать законодавству РФ

Чому сьогодні популярністю користуються саме контейнерні перевезення?

Новости