Контроль якості

  1. Контроль якості Контроль якості
  2. Нормативні документи щодо організації та здійснення зовнішнього контролю якості роботи.
  3. Підписка на розсилку новин

Контроль якості

Контроль якості

Звертаємо увагу членів СРО ААС, в тому числі включених до річного План ВККР!

  1. Всі документи, на підставі яких організовується і здійснюється ВККР, знаходяться у вільному доступі на офіційному сайті СРО ААС.
  2. Проведення перевірки ВККР, включаючи всі процедурні питання і розгляд результатів, здійснюються виключно на підставі і відповідно до вимог законодавства РФ, стандартів аудиторської діяльності, Кодексу професійної етики аудиторів, Правил незалежності аудиторів та аудиторських організацій, внутрішніх документів і регламентів СРО ААС.
  3. Отримати всю необхідну інформацію для успішного проходження перевірки ВККР можна на офіційному сайті СРО ААС. Будь-які питання, пов'язані з проходженням перевірки, роз'ясненням порядку і строків процедур, заповненням документів, можна задати співробітникам відділу по контролю якості СРО ААС (контактна інформація розміщена на сайті СРО ААС).
  4. Також за запитом можна отримати примірні форми робочих документів аудитора.
    Всі консультації безкоштовні.
  5. Взаємодія з уповноваженими експертами, Кураторами перевірки, Комісією з контролю якості регламентовано Правилами організації і здійснення ВККР.

СРО ААС не співпрацює зі сторонніми експертами та організаціями з питань, пов'язаних з проведенням ВККР своїх членів, і не несе відповідальності за якість послуг, що надаються на підставі зазначених пропозицій.

Пропонуємо членам СРО ААС критично ставитися і давати об'єктивну професійну оцінку рекламованим посередницьких послуг.

Всі ризики і негативні наслідки, пов'язані з подібного роду співпрацею, аудитор і аудиторська організація приймає на себе.

Нормативні документи щодо організації та здійснення зовнішнього контролю якості роботи.

  1. Положення про зовнішньому контролі якості.
  2. Положення про комісію з контролю якості.
  3. Положення про уповноважених експертів з контролю якості.
  4. Положення про принципи здійснення ВККР від 18 грудня 2015р.
  5. Правила організації і здійснення зовнішнього контролю якості роботи членів СРО ААС.
  6. Класифікатор порушень і недоліків, виявлених в ході зовнішнього контролю якості роботи аудиторських організацій, аудиторів з урахуванням запропонованих змін і доповнень.
  7. Доповнення до класифікатору порушень і недоліків, виявлених в ході зовнішнього контролю якості роботи аудиторських організацій, аудиторів.
  8. Правила здійснення контролю за дотриманням членами СРО ААС - аудиторськими організаціями та індивідуальними аудиторами законодавства РФ про ПІД / ФТ / Фром

Підписка на розсилку новин

Підписка на розсилку новин

© 2009-2017 саморегулівних організацій АУДИТОРІВ АСОЦІАЦІЯ «СПІВДРУЖНІСТЬ»

Створення сайту: WRClab

Новости