Корисні поради: як купити офіційний iPhone дешевше?

  1. iPhone 5S відновлений
  2. iPhone 5S
  3. Apple iPhone 6 32 ГБ
  4. iPhone 6 Plus
  5. iPhone 8 64 Гб:
  6. iPhone SE 32 ГБ
  7. iPhone SE 128 ГБ
  8. iPhone 6S 32Гб
  9. iPhone 6S Plus 64 Гб:
  10. iPhone 7 32 ГБ:
  11. iPhone 7 128 ГБ
  12. iPhone 7 Plus 128 ГБ:

Хто б що не говорив, але лінійка смартфонів від компанії Apple ось вже який рік є еталоном мобільності, зручності і комфорту для багатьох користувачів. Враження псує лише ціна. Наприклад, купити офіційний iPhone 7 на російському ринку не вийде дешевше 50 тис. Рублів. Це дорого. Тим часом, придбати новенький iPhone за нижчою ціною все ж можна. Як? Розповімо в нашому огляді. Хто б що не говорив, але лінійка смартфонів від компанії Apple ось вже який рік є еталоном мобільності, зручності і комфорту для багатьох користувачів

Способів, як купити iPhone дешевше, досить багато. Однак більша частина з них досить ризиковані. По-перше, покупку можна оформити в американському або гонконгському інтернет-магазині (там вони коштують на 15% -20% дешевше). Але ось отримати смартфон в цілості й схоронності виходить далеко не у всіх. Згадати хоча б численний випадки, коли користувачам приходили цеглу або пачки з сіллю замість айфонів. Що найприкріше люди втрачали великі гроші на таких махінаціях. А шахраї так і не були знайдені.

По-друге, придбати iPhone можна в невеликих російських інтернет-магазинах. Правда, немає ніякої гарантії, що вам продадуть новий смартфон прямо з заводу, а не перероблений народними умільцями з окремих запчастин. Крім того, частина користувачів може зіткнуться з блокуванням облікових записів Apple ID, Apple iCloud через те, що оригінальна модель мала операторську блокування. Цей спосіб також не позбавлений небезпеки різноманітних шахрайств з викачуванням грошей з покупця і відправкою тієї ж солі або пачки газет.

Вивчити поточні ціни на iPhone 5s, iPhone 6 / 6s, iPhone 7, iPhone 8 і iPhone X >>

З цієї причини найнадійнішим варіантом придбання яблучного смартфона є покупка моделі попередніх поколінь у офіційних рітейлерів. Благо, що зараз вибір дуже великий. Нижче ми опишемо 10 моделей, на які варто звернути увагу, якщо вам потрібен дешевий iPhone.

iPhone 5S відновлений

id = "sub0">

Аналіз сотень пропозицій російських магазинів показує, що найдешевший iPhone на даний момент - відновлений iPhone 5S на 16 ГБ. Маркування «відновлений» або «як новий» при цьому боятися не варто. Відновлений iPhone 5S - це смартфон з новим корпусом, новим екраном, новим акумулятором і іншими компонентами. Випуском займається компанія Apple на тих же заводах і тих же лініях, на яких випускаються зовсім нові смартфони. При цьому використовують оригінальні комплектуючі. Гарантія Apple, видана на відновлені iPhone 5S, становить 1 рік.

Тобто, купивши такий пристрій, ви отримаєте практично новий смартфон, який зовні ніяк не відрізнятиметься від нового. Ви не побачите слідів його використання колишнім власником, коробка і аксесуари будуть новими. Відновлений iPhone проходить процедуру перевірки на працездатність, випустивши його знову на ринок Apple дає гарантію на те, що він буде працювати.

продажем відновлених iPhone 5S займаються всі найбільші магазини в Росії в роді «Зв'язкового», «Евросети», «М. Відео» і т.п. Ціна смартфона в версії з 16 ГБ пам'яті не перевищує 17 990 рублів. Нижче ви можете познайомитися з поточними пропозиціями магазинів:

iPhone 5S

id = "sub1">

Новий iPhone 5S також є доступним варіантом покупки смартфона яблучної компанії. Він стоїть на 2-3 тисячі рублів дорожче, ніж відновлена ​​версія, порядку 19-20 тисяч рублів. З технічної точки зору девайс перевірений і надійний.

Треба зауважити, що iPhone 5S є практично ідентичним більш дорогому iPhone SE, який зовні можна відрізнити тільки по літері «SE» на задній панелі. Ну, і рожевої забарвленням, само собою. В іншому видимих ​​відмінностей між пристроями, які поділяють кілька років, немає ніяких. Різниця в ціні - 20 000 рублів.

iPhone 5S комплектується рівно тим же 4-дюймовим IPS-дисплеєм, сканером Touch ID першого покоління, 1,2-мегапіксельною фронтальною камерою, компактним металевим корпусом з прямими гранями, що і iPhone SE. При цьому швидкодія системи і якість фотознімків iPhone 5S без прямого порівняння з новинкою здаються як мінімум не гірше.

Apple iPhone 6 32 ГБ

id = "sub2">

Хорошим кандидатом на покупку став iPhone 6 в версії на 16 або 64 Гбайт вбудованої пам'яті. Мінімальна ціна офіційних поставок зараз становить 28 990 рублів. За ці гроші ви отримаєте продуктивний смартфон з яскравим і якісним екраном 4,7 дюйма, швидким залізом і зручною операційною системою iOS. 8 Мпікс камера робить відмінної якості фотографії, записує відео в FullHD. З корисних функцій варто відзначити сканер відбитка пальця Touch ID, платіжний сервіс Apple Pay, голосове управління Siri. Ну, а від зовнішнього вигляду власник отримає естетичне задоволення: модель має корпус з авіаційного алюмінію. Свого часу дизайн iPhone 6 визнали найкращим.

iPhone 6 Plus

id = "sub3">

Любителям смартфонів з великим екраном (фаблет) варто звернути увагу на iPhone 6 Plus. Цей апарат з екраном 5,5-дюймів і тривалим часом автономної роботи в порівнянні з iPhone 6 Зараз стоїть досить адекватних грошей - близько 25 - 35 тис. рублів. Деякі магазини спеціально влаштовують розпродаж і додаткові знижки:

iPhone 8 64 Гб:

id = "sub4">

iPhone SE 32 ГБ

id = "sub5">

Аналогічні ціни (близько 30 000 рублів) в даний час можна зустріти і на модель iPhone SE 16 Гбайт. За фактом ця модель - зменшена версія iPhone 6S, що відрізняється зменшеним до 4 дюймів розміром екрану і відсутністю підтримки функції 3D Touch (управління в залежності від сили натискання на екран).

До безперечних плюсів цього апарату варто віднести процесор A9 і співпроцесор M9, який відповідає за збір і обробку рухів. Він також відповідає за те, що голосовий помічник Siri завжди активний. iPhone SE підтримує 802.11ac і все найсвіжіші стандарти 4G, а також Bluetooth 4.2. Також тут використовується більш ємний акумулятор. Apple обіцяє 13 годин програвання відео або 13 годин бродіння в інтернеті через LTE і Wi-Fi. Для порівняння - навіть у iPhone 6S ці показники не перевищують 11 і 10 годин відповідно.

В останні місяці з падінням цін попит на цю модель почав рости:

iPhone SE 128 ГБ

id = "sub6">

iPhone 6S 32Гб

id = "sub7">

Останнім часом значно дешевше стало можна купити і останній смартфон Apple з вбудованим роз'ємом для підключення дротових навушників - iPhone 6S. Після появи iPhone 7 модель попереднього покоління подешевшала в середньому на 20%. При цьому її актуальність лише зросла. Особливо це стосується версій з об'1мом пам'яті на 32 і 64 Гб. Як виявилося, не всім фанатам айфонів сподобалася ідея відмови від старих добрих гарнітур на користь бездротових навушників Apple AirPods, які, до слова можна втратити за пару хвилин.

Корпус iPhone 6S виготовлений зі сплаву алюмінію з цинком, так званий алюміній 7000-ї серії, що використовується в Apple Watch Sport. У теорії це краще вплине на виживаність смартфона. Через конструкції розбити скло смартфона при падінні пристрою на ребро стало набагато складніше. А, наприклад, зігнути iPhone 6s, як це було у випадку з iPhone 6 практично нереально:

За швидкість роботи і швидкодія відповідає 64-бітний процесор виробництва Apple A9 з вбудованим співпроцесором M9. З цієї причини програми, додатки, браузер і відео тут працюють швидше, ніж на інших моделях Apple. Крім того, iPhone 6S став першим смартфоном Apple, де з'явилася технологія 3D Touch. Вона пропонує зробити різні дії з додатками в залежності від сили натискання на екран. Це може бути виклик контекстного меню або попередній сайту в Safari.

Роздільна здатність основної камери iPhone становить 12 Мпікс, а фронтальний - 5 Мпікс. Якість фотографій на рівні флагманів інших виробників. Якість зйомки, як це завжди було у смартфонів Apple, на висоті. Завдяки збільшеному дозволу в кадрі з'являється більше деталей, а новий процесор дозволяє записувати відео з роздільною здатністю 4К.

iPhone 6S Plus 64 Гб:

id = "sub8">

iPhone 7 32 ГБ:

id = "sub9">

iPhone 7 128 ГБ

id = "sub10">

Не можна обійти стороною і версію iPhone 7 з екраном 4,7-дюймів. Що найцікавіше, в деяких магазинах смартфон iPhone 7 128 ГБ істотно дешевше iPhone 7 32 ГБ. І причина тут не в якихось дефектах або заводський брак. Просто більша модель айфона користується куди меншою популярністю, ніж базова версія. Рітейлерам потрібно просто розпродати існуючі запаси. Покупці ж можуть непогано заощадити:

iPhone 7 Plus 128 ГБ:

id = "sub11">

Схожі сюжети / 6

Як?

Новости