Контейнерні перевезення

  1. Перевезення контейнерів по Росії і в інші країни
  2. Види контейнерних перевезень
  3. Перевезення вантажів в контейнерах в Санкт-Петербург
  4. Контейнерні вантажоперевезення з Санкт-Петербурга

На сьогоднішній день перевезення вантажів в контейнерах є одним з найбільш пріоритетних способів доставки вантажів. Дана послуга дуже затребувана не тільки великими виробничими і торговими компаніями, які реалізують свої товари на різних континентах, але і фірмами малого і середнього бізнесу, що займаються експортом та імпортом найрізноманітнішої продукції.

Всі контейнери відповідають найвищим вимогам, мають стандартні габарити, можуть переміщатися будь-якими видами вантажного транспорту і забезпечують збереження вантажу, що зводить до мінімуму ризик псування або втрати перевезеної продукції. Саме з цієї причини переважна більшість клієнтів нашої компанії вважає за краще використовувати саме цей вид вантажоперевезень і відправити контейнер одержувачу залізничним або іншим вантажним транспортом.

Завдяки своїй універсальності, контейнерні перевезення підходять для транспортування практично будь-яких товарів, включаючи, великотоннажні, негабаритні, швидкопсувні, небезпечні і ін. В ряді випадків доставку можна здійснювати особливими контейнерами: універсальними або спеціалізованими (для перевезення нестандартної продукції), при цьому, вибір транспорту, за допомогою якого здійснюється доставка контейнера, залежить від особливостей вантажу (обсяг, маса) і відстані, на яке потрібно відправити товари.

Перевезення контейнерів по Росії і в інші країни

Займаючись наданням транспортно-логістичних послуг, компанія «ТЛЦ» прагне відповідати європейським стандартам, тому перевезення контейнерів по Росії і за кордон здійснюється нами на найвищому рівні з використанням різних вантажних транспортних ресурсів: залізничного, автомобільного, повітряного і морського транспорту.

Види контейнерних перевезень

Наша компанія здійснює вантажні контейнерні перевезення з Санкт-Петербурга, представлені наступними видами послуг:

Залізничні контейнерні перевезення Залізничні контейнерні перевезення

Найбільш затребуваний спосіб доставки вантажів, завдяки невибагливості і зручності. Відмінною особливістю таких перевезень є можливість транспортування спеціалізованих і негабаритних вантажів, включаючи, автодорожню, будівельну, комунальну техніку (трактори, екскаватори, бульдозери), металопрокат, металоконструкції та будівельні матеріали, в тому числі, з використанням піввагонів і відкритих рухомих складів платформ ( вагонні перевезення ).

Морські контейнерні перевезення Морські контейнерні перевезення

Морські вантажоперевезення, використовувані в разі необхідності подолання моря або океану, наприклад, для транспортування вантажів на інший континент. З точки зору економічної вигоди, контейнерна відправка морським транспортом є більш привабливим варіантом транспортування, ніж повітряне перевезення. Однак, даний вид вантажоперевезень займає набагато більше часу.

Автомобільні контейнерні перевезення Автомобільні контейнерні перевезення

Автомобільні перевезення, мають цілий ряд переваг в порівнянні з іншими видами транспорту. Вантажні автомобілі мають більшу маневреність і можуть бути подані практично в будь-яке місце, що дозволяє доставити вантаж «від дверей до дверей». За допомогою автотранспорту можна перевозити вантажі у віддалені райони, де немає ані найменшого повідомлення, крім дорожнього. Крім того, перевезення вантажу, займають мінімум часу при транспортуванні вантажів на малі і середні відстані, а також забезпечують можливість організації збірних партій і перевезення вантажів в незначних обсягах.

Контейнерні перевезення небезпечних вантажів Контейнерні перевезення небезпечних вантажів

Транспортування контейнерів з небезпечними вантажами, що передбачає перевезення в спеціалізованих тарах будь-яких матеріалів, відходів виробничої або іншої діяльності, виробів і речовин, які через властивих їм особливостей і властивостей можуть створювати при транспортуванні загрозу здоров'ю і життю людей, привести до знищення або пошкодження матеріальних цінностей або завдати шкоди навколишньому середовищу.

Перевезення вантажів в контейнерах в Санкт-Петербург

Санкт-Петербург - це один з найбільших транспортних вузлів Росії, через який щодня проходить величезна кількість вантажного транспорту з різних частин світу.

Перевезення вантажів в Санкт-Петербург є імпортні поставки товарів в РФ з інших країн. У Північній столиці є все необхідне для забезпечення приймання, обробки, а також подальшого транспортування товарів по території Росії: сучасні станції термінальної обробки і вантажний порт, розвинена мережа автомобільних доріг і залізничних колій, аеропорт і транспортні компанії, які організовують перевезення вантажів між країнами і континентами.

Контейнерні вантажоперевезення з Санкт-Петербурга

Наша компанія здійснює контейнерні вантажоперевезення з Санкт-Петербурга в усі регіони Росії і світу, включаючи такі міста:

Ми надаємо транспортно-логістичні послуги комерційним, виробничим, торговельним, будівельним і багатьом іншим організаціям і гарантуємо, що будь-який вантаж в контейнері буде доставлений за місцем призначення точно в строк і з повним дотриманням всіх норм і вимог, що пред'являються до транспортування.

Співпрацюючи з нашою компанією, ви зможете освоїти нові ринки збуту і, тим самим, розвинути і розширити свій бізнес.

Корисна інформація:

Новости