Кожній людині дозволять купити акції Xiaomi і збільшити свої накопичення в 10 разів

Китайські компанії завжди були закритими, однак останнім часом багато хто з них замислюється над тим, щоб вийти на світовий ринок. У числі перших зробити це вирішила Xiaomi, яка незабаром проведе процедуру первинного розміщення акцій IPO. В її рамках всім бажаючим дозволять купити фірмові акції, віддавши частину грошей зараз, зате в майбутньому внесена сума може збільшитися в 10 разів.

Сьогодні офіційний представник Xiaomi в Китаї заявив, що незабаром у кожної людини з'явиться можливість вкласти гроші в компанію, щоб потім отримати більший прибуток. Корпорація сподівається зібрати в цілому $ 10 млрд доларів, тобто близько 620 мільярдів рублів. Потім, через якийсь час, ця сума зросте до $ 100 млрд доларів, тобто все інвестори збільшать свої доходи щонайменше в десять разів, про це заявив глава Xiaomi Лей Цзюнь.

Компанія, в свою чергу, обіцяє робити все можливе для того, щоб інвестори збільшували свій прибуток. Стати таким зможе будь-хто, бо процедура публічного розміщення акцій під назвою IPO передбачає можливість покупки акцій кожною людиною, причому зробити це можна буде через інтернет. Всі такі люди зв'яжуть з Xiaomi свою долю, адже якщо компанія буде ставати багатшими, то і інвестор теж. Однак слід враховувати, що може статися і зворотна ситуація, тобто коли цінні папери знецінюються.

На даний момент Xiaomi входить в топ-5 найбільших виробників смартфонів у світі, а домогтися таких результатів їй вдалося за 7 років роботи, тому як саме в 2011 році вона випустила свій перший смартфон. Він був досить поганий, але це був лише перший досвід китайської корпорації. За весь цей час вона довела свої фірмові телефони майже до досконалості, як в плані програмного забезпечення, так і в плані якості продукції.

Китайська корпорація тільки за останній рік зуміла збільшити свій прибуток на 87,8%. У грошовому еквіваленті їй вдалося заробити за весь 2017 року значну суму грошей - $ 6,9 млрд доларів, які стали чистим прибутком бренду. У майбутньому ситуація може стати ще краще, тому потенційним інвесторам дійсно трапиться хороша нагода збільшити свої накопичення в кілька разів. Раніше AKKet.com писав про те, які смартфони Xiaomi користуються найбільшою популярністю в Росії.

Приєднуйтесь до нас в Twitter , Facebook , ВКонтакте , YouTube , Google+ і RSS щоб бути в курсі останніх новин зі світу технологій майбутнього.

Новости