Контейнерні перевезення по Росії і СНД

Наша транспортно-експедиційна група здійснює контейнерні перевезення по Росії з Москви в інші міста нашої країни і СНД Наша транспортно-експедиційна група здійснює контейнерні перевезення по Росії з Москви в інші міста нашої країни і СНД.

Доставка вантажів контейнером - це система модульної навантаження і перевезення, в якій використовуються модульні контейнери. Контейнери - тара стандартних розмірів, яка легко може перевозитися будь-якими видами транспорту, так як вона пристосована для механізованої перевантаження з одного транспортного засобу на інший. Саме тому на сьогоднішній день контейнери так незамінні при інтермодальних перевезеннях. Контейнерні перевезення бувають декількох основних видів: наземні (автомобільні і залізничні), морські і повітряні.

Зробити вибір між вантажоперевезеннями автотранспортом або залізничним транспортом допоможе порівняння їх характеристик і переваг Зробити вибір між вантажоперевезеннями автотранспортом або залізничним транспортом допоможе порівняння їх характеристик і переваг. Вантажоперевезення, що здійснюються за допомогою залізничного транспорту, є досить економічними і дають величезні можливості для перевезення досить великих, великогабаритних об'єктів. Практично всі транспортні засоби програють по своїй вантажопідйомності залізничного транспорту. Автомобільні перевезення по Росії - даний вид перевезень сьогодні один з найпопулярніших. Перша і головна перевага полягає у швидкій і своєчасній доставці, інші плюси - це забезпечення повного контролю над вантажем, розробка найбільш гнучкого маршруту і висока економічність.

У будь-якому випадку, контейнерні перевезення по Росії забезпечують збереження і конфіденційність вантажу: контейнер пломбується в присутності замовника, і також в присутності клієнта або його представника в кінцевому пункті роздруковується. Незважаючи на це, контейнерні перевезення вантажів зв'язані з деякими ризиками. Уникнути збитків від будь-яких непередбачених ситуацій під час перевезення вантажу допоможе страхування.

Для здійснення контейнерних перевезень по Росії і відправки вантажу жд , Нам необхідно, щоб Ви надали необхідну інформацію: найменування вантажу, кількість вантажу (вага), габарити вантажу, точне місце подачі контейнера, станцію прибуття. Після чого ми зможемо провести розрахунок контейнерної перевезення і надати Вам відомості про вартість запиту.

Новости