Контейнерні перевезення Владивосток Москва

Контейнерні перевезення Владивосток Москва - це сервіс, яким користуються транспортні компанії, які організовують доставку вантажів з Китаю та інших країн Південно-Східної Азії в Росію.

Владивосток - це великий транспортний залізничний центр і, одночасно, морський порт. Така специфіка обумовлена ​​його географічним розташуванням, близькості Японії , Китаю та інших країн Південно-Східної Азії, з якими Росія співпрацює в економічній діяльності. Великі обсяги закуплених товарів ефективно доставляти по всій країні саме через контейнерні перевезення, Владивосток представлений на ринку послуг численними транспортними компаніями, що працюють в навсібіч:

- Ухвалення вантажів з регіонів Росії на експорт; - Ухвалення імпортних вантажів з перевезенням залізницею та автотранспортом по Росії; - Маніпуляції з вантажем: облік, контроль, доукомплектування, збірні вантажі, тальманської і сюрвейерние послуги; - Митні послуги ; - Експедиція вантажів, логістика.

Багато компаній пропонують унікальні і комплексні послуги, пропонують складські площі тимчасового утримання вантажів, оренду вантажної спецтехніки - крани, вантажівки, тральні транспорт.

Владивосток Москва контейнер

Як правило, міжнародні перевезення використовують для вантажів типові 20 і 40-футові контейнери , В тому числі морські. Для нестандартних вантажів можуть застосовуватися контейнери Open Top, тобто без верху. У цьому випадку необхідний додатковий контроль вантажу.

Варіанти, коли контейнер доставляється залізничним транспортом у Владивосток через кордон або в зворотному напрямку без маніпуляцій вантажем, досить рідкісні. При високих цінах на контейнерні перевезення Владивосток-Москва, Владивосток-Санкт-Петербург, Владивосток-Єкатеринбург, Владивосток-Новосибірськ або інші міста необхідно знижувати витрати. Для цього застосовуються численні методи контролю вантажу:

- тальманської, при яких контейнер розкривається, і спеціальна бригада веде кількісний облік одиниць вантажу, заносячи результат в спеціальний список. У ньому ж відзначаються деякі спостереження щодо якості упаковки, стану пломб, явних дефектів. - Сюрвейерние - послуги, схожі на тальманської, при яких упор йде на контроль якості перевезених вантажів. - Транспортні - послуги попередньої оптимізації доставки вантажів по найкоротших маршрутах або з найменшою вартістю витрат. Як правило, в цьому випадку ведеться живий моніторинг вантажу по контрольним точкам, станціям, відстаням, з видачею інформації про статус вантажу одержувачу. При належному підході логістика дозволяє знижувати витрати на перевезення вантажів до 20-30% і більше відсотків.

Владивосток Москва перевезення

Ці заходи дозволяють позбавити відправників і одержувачів від зайвих циклів перезапуску транспортного ланцюжка, знизити простої залізничного транспорту, підвищити ефективність бізнес-процесів.

Митний брокер Енвіл організовує Вам Контейнерні перевезення Владивосток Москва на високому рівні. Звертайтеся до нас, ми будемо раді співпраці з Вами +7 (812) 425-37-23, [email protected].

Новости