Коригуючий білизна для жінок з будь-якою фігурою і з будь-яким розміром грудей, навіть самими унікальним. Магазин "Секрет Тетяни" -

Нам більше 20 років! Наш магазин «Секрет Тетяни» - це майстерня жіночої фігури. Головна НАШЕ ЗАВДАННЯ - це створення таких форм грудей, талії і стегон, про які мріє кожна жінка. НАША МІСІЯ - втілити цю мрію в життя. Це особливо актуально для жінок з нестандартною фігурою і з дуже ВЕЛИКИЙ або МАЛЕНЬКОЇ грудьми.

ПРЯМО ЗАРАЗ, ПІД будь-яке вбрання

ЗА ДОПОМОГОЮ коригуючого білизни

МИ ЗРОБИМО ФІГУРУ ВАШОЇ МРІЇ

Від пахв до колін!

Від пахв до колін

У Вас дуже велика або дуже маленькі груди? Ми вирішимо всі Ваші проблеми, ювелірно підібравши білизну і купальники з нашої незрівнянної англійської колекції від.

Увага АКЦІЯ : Для наших улюблених клієнток існує система знижок (від 20% до 50%) на окремі моделі коригуючого білизни

великих грудей у ​​жінок, які відвідали наш магазин.

великих грудей у ​​жінок, які відвідали наш магазин

Це кадри з передачі "Жити здорово", де розповідалося про наш білизна.

Дівчина в кадрі "ДО" - без бюстгальтера,

в кадрі "ПІСЛЯ" - в нашому бюстгалтер.

Відчуйте різницю!

Читати докладніше >>>

У нашому білизна ми обіцяємо ТАКУ ГРУДИ навіть при нульовому (!) Розмірі

Читати докладніше >>>

Незважаючи на те, що мода кожної епохи характеризувалася своїми особливими стандартами, ніяких усреднений і еталонів насправді тут бути не може. Фігура і форми кожної жінки абсолютно унікальні. Багато, вважаючи себе некрасивими і «нестандартними», лягають під ніж пластичного хірурга. Насправді, якщо жінка виглядає не дуже привабливо в нижній білизні або купальнику, то це не її проблеми, а проблеми виробників, які неправильно підходять до виготовлення продукції. Безсумнівно, грамотно підібране коригуючий білизна для жінок зробить королеву з будь-якої представниці прекрасної статі.

У той же час, багато жінок постійно відчувають дуже сильне стомлення в кінці дня тільки через те, що носять неправильно скроєні і підібрані бюстгальтери. А адже коригуючий нижню білизну здатне вирішити і цю проблему. Достатньо всього лише підібрати модель і розмір, які найкраще сидять на тілі, найбільш фізіологічні, і результатом стане постійне гарне самопочуття і настрій, підвищена працездатність і впевненість у собі.

Магазин «Секрет Тетяни» пропонує своїм клієнткам широкий вибір коригуючого білизни від одного з провідних європейських виробників «Panache». Тут представлені зручні і красиві бюстгальтери і трусики, коригувальні купальники. Багато жінок звикли до того, що красиві сучасні моделі білизни розраховані на тендітних дівчат, а даний корекційна білизна виглядає досить блідо. Компанія «Панаш» і продавці-консультанти магазину «Секрет Тетяни» ламають цей стереотип. Тут кожна покупниця знайде масу привабливих моделей коригуючого жіночої білизни своїх розмірів, але розгубитися серед усього цього різноманіття їй не дадуть досвідчені продавці-консультанти, які професійно підберуть те, що відмінно підійде і сформує фігуру саме так, як потрібно.

В останні роки виробники нарешті звернули свою увагу на коригуючий білизна. Експерти в області моди відірвали свої погляди від худорлявих моделей, і з подивом виявили, що, виявляється, повні жінки і власниці нестандартних форм також чарівні і з таким же успіхом можуть бути зведені в ранг еталону краси. Сьогодні впевненими кроками на п'єдестал сходить природна сексуальність, єство замість однотипних стандартизованих параметрів. І коригуючий білизна для жінок завойовує міцні позиції на світовому ринку. Сьогодні воно перестає бути позбавленим дизайну, однотипним і однотонним. Все більше входять в ужиток і спеціальні коригувальні купальники.

Як виробник коригувальних предметів гардероба компанія «Panache» виглядає дуже привабливо на тлі всіх своїх конкурентів. Англійський виробник дуже давно спеціалізується на випуску високоякісного коригуючого білизни, яке, крім того, має дуже привабливий дизайн.

У магазині «Секрет Тетяни» правильний підбір бюстгальтерів, купальників, корсетів та інших елементів жіночої білизни зведений в ступінь мистецтва. Тільки тут можна зустріти експертів, які знають все про жіночу красу і з задоволенням допоможуть зробити правильний вибір.

Відвикли від захоплених поглядів проходять мимо чоловіків? Розучилися відчувати себе красунею і самої звабливої ​​жінкою на світі? Відвідавши «Секрет Тетяни», ви зможете відчути себе зовсім по-іншому. І відгуки покупців магазину "Секрет Тетяни" - наочне тому підтвердження.

Торгова компанія "Секрет Тетяни" продає білизну Panache з 1995 року. Деякий час торгова компанія «Секрет Тетяни» була ексклюзивним представником білизни англійської фірми "Panache" в Росії і країнах СНД.

У Вас дуже велика або дуже маленькі груди?
Відвикли від захоплених поглядів проходять мимо чоловіків?
Розучилися відчувати себе красунею і самої звабливої ​​жінкою на світі?

Новости