Крах Boeing в Казані: біографія гендиректора зникла з сайту авіакомпанії

8:17, 18 листопада 2013

світ

3005

Аксан Гиниятуллин / Фото: business-gazeta.ru

біографія гендиректора авіакомпанії "Татарстан" Гиниятуллин, який керує перевізником останні два роки, перебувала в розділі "Про компанію", проте в ніч на понеділок була звідти видалена і тепер доступна тільки в кеші пошукових систем.

Згідно з даними з кешу, Гиниятуллин в 1999 році закінчив Ташкентський інститут інженерів іригації і механізації, в 2003 році - Фордхемскій університет (Нью-Йорк) у напрямку корпоративних фінансів та бухгалтерії, повідомляє РІА Новини .

По темі: В аеропорту Казані при посадці вибухнув літак, всі пасажири загинули (фото)

"Профіль діяльності: проектний менеджмент. Має досвід ведення бізнесу в Америці, Канаді, Індії, Китаї, країнах Центральної Азії. З 22 грудня 2011 року - генеральний директор ВАТ" Авіакомпанія "Татарстан", - зазначалося в віддаленій з сайту інформації про гендиректора.

Сам гендиректор недоступний по телефону для коментарів.

Тим часом, в авіакомпанії заявили, що гендиректор зараз займається технічними питаннями в аеропорту. "Гендиректор авіакомпанії" Татарстан "Аксан Гиниятуллин в даний час знаходиться в аеропорту разом з іншими представниками авіакомпанії і вирішує всі технічні питання", - сказав представник авіакомпанії.

Як повідомляв УНІАН, п ассажірскій літак Boeing 737 авіакомпанії "Татарстан" з Москви в неділю розбився при посадці в аеропорту Казані. Авіакатастрофа, за попередніми даними, забрала життя шести членів екіпажу і 44 пасажирів. Під час аварії літака загинули, зокрема, син президента Татарстану Ірек Мінніханов і глава управління ФСБ по Татарстану Олександр Антонов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости