Котячий туалет. | Інтернет-зоомагазин Зоотовари.coм

Котячі туалети були винайдені в 50-х роках Котячі туалети були винайдені в 50-х роках. Це нехитре винахід став засобом контролю над волелюбними домашніми вихованцями і бажання ще більше прив'язати кішку до дому.

Люди, які дорожать домашнім затишком і турбуються про чистоту приміщення, але не можуть жити без домашніх улюбленців, вважають за краще заводити кішок, дуже охайних тварин, здатних користуватися туалетом.

Чудові пухнасті створення дуже педантичні в питаннях особистої гігієни. Це проявляється з перших днів життя. Кішки-мами у своїх новонароджених кошенят вилизують животики і область під хвостиком, допомагаючи таким чином спорожнити кишечник малюкам, поїдаючи те, що робить кошеня. Коли дітки підростуть, вони відповзають подалі від підстилки, щоб зробити свої туалетні справи. Наступний крок - це наслідування мамі, кошенята спостерігають за нею і починають ходити в туалет туди, куди ходить кішка.

На вулиці кішки викопують ямку в піску або грунті для туалетних справ, після чого присипають її зверху На вулиці кішки викопують ямку в піску або грунті для туалетних справ, після чого присипають її зверху. Існує версія, що робиться це для того, щоб приховати запах від ворогів - хижаків і інших кішок. Наповнювачі для котячих туалетів несуть аналогічну функцію, імітуючи природні навики кішок. Однак є одне маленьке незручність, кішки на волі не використовують одне місце для своїх потреб двічі, що проектується і на домашній туалет. Досить часто, домашні вихованці воліють використовувати наповнювач для туалету один раз, вимагаючи його негайної заміни на свіженький. Іноді кішки використовують наповнювач два або три рази. Якщо ж наповнювач не замінений, улюбленці можуть висловити свій протест у вигляді залишення «сюрпризів» в інших місцях. Ніколи не варто користуватися дезодорантом або іншим ароматичним засобом в місцях, де стоїть котячий туалет. Це може відлякати домашнього вихованця надовго і всерйоз від місця розташування лотка з наповнювачем і навіть від самих цих предметів.

Які наповнювачі подобаються кішкам? Ідеальним місцем для туалетних справ вважається пісок і розпушена земля. Тому, для кішок дуже важливі тактильні відчуття. Якщо наповнювач на дотик буде влаштовувати домашнього вихованця, це ідеальний варіант для заповнення лотка.

Які наповнювачі подобаються власникам кішок Які наповнювачі подобаються власникам кішок? У господарів волелюбних вихованців є свої переваги по відношенню до наповнювачів для котячих туалетів. Радує той факт, що вони, найчастіше збігаються з побажаннями кішок. Наповнювачі повинні дуже добре вбирати відходи, нейтралізувати запах. Варто звернути увагу на той факт, що до якогось наповнювача звикне кошеня, такий наповнювач, швидше за все, доведеться купувати і в майбутньому.

Дуже важливо підібрати зручний туалет для свого домашнього вихованця. В інтернет-зоомагазині представлений широкий асортимент котячих туалетів , Різної форми і з різною висотою бортів. Зараз випускаються також закриті туалети з фільтром, які перешкоджають поширенню неприємного запаху і дозволяють зберегти приміщення в чистоті, перешкоджаючи розкидання наповнювача.

Кішка може відмовитися від користування туалетом з кількох причин:   - не влаштовує місце розташування лотка;   - не подобається наповнювач;   - недостатньо добре вимитий лоток;   - занадто ретельно вимитий лоток, зберігся запах очищувача;   - туалетом вже скористалася інша кішка;   - проблеми зі здоров'ям Кішка може відмовитися від користування туалетом з кількох причин:
- не влаштовує місце розташування лотка;
- не подобається наповнювач;
- недостатньо добре вимитий лоток;
- занадто ретельно вимитий лоток, зберігся запах очищувача;
- туалетом вже скористалася інша кішка;
- проблеми зі здоров'ям.

У кожного домашнього вихованця свої переваги щодо наповнювачів для котячих туалетів. Для того щоб привчити кошеня до туалету можна встановити два лотка з різними наповнювачами, а малюк сам вибере, який йому подобається більше на дотик і по запаху. Якщо в будинку живуть дві кішки, у кожної повинен бути свій особистий лоток, так як ці вихованці громадські туалети не терплять.

Вибір наповнювача для котячого туалету справа серйозна і відповідальна. Для одних власників цих пухнастих вихованців головним питанням є ціна, для інших - відсутність запаху, для третіх - гігієна. У будь-якому випадку, вибір залишається за домашнім вихованцем.

Існує кілька видів наповнювачів: деревні і мінеральні гранульовані, вбирають і грудок, і наповнювачі, які відносно недавно з'явилися на ринку зоотоварів в Україні - сілікагелевой. Кожен наповнювач має свої переваги і недоліки. Основний недолік грудкують наповнювачів полягає в тому, що коли кішка виходить з туалету, то на її лапках залишаються дрібні частинки, які тварина злизує, що може привести до проблем зі здоров'ям. Уникнути таких проблем дозволяють сілікагелевой наповнювачі.

Сілікагелевой наповнювачі для котячого туалету завдяки своїм високим гігієнічним показникам відмінно справляються зі стійким неприємним запахом Сілікагелевой наповнювачі для котячого туалету завдяки своїм високим гігієнічним показникам відмінно справляються зі стійким неприємним запахом. Завдяки унікальній структурі матеріалу наповнювач не утворює грудок і дрібних частинок, здатних прилипнути до лап домашнього вихованця. Сілікагелевой наповнювач швидко вбирає вологу, завдяки чому лоток залишається сухим, а неприємний запах не поширюється в приміщенні. Силікагель є нетоксичним матеріалом і утилізується як звичайне сміття.

Сілікагелевой наповнювач крім своїх високих гігієнічних властивостей несе естетичну красу.

Маленькі прозорі гранули силікагелю схожі на шматочки скла, які своїм виглядом нагадують про чистоту і свіжості.

Сілікагелівие гігієнічні наповнювачі для котячого туалету :
- Silicat; Сілікагелівие гігієнічні наповнювачі для котячого туалету   :   - Silicat;   - Fresh Step Crystals;   - Mr
- Fresh Step Crystals;
- Mr.Clean (Містер Клин);
- Trixie Fresh and Easy Granulat;
- Trixie Fresh and Easy Pearls;
- Magic Pearls;
- EtiCAT (ЕтіКЕТ);
- Silicat Blend

- Silicat Set 14 днів.


Наповнювачі мають унікальну вологовбиранням. Після використання наповнювачі не перетворюється на в'язку масу і не пристає до лап кішки. Одного пакету вистачає від двох тижнів до місяця.

Абсорбуючий сілікагелевой наповнювач для котячого туалету смайли повністю абсорбує рідкі випорожнення і не створює сміття, дрібні частинки і грудки, які можуть стати причиною розвитку бактерій Абсорбуючий сілікагелевой наповнювач для котячого туалету смайли повністю абсорбує рідкі випорожнення і не створює сміття, дрібні частинки і грудки, які можуть стати причиною розвитку бактерій. Лапки домашнього вихованця залишаються сухими і чистими. Силікагель відмінно поглинає запах. Ще одна важлива властивість цього сілікагелевой наповнювача - відсутність будь-яких алергічних реакцій у тварини.

Більшість власників кішок останнім часом віддають перевагу саме сілікагелевой наповнювачів. Досить дорогий продукт на перший погляд окупається за рахунок економічності - багато упаковок розраховані для користування протягом місяця.

Які наповнювачі подобаються кішкам?
Які наповнювачі подобаються власникам кішок?

Новости