Конвектори водяного опалення Polvax.

конвектори Polvax   - надійне опалення конвектори Polvax - надійне опалення. Конвектори водяного опалення Polvax (Україна, Польща) - це надійне опалення та оптимальні ціни. Полвакс надає такі види водяних конвекторів як вбудовані в підлогу, настінні моделі, підлогові або ж наполустоящіе, цокольні конвектори для монтажу в підвіконня. Конвектори Полвакс можна використовувати для обігріву сухих приміщень, для приміщень з підвищеною вологістю, і для охолодження приміщень. Так само існують моделі спеціальні (цокольні - в ступені, в стіни, в меблі), і підлогові моделі. Конвектори Polvax - це високоефективні матеріали, а то є - мідно-алюмінієвий теплообмінник, корпус з нержавіючої сталі (у підлогових - дерев'яний), декоративна решітка. Грати бувають дерев'яні (дуб, каштан), і дюралюмінієві (сатин, бронза, золото, графіт). Так само є можливість замовити фарбування будь-який колір з палітри RAL.

конвектори Polvax

Конвектори з корпусом з нержавіючої сталі дадуть можливість встановлювати прилад в басейнах, теплицях і інших приміщеннях де присутня вологість. Вбудовувані конвектори в підлогу будуть хорошим рішенням де присутня велика скління і звичайні радіатори будуть не тільки псувати вигляд, але і не дадуть бажаного тепла. І так, давайте ж трохи опишемо про те, чим характеризуються моделі конвекторів Polvax. Конвектори з примусовою конвекцією, які монтуються в підлогу, в більшості застосовуються як джерела додаткового опалення. Такі конвектори нагрівають повітря там, де суцільне скління, при потоці холодного повітря вони створюють теплову завісу і холод стає прихильником вашого будинку.

Внутрипідложні конвектори Polvax з примусовою конвекцією (З вбудованим вентилятором) вже можуть застосовуватися як основним джерелом тепла. Так, як ці конвектори мають високу тепловіддачу і в рази потужніше ніж конвектори в підлогу з природною конвекцією. Такі прилади опалення підтримують комфортну температуру завдяки кімнатного термостату. Коли температура прогрілася до потрібного рівня, тоді конвектор автомтіче6скі переходить в режим природної конвекції.

Конвектори вбудовані в підлогу моделі PREMIUM забезпечені вентилятором, який досить енергозберігаючий при тому що тепловіддачу високому рівні. У цьому випадку буде кращий ефект енергозбереження, коли монтажна глибина буде глибше. Завдяки вентилятором постійного струму можливо регулювати рівень шуму і досить плавно регулювати потужність приладу.

Також існують в асортименті Полвакс моделі для приміщень з підвищеною вологістю (для басейнів). Такі прилади аналогічні з моделями природної і примусової конвекції, але єдине - вони забезпечені дренажною трубкою для відведення конденсату. Спеціальні конвектори Полвакс передбачені для приміщень з обмеженим простором. Такі конвектори мають невидимий ефект, так як вони встановлюються в ступені, в стіни і меблі, що дозволяє приладу не позичати корисної площі.

Наполустоящіе конвектори Полвакс - це моделі, які мають природну конвекцію. Вони прийдуть комфорт і затишок в приміщеннях, де радіатори будуть не до місця за своїми габаритами і теплової потужності, а в середині підлоги так само не встановиш. Таким чином підлоговий конвектор буде і як система опалення, і як елемент декору.

Наша компанія надасть вам можливість самим переконається в тому, що якісна система опалення існує.

Новости