Кращі чоловічі аромати Trussardi

Бренд Trussardi повний розкоші і аристократизму. Випущена продукція відрізняється супер якістю, особливою елегантністю і витонченістю. Перший парфум бренд Труссарді почав випускати з 1980. Всі аромати відносяться до класичних. Вони володіють хорошою якістю, дуже гармонійні і багатогранні.

Створений брендом чоловічий парфум користуються у чоловіків великою популярністю. До переліку найпопулярніших чоловічих парфумів увійшли вишукані Trussardi і Trussardi Uomo, що стали класикою. Вони швидко завоювали світову популярність. У 1991 виходять у світ Труссарді чоловічі парфуми Fragrance Foundation Award, які стали легендою бренду. Даний чоловічий парфум Труссарді удостоєний нагород.

Через два роки вийшли L'Uomo Trussardi, що володіють чудо-ароматами Середземномор'я. Ці аромати до сьогодення часу - лідери продажів. Чоловічі Trussardi UomoTrussardi Uomo - дивовижний парфум. Він володіє ароматом прянощів, добре освіжає. У запаху туалетної води відчуваються аромати квітів і нотки шкіри. Даний парфум - елегантний, і в той же час класичний. Його створили в 1984.

Для справжніх і рішучих чоловіків брендом створена прекрасна туалетна вода Труссарді Inside for Men. Парфуми дуже чуттєвий і романтичний. Аромат став успішним. У 1995 відбулася презентація чоловічого парфуму L'Uomo Trussardi. Парфуми має класичний образ. Аромат пряний, освіжаючий. У 2012 бренд порадував своїх шанувальників прекрасним сучасним, класичним чоловічим ароматом My Land. Труссарді духи дуже елегантні, чуттєві і вишукані. Аромат деревно-фужерний з нотками шкіри.

бренд Труссарді   створив також такий прекрасний чоловічий аромат як A Way for Him бренд Труссарді створив також такий прекрасний чоловічий аромат як A Way for Him. Ці духи наповнюють яскравими фарбами сходу, мають чудове звучання. Blue Land - дивовижний аромат для чоловіків, вийшов в 2015. Запах - освіжаючий, легкий, цитрусовий. В ароматі звучать морські нотки. Шлейф парфуму - приємний, стійкий. З 2016 бренд порадував чоловічим, насиченим ароматом Uomo The Red. Парфуми наповнений свіжістю і теплом. Запах має незвичайну густотою і насиченістю. Trussardi аромат підійде для чоловіків , Які вважають за краще в парфумерії наявність алкогольних мотивів. Продукція торгової марки представлена ​​більш ніж в 200 бутиках по всьому світу і користується величезною популярністю.

Купити Трусарді за вигідною ціною можна в нашому інтернет-магазині . Вся брендовий чоловічий та жіноча парфумерія європейської якості. У нас швидка доставка, діє система акцій і знижок.

Вдалих придбань!

Новости