Корпоративний сайт

  1. Розвиток корпоративного сайту дозволяє
  2. Структура корпоративного сайту
  3. Розробка і створення корпоративного сайту
  4. Функціональні можливості веб-ресурсу
  5. приклади сайтів

В сучасних умовах корпоративний сайт, як правило, є ключовим каналом реклами. Він дозволяє оперативно розміщувати інформацію для клієнтів і партнерів, здійснювати зворотний зв'язок, може мати каталог продукції або навіть функціональність інтернет-магазину. Привабливий дизайн і продумана навігація допоможуть знайти нових клієнтів і зміцнити відносини з уже наявними.

Привабливий дизайн і продумана навігація допоможуть знайти нових клієнтів і зміцнити відносини з уже наявними

Корпоративні сайти - це серйозний підхід до реклами в Інтернеті. Поряд з конкурентами ви будете виглядати солідніше і надійніше, що є ключем до успіху будь-якого бізнесу.

Розвиток корпоративного сайту дозволяє

Знайти нових клієнтів - реклама в мережі Інтернет стає все більш популярною, тому будь-яка сучасна компанія повинна задумати про створення власного сайту, хоча б самим недорогим сайтом-візиткою.

Надати клієнтам повний доступ до інформації - наприклад, за допомогою блоку "Новости", ви можете постійно оновлювати інформацію про акції або розміщувати будь-які інші повідомлення, які будуть цікаві і корисні клієнтові.

Збільшити рівень продажів - як показує практика, за допомогою корпоративного сайту фірма реалізує близько 20% своєї продукції. А для деяких сайт є єдиним майданчиком для ведення бізнесу.

Знайти нових партнерів - розвиток і просування сайту в пошукових системах допоможуть знайти нових постачальників і дилерів.

Підтримати імідж - сайт це обличчя фірми в мережі Інтернет, тому що більш привабливим по дизайну, структурі і інформативним він буде, тим серйозніше виглядає компанія в очах потенційних клієнтів.

Вивести комунікації всередині компанії на новий рівень - особливо актуально, якщо ваша компанія розбита на підрозділи. Щоб обмінюватися інформацією, документацією та іншими відомостями, що впливають на роботу, просто необхідно розробити корпоративний сайт.

Структура корпоративного сайту

Існує чотири найбільш популярних типів структури:

  • Інтернет-вітрина - являє собою веб-сайт, за допомогою якого можна опублікувати каталоги з інформацією про наявність і описом товару. Зазвичай замовляють компанії, яким необхідно представити великий спектр товарів і послуг в Інтернеті;
  • Інтернет магазин - прекрасний варіант для ведення власного бізнесу в мережі Інтернет. Дозволяє відвідувачам здійснювати покупки онлайн, прямо не виходячи з дому;
  • Сайт візитка - невеликий інформаційний сайт (до 10 сторінок) для розміщення контактної інформації та загального опису сфери діяльності фірми;
  • Корпоративний сайт - web-проект даного типу повинен відображати філософію компанії, її місію, цілі і завдання. Такий сайт містить найбільш повну інформацію про діяльність організації, докладний опис товарів і послуг.

Розробка і створення корпоративного сайту

Замовляючи розробку в компанії "Малтрі", Ви отримуєте інтернет-сайт, який буде мати:

  • CMS - систему управління сайтом;
  • Дизайн, виконаний фахівцями нашої компанії;
  • Необхідна кількість розділів сайту з будь-яким рівнем вкладеності;
  • Додаткові інформаційні блоки;
  • Кнопки зворотного зв'язку і форми замовлень;
  • Початкову оптимізацію під пошукові системи.

Функціональні можливості веб-ресурсу

Корпоративної сайт є, в першу чергу, інформаційним майданчиком, тому в таких проектах часто використовуються:

  • Відгуки та коментарі відвідувачів - можлива миттєва публікація повідомлень відвідувачів або з попередньою перевіркою адміністратора;
  • Питання / відповідь з автоматичною публікацією і відправкою відповідей з сайту - один з найефективніших варіантів взаємодії з інтернет-аудиторією;
  • Автоматичної розсилки новин (акцій) - дозволяє зайвий раз нагадати про себе підписалися користувачам;
  • Календар подій - візуальне уявлення новин у вигляді інтерактивного блоку;
  • Пошук по сайту - повнотекстовий пошук по вмісту ресурсу і можливістю виведення підказок на основі наявних матеріалів;
  • Опитування (голосування) на сайті;
  • Форум - дозволяє організувати спілкування між відвідувачами ресурсу за участю адміністратора;
  • Блоги - часто використовується як спосіб неформального спілкування з відвідувачами;
  • Обмін інформацією між співробітниками компанії - реалізується через закриті розділи, доступні тільки після авторизації окремій групі відвідувачів;
  • Поділ прав доступу в адміністративній частині - дозволяє розподілити відповідальність з оновлення сайту між співробітниками.

Починаючи зі стадії обговорення і до здачі проекту, створення корпоративного сайту буде курирувати ваш персональний менеджер. Ми завжди готові знайти компроміс з питання і будемо раді, якщо Ви вирішите замовити сайт в нашій компанії .

приклади сайтів

1. Поєднання відмінного дизайну, інтуїтивно зрозумілої структури і правильної подачі інформації, робить даний ресурс одним з кращих прикладів корпоративних інтернет сайтів клінінгової компанії.

2. Дуже цікавий проект. При розробці дизайну використовувалися кольору і елементи фірмового стилю видавничого дому. Анімація в шапці сайту зроблена з використанням технології флеш.

3. Однією з умов при розробці даного веб-ресурсу була можливість подальшого інтенсивного розвитку шляхом додавання інформації для підприємців.

4. Інтернет-сайт лікарні з інформацією про послуги платні послуги.

5. Web ресурс юридичної фірми з формою зворотного зв'язку.

Web ресурс юридичної фірми з формою зворотного зв'язку

Новости