коричневі черевики

  1. Види жіночих коричневих черевик
  2. З чим носити жіночі коричневі черевики?

Коричнева взуття ніколи не стане універсальною частиною жіночого гардеробу, так як до неї складно підібрати грамотну комбінацію. Як правило, коричневі черевики набувають до універсальних черевиків чорного кольору. Вони відмінно розбавляють гардероб, а при відповідних аксесуарах можуть стати основою цікавого вбрання.

Не варто думати, що це взуття одноманітна і нудна. Коричневий колір багатий різними відтінками: бурбон, охра, кориця, мідний, шоколад і т.д. Деякі вважаються прохолодними, від інших віє теплотою. У поєднанні з одягом і аксесуарами коричневих відтінків такі черевики будуть виглядати особливо стильно.

Види жіночих коричневих черевик

Сьогодні в асортименті представлені модні коричневі черевики, які легко можуть стати невід'ємною частиною стильного вбрання. Ось деякі з них:

  1. Коричневі зимові жіночі черевики. Забезпечуються товстою підошвою з термоеластопласту, полівінілхлориду або гуми. Верх взуття виконується з товстої шкіри з підкладкою з штучного / натурального хутра або іншого утеплювача. Зимові черевики можуть декоруватися хутряними вставками, заклепками і ефектом потертості.
  2. Замшеві коричневі жіночі черевики. Мають неповторну бархатистість і м'якість. Особливо ошатно виглядають в поєднанні з золотистим декором (стрази, каблук, ланцюжки). Дубленню шкіру також поєднують з шкірою грубої обробки - це виглядає особливо вишукано. Туфлі із замші будуть доречні при сухій погоді.
  3. Коричневі шкіряні черевики. Підходять як для сухої погоди, так і для осінньої сльоти. Можуть застібатися на застібку блискавку або шнуруватися. Залежно від переважного стилю можна вибрати черевики на плоскому прямокутному підборах, на танкетці або на високій шпильці.

Найвідомішими серед жіночих черевиків стали світло коричневі черевики на шнурівці. Вперше їх випустила марка Timberland. Їхні вироби абсолютно не ковзають, до них не липне бруд, а особливі устілки поглинають удари від кроків, за рахунок чого ніжки не набрякають. Для пошиття черевик використовується шкіра високої якості і органічний хлопок. Тімберленд відносяться до категорії взуття «унісекс», тому носити їх можуть і жінки і чоловіки. Сьогодні шнуровані черевики випускають і інші виробники, але компанія Timberland залишається засновницею даної моделі взуття.

З чим носити жіночі коричневі черевики?

Дану взуття бажано поєднувати з аксесуарами аналогічній колірній категорії. Якщо до черевиків коричневого кольору надіти тілесні колготки, бежеву кофту і чорну спідницю, то подібне поєднання буде цілком допустимим.

Стилісти не радять поєднувати синій і коричневий, тому комплект з коричневих черевик і синіх джинсів розглядати не варто. До цих черевиків слід підібрати штани білого, сірого, коричневого або бежевого кольору.

Ризикованим поєднанням є комплект з коричневих черевик і яскравого одягу. Бажано підібрати природний відтінок і не переборщити з кольором. Секретом успіху стане наступна формула: коричневі туфлі, нейтральний топ і яскравий низ. Квітчасті сукні та взуття цього складного кольору створять відмінний тандем.

Самим виграшним варіантом вважається комбінація темно-коричневих черевик з речами нейтральних тонів: піщаним, золотим, тілесним, сірим і т.д. Так, наприклад, біле бавовняне плаття , Коричневий пояс і жіночний бежевий клатч в поєднанні із золотою підвіскою забезпечать витончений ансамбль для романтичної зустрічі або прогулянки. Світлу сорочку і строгі брюки можна сміливо поєднувати з коричневими черевиками при поході на роботу.

Якщо вам подобається розкутий casual стиль, то поєднуйте коричневі черевики на шнурівці і на низькому каблуці з джинсами скинни і байковими картатими сорочками, светрами і куртками.

З чим носити жіночі коричневі черевики?

Новости