Костюм Собачки - Карнавальні костюми на Прокат Київ

  1. Дитячий костюм Собачки. Опис.
  2. Костюм Собачки, фото колаж.
  3. На допомогу сценаристу. Костюм Собачки Тотошки.

Для початку пропонуємо вам на прокат дитячий карнавальний костюм Собачки. Представлений карнавальне вбрання може знадобитися для створення образу Собачки Тотошки. Оскільки ескізами до костюму стали ілюстрації казки «Чарівник Смарагдового Міста». Тому, костюм Собачки Тотошки найбільше сподобається тим дітям, які люблять цю казку з ілюстраціями Л.В.Владімірского.

Увага! Умови резервування і прокату.

Прокат костюма від 400 грн. / Добу
Сума застави от 2000 грн.

(Чи не є публічною офертою)

Дитячий костюм Собачки. Опис.

Пропонований карнавальне вбрання знадобиться хлопчикам зростанням то 104 до 116 см на свято осені або новорічні торжества. Більш того, оскільки ескізами до костюму стали ілюстрації Л.В. Володимирського до казки «Чарівник Смарагдового Міста». Костюм Собачки ідеально підійде для створення образу Тотошки з цієї казки.

До того ж, з огляду на, що костюм має повністю чорний колір, його можна використовувати для свята Halloween . Попередньо зробивши для цього відповідний макіяж.

Крім усього, костюм Собачки підійде для будь-якого костюмованого заходи за участю цього казкового героя .

Створюючи костюм Собачки Тотошки, дизайнер використала трикотажний велюр і парчу. А також штучний каракуль і лаковану шкіру. Крім того, знайшли своє застосування швейна фурнітура, підкладки та клейові матеріали.

Крім того, знайшли своє застосування швейна фурнітура, підкладки та клейові матеріали

Костюм Собачки, фото колаж.

В результаті карнавальне вбрання включив в себе три основні деталі. А саме: шапочку з мордочкою і вушками, сорочку з коміром, що імітує нашийник і штани з хвостом.

Особливо актуально, що шапочка щільно сидить на голові і не падає при активному русі дитини. Але якщо вам здасться цього мало, майстер може пришити до шапочці капелюшну гумку. Як додаткове кріплення.

Примітно і те, що комір зроблений з парчі тільки із зовнішнього боку. У той час, як його внутрішня частина зроблена з велюру. Тому, комір не дратує і не дряпає ніжну шкіру дитини.

Більш того, якщо ця модель сподобалася вашій дитині. У той час як ви занурені в пошук, де можна орендувати костюм, зателефонуйте нам! По цьому посиланню - КОНТАКТИ , Можна швидко знайти номери телефонів майстерні, її адреса і розташування на карті міста.

По цьому посиланню -   КОНТАКТИ   , Можна швидко знайти номери телефонів майстерні, її адреса і розташування на карті міста

На допомогу сценаристу. Костюм Собачки Тотошки.

Трохи слів про персонажа - собачка Тотошко.

Отже, давайте подивимося на відданого і відважного героя казки «Чарівник Смарагдового Міста» - собачку Тотошку. Особливо чудово, що песик завжди захищає свою господиню - дівчинку Еллі. До того ж, собачка Тотошко має вельми грайливий, веселий характер. До того ж, вона із задоволенням грає і веселитися зі своєю господинею Еллі.

Оскільки Тотошко ніколи не знав, що таке смуток і зневіра. Тому він завжди був веселий і бадьорий. Мало того, своїм здоров'ям, міг поділитися з дюжиною таких собачок, як він сам.

Але навіть такий відданий друг може злякатися чаклунства. Так і сталося, коли на місто насувався ураган злої чарівниці Гінгеми. Тоді, вперше Тотошко злякався. До того ж сховався у фургоні сусідів.

Але оскільки Еллі любила і дбала про своє песика, вона побігла його рятувати. Однак, як тільки вони опинилися в фургоні, сильний вітер забрав їх у Чарівну країну.

Проте, друзі не розгубилися і пішли назустріч новим пригодам. Більш того, поборів свій страх вони завжди підтримували і захищали один одного. Тому, в результаті повернулися додому здоровими і щасливими.

Новости