Космічний корабель Союз МС-08: екіпаж прибув МКС

  1. Орфографічна помилка в тексті:

24 березня 2018, 12:11 Переглядів: 24 березня 2018, 12:11 Переглядів:   Фото: pixabay

Фото: pixabay.com.

Три члени екіпажу космічного корабля "Союз МС-08", запущеного з Байконура в середу, 23 березня, після перевірки герметичності стикування перейшли на борт Міжнародної космічної станції (МКС).

У складі екіпажу корабля "Союз МС-08" члени тривалої експедиції МКС-55/56 - астронавти NASA Ендрю Фойстел і Річард Арнольд, а також космонавт "Роскосмосу" Олег Артем'єв.

Американські астронавти вийдуть у відкритий космос за все через шість днів після прибуття на станцію.

"У Ендрю Фойстел буде завдання по установці зовнішніх бездротових антен, тому що до нас приходить дуже багато даних і їх треба обробляти. У мене будуть дуже цікаві завдання по роботі з маніпулятором.Совместно ми займемося перенесенням тих самих камер, за допомогою яких ми отримуємо красиве зображення Землі ", - сказав астронавт NASA, бортінженер корабля" Союз МС-08 "Річард Арнольд перед польотом.

Російські космонавти для виконання ряду наукових експериментів і запуску наноспутників вийдуть у відкритий космос в серпні.

"Велика частина робіт на орбіті буде присвячена науці, 85% робіт будуть проводитися в рамках експерименту" Ікарус ": буде встановлюватися більша антена, щоб вивчати основні шляхи міграції птахів. Будемо вивчати шляхи їх польотів. Це може впливати на зміну льотних трас, наприклад, повітряних суден. До того ж птахи є рознощиками захворювань, важливо розуміти, як відбувається їх міграція ", - зазначив командир корабля Олег Артем'єв.

Як повідомлялося, російський астронавт на МКС вирішив влаштувати "льотні випробування" на пилососі через часті питань про польоти на ньому.

Нагадаємо, у вересні минулого року російський космонавт показав відео полярного сяйва з орбіти Землі . Полярним сяйвом або Авророю називають світіння верхніх шарів атмосфери внаслідок їх взаємодії з зарядженими частинками сонячного вітру.

Нещодавно повідомлялося, що японський астронавт похвалився змінами тіла за три тижні в космосі .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Екіпаж космічного корабля" Союз МС-08 "перейшов на борт МКС". інші США дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости