Кращі і улюблені аромати літа 2016

  1. Новинки Live Irresistible Givenchy
  2. Парні аромати CH Central Park Limited Eddition Carolina Herrera
  3. Парні аромати L'Eau Electric Wave Kenzo
  4. Туалетна вода Folie de figue Esteban
  5. Парфумерна вода Infusion de Mimosa Prada
  6. Парфумерна вода Oliver Peoples Mustard Byredo
  7. Туалетна вода Pera Granita Aqua Allegoria Guerlain
  8. Фруктова вода Eau des Jardins Clarins
  9. Туалетна вода Eau de St Barth
  10. Парфумерна вода Allegria Rouge Bunny Rouge

У літа свій неповторний аромат - свіжий, фруктовий, квітковий, сонячний. У мене є традиція: щоліта я вибираю аромат, який після завжди буде з ним асоціюватися. Так свого часу Miss Dior Cherie стала моїм парфумерним втіленням Кіпру, в минулому році в Чорногорії дзвенів блакитний дзвіночок Jo Malone. І тепер кожен раз, коли ці флакони потрапляють до мене в руки, я із задоволенням згадую наш відпочинок. В цьому році завдання ускладнилося. Я зібрала підбірку головних ароматів літа, кращі і улюблені аромати, новинки і перевірені часом, спекою і палючим сонцем.

Новинки Live Irresistible Givenchy

Новинки Live Irresistible Givenchy

«Будь справжньою, будь собою», - закликає нас Givenchy. Цього літа вийшло відразу два Фланкер культового аромату Irresistible Givenchy. У персиковому флаконі зліва Live Irrésistible Eau de Parfum, праворуч в рожевому кришталі Live Irrésistible Eau de Toilette. Відкривала їх з побоюванням, я давно намагалася знайти спільну мову з ароматами Irresistible, але наші відносини ніяк не складалися. Занадто солодкий, дуже невчасний, хоча я і зберігаю першоджерело в своєму парфумерному гардеробі, хіба мало раптом одного разу між нами спалахне любов?

І нарешті дочекалася І нарешті дочекалася. З двох новинок мені більше підходить за темпераментом туалетна вода. Її автор, іменитий парфумер Домінік Ропіон, явно перебував у піднесеному стані духу під час творчості. Це навіть не стільки річний аромат, скільки ода радості життя. Верхні ноти: груша, малина і ананас; ноти серця: троянда, перець і червоні ягоди; ноти бази: мускус і світла деревина. Я вам чесно зізнаюся, з усіх численних версій Irresistible разом з легендарним оригіналом саме по відношенню до туалетній воді я можу сказати: «Так, безумовно моє!». Солодкість ванілі освіжають фруктові і квіткові ноти, тому композиція вийшла насиченою, але в той же час іронічній, невагомою, як сонячний зайчик. А якщо піти в гастрономічні асоціації, то це ягідний коктейль з гілочкою м'яти. Самі нудні осінні вечори планую провести в компанії Live Irrésistible Eau de Toilette.

У новинок стильні дизайнерські флакони з рифленого скла. Довгасті флакони нагадують кришталеві вази. Їх дуже приємно тримати в руках, особливо пару раз провести долонею по бічній стороні.

Парфумерна версія Live Irrésistible більше фруктова. Верхні ноти: ананас, рожеві пелюстки, грейпфрут і танжерин; ноти серця: троянда, перець піменто і маракуйя; ноти бази: амбра, мускус, ірис, пачулі, праліне і ваніль. Новий аромат теж досить солодкий і соковитий, своїм ароматом нагадує абрикосове варення, м'якоть стиглих екзотичних фруктів. Обидва аромату Live Irrésistible повністю уособлюють свою назву. Живіть чарівно!

Live Irresistible досить стійкі аромати, годину звучать на всю котушку, потім повільно затихають, залишаючи після себе фруктову серпанок. У шлейфі вони мені особливо подобаються. Обсяг: 40 мл і 75 мл

Ціна: 6 775 рублів купити

Парні аромати CH Central Park Limited Eddition Carolina Herrera

Парні аромати CH Central Park Limited Eddition Carolina Herrera

Літо - це відпустка, море, сонце, прогулянки з друзями і безтурботні пікніки на свіжому відпустці. Carolina Herrera б'є в саме серце, представляючи нові парні аромати CH Central Park. Натхненням для створення нових парфумів послужив культовий центральний парк, відомий далеко за межами Нью-Йорка. Здається, у більшості дівчат є пункт в списку обов'язкових справ - зробити ранкову пробіжку по центральному парку, потріпати за вушком лабрадора, погодувати качок, полежати на траві з Беном Аффлеком.

Здається, у більшості дівчат є пункт в списку обов'язкових справ - зробити ранкову пробіжку по центральному парку, потріпати за вушком лабрадора, погодувати качок, полежати на траві з Беном Аффлеком

Аромат СH Central Park For Her квітковий деревинно-мускусний. Верхні ноти: слива і білий перець. Ноти серця: жасмин, тубероза і апельсиновий колір. Ноти бази: білий кедр, амбретта і білий мускус. Композиція легка, як шифоновий сарафан, який би я одягла для пікніка в парку. Ягідний, фруктовий, тінистий, але не прохолодний, дуже приємний літній аромат. CH мене ніколи не підводить. Кожен раз, коли я довго і болісно ходжу по магазинах, я завжди повертаюся до стенду CH, де можу взяти будь-який флакон і заспокоїтися.

Кожен раз, коли я довго і болісно ходжу по магазинах, я завжди повертаюся до стенду CH, де можу взяти будь-який флакон і заспокоїтися

А ще подивіться, як здорово зроблені футляри. Кожен аромат у своїй плетених корзиночці, перев'язаний стрічкою з золотими ініціалами. Мабуть, треба у вихідні вибратися на пікнік.

Чоловічий аромат CH Central Park For Him вийшов брутальніше (і мені він навіть подобається більше, ой ей) Чоловічий аромат CH Central Park For Him вийшов брутальніше (і мені він навіть подобається більше, ой ей). Це деревний пряний аромат, а я маю таємну пристрасть до запаху деревини. Ключова нота імбир, який нескладно вгадати, навіть не читаючи парфумерну піраміду. Нота серця: чорний кардамон, базова нота: білий кедр. Вийшов дуже приємний літній аромат для юнака. До цього аромату потрібно було прикладати не плетене оформлення, а білосніжну майку поло і парусинові туфлі. Яке ж чудове літо видалося у Carolina Herrera! Обсяг: 100 мл

Ціна: від 3999 рублів купити

Парні аромати L'Eau Electric Wave Kenzo

Парні аромати L'Eau Electric Wave Kenzo

Історія L'Eau par Kenzo вічна, як світ, але скільки ж приголомшливий ароматів вона подарувала нам. Я з величезним інтересом завжди стежу за новинками в цій колекції. Двадцять років тому легендарний Олів'є Креспо створив квітковий водяний аромат L'Eau, який по праву можна назвати одним з основоположних в парфумерії. У 2016 році Олів'є Креспо знову представляє своє бачення L'Eau, але що змінилося за два десятиліття?

Почну з жіночої версії L'Eau par Kenzo Electric Wave pour Femme Почну з жіночої версії L'Eau par Kenzo Electric Wave pour Femme. Верхні ноти: Танжерин і Нектарин; ноти серця: Білий лотос і Жасмин; ноти бази: Білий кедр і Білий мускус. Канонічна версія L'Eau par Kenzo, наскільки я можу відтворити її в пам'яті, була дуже делікатною. Кавунова свіжість, м'ята, біла лілія, в ній чувся навіть шепіт води. Минуло 20 років, світ змінився до невпізнання, головне слово - швидкість. Треба бути в тренді і в темпі, швидко приймати рішення, швидко реагувати, швидко все робити. І новий аромат Electric Wave вийшов таким же імпульсивним і поривчастим. Я в ньому вже слабо вловлюю водну гладь, хоча аромат дихає чистотою.

Флакон лімітованої колекції Electric Wave виконаний в єдиному стилі L'Eau par Kenzo, а рожевий стрижень дозатора мені нагадує стебло лілії, яка тягнеться до світла.

Флакон лімітованої колекції Electric Wave виконаний в єдиному стилі L'Eau par Kenzo, а рожевий стрижень дозатора мені нагадує стебло лілії, яка тягнеться до світла

Моя колекція літніх ароматів зашкалює, а мій чоловік виявився більш розбірливим. Його найпопулярнішим ароматом літа 2016 став L'Eau par Kenzo Electric Wave pour Homme. Верхні ноти: Юзу і Рожевий грейпфрут; ноти серця: М'ята і Зелене яблуко; ноти бази: Палісандр і Боби тонка. У чоловічій версії аромат вийшов гущі і холодніше, яблучна кислинка і грейпфрут освіжають, м'ята аж дзвенить, як лід в бокалі. Обсяг: 50 мл

Ціна: 4980 рублів купити

Туалетна вода Folie de figue Esteban

Туалетна вода Folie de figue Esteban

Французький бренд Esteban відомий колекціями інтер'єрних ароматів. І на свій чималий подив саме у Esteban я зустріла туалетну воду «інжировим безумство» і зрозуміла, як же сильно мені подобається інжир. Це деревний фруктовий зелений аромат, який підійде юній дівчині, дорослій жінці, настільки він поступливий. І це не моно аромат, як могло здатися. Верхні ноти: Бергамот, Листя інжиру. Ноти серця: Лавр, Білий інжир, Флердоранж. Шлейф: Кедр, інжировим дерево. У вільній інтерпретації - це м'якоть інжиру і розтерта в руках трава. Свіжий, що бадьорить, жіночний, витончений, це все про нього.

Свіжий, що бадьорить, жіночний, витончений, це все про нього

«Інжировим безумство» Esteban став моїм улюбленим літнім ароматом, і в вересні я навряд чи з ним розпрощаюсь. Переживати кращі моменти літа пропоную з Folie de figue, восени в ньому буде дуже комфортно, взимку спірно, навесні обов'язково так. Це настільки благородний і ненав'язливий аромат, в якому не душно, не солодко, що не нудотно. Якби я вибирала парфумерний подарунок людині, з яким мало знайома, то я б вибрала саме «інжировим безумство». Такий аромат сподобається багатьом, навіть ексцентричним натурам. І їм іноді хочеться умиротворення.

І їм іноді хочеться умиротворення

Не випадково для оформлення упаковки обраний пастельний зелений відтінок. Esteban завжди виступав за нерозривний зв'язок з природою. Колекція ароматів для тіла Esteban велика, я тільки на початку свого шляху. Думаю, і мене, і вас чекає ще багато дивовижних відкриттів. Обсяг: 50 мл

Ціна: 5900 рублів купити

Парфумерна вода Infusion de Mimosa Prada

Парфумерна вода Infusion de Mimosa Prada

Цього літа в Росії була представлена колекція ароматів Les Infusions de Prada і нова композиція Mimosa. В цьому році у мене вже була Mimosa Jo Malone, мені навіть є з чим порівняти. якщо Mimosa & Cardamom Jo Malone - це букет весняних жовтих квітів і нічого крім, то Mimosa Prada - це тонка гілочка мімози в оточенні пишних білих квітів. Аромат кришталевої чистоти, настільки він витончений і навіть уразливий.

Аромат кришталевої чистоти, настільки він витончений і навіть уразливий

Кожен аромат лінійки Infusion - це романтична інтерпретація символічного природного компонента. В оформленні ароматів серії Les Infusions de Prada використана традиційна символіка будинку Prada. Вантажні флакони прикрашені спадковим гербом, створеним в 1913 році дідом Міучча Прада. Колекція складається з шести культових ароматів Iris, Iris Cèdre, Fleur d'Oranger, Amande, Oeillet і Vétiver, створена парфумером Даніелой Андріер під творчим керівництвом Міучча Прада, тепер поповнилася оксамитової композицією Mimosa.

Колекція складається з шести культових ароматів Iris, Iris Cèdre, Fleur d'Oranger, Amande, Oeillet і Vétiver, створена парфумером Даніелой Андріер під творчим керівництвом Міучча Прада, тепер поповнилася оксамитової композицією Mimosa

Ця Mimosa стала для мене відкриттям, наскільки пудровий і оксамитової може бути мімоза. Масло анісу і мандарин підкреслюють неповторну ніжність, а абсолю троянди додає аромату променистість. Закликаю вас обов'язково познайомитися з колекцією Les Infusions de Prada, тим більше, що тепер аромати представлені в ГУМі в магазині парфумерії та косметики Articoli by Bosco. І якщо повернутися до початку огляду і вибору головного аромату літа, то я хочу, щоб літо 2016 у мене асоціювалося саме з цим парфумом і тонкої і благородної нотою мімози. Обсяг: 100 мл

Вартість: 10 200 рублів купити

Парфумерна вода Oliver Peoples Mustard Byredo

Парфумерна вода Oliver Peoples Mustard Byredo

Що робити влітку? Зустрічати світанки, милуватися заходами. Бренд нишевой парфумерії BYREDO і Oliver Peoples, культовий бренд оптики з Лос-Анджелеса, знову разом. Бен Горхем і Девід Шульте, президент Oliver Peoples, вирішили об'єднати два відчуття: нюху і дотику, створивши нову колекцію «Золотий годинник», присвячену унікальному моменту перед світанком або заходом, коли денне світло стає найбільш м'яким. У колекції представлені три аромату: Oliver Peoples Rosewood, Oliver Peoples Moss, Oliver Peoples Mustard.

Хочу познайомити вас з Oliver Peoples Mustard, самим відокремленим річним ароматом в моїй колекції Хочу познайомити вас з Oliver Peoples Mustard, самим відокремленим річним ароматом в моїй колекції. Тому що ми звикли, що літо - це фрукти, ягоди, морський бриз, тінистий прохолода. Byredo в своєму ключі представляє літо. Верхні ноти: ягоди ялівцю, каліфорнійський лимон, ноти серця: ірисова пудра, екстракт пачулі. Базові ноти: мускус, пісочний акорд, безсмертник

Зверніть увагу на строгий флакон Byredo Зверніть увагу на строгий флакон Byredo. Постійна колекція Byredo в чистому білому відтінку . Нова колекція бере натхнення від заходу сонця в Лос-Анджелесі. У сутінках, в центрі міста скляні хмарочоси перетворюються в м'які золоті дзеркала, пальми і дерева приймають темно-зелений відтінок молочного кольору, будівлі стають змішанням квітів: темно-червоного і коричневого, і весь світ стає особливо м'яким і бурштиновим. Обсяг: 50 мл

Вартість: 15 725 рублів купити

Туалетна вода Pera Granita Aqua Allegoria Guerlain

Туалетна вода Pera Granita Aqua Allegoria Guerlain

Як же я чекаю кожну весну, коли Guerlain презентує новинку в колекції Aqua Allegoria! Моя вічна любов і вдячність Дому Guerlain за Herba Fresca, якої я не можу надихатися вже котрий рік. Плекаю нездійсненну мрію зібрати всі аромати колекції Aqua Allegoria. Цього року Aqua Allegoria поповнилася цитрусовим фруктовим ароматом Pera Granita. Колекція Aqua Allegoria - ода природі, створена закоханим в сади парфумером. Вона вся пронизана сяйвом сонячних днів, по-моєму, колекція - навіть не синонім, вона уособлення літа в флаконі.

Парфумер Guerlain Тьєррі Вассер перетворює в аромат охолоджуючий італійський десерт граніту Парфумер Guerlain Тьєррі Вассер перетворює в аромат охолоджуючий італійський десерт граніту. Рецепт граніти вкрай простий, це дрібно колотий фруктовий лід в бокалі. Пропоную наступну послідовність дій в спекотний літній день: закрийте очі, подумайте про Сицилії, розпорошите Pera Granita, вдихніть на повні груди і відчуйте себе в прохолодному саду. Свіжість сонячного калабрийского бергамота підкреслюють ноти грейпфрута і лимона. Вони змішуються з зеленою і соковитою кислинкою груші, яка поступово огортає своєю тане м'якоттю. У серці аромату дивовижні ноти османтуса з нюансами абрикоса привносять в композицію оксамитові межі. Штрих кедра доповнює вкривають сад пружну килим з моху і білих мускусом, який тягне поніжитися в мріях під покровом фруктових дерев. Літо офіційно закінчиться 31 серпня, але, поки у вас є повний флакон Pera Granita, літо завжди з вами. Обсяг: 125 мл

Ціна: від 3936 рублів купити

Фруктова вода Eau des Jardins Clarins

Фруктова вода Eau des Jardins Clarins

Один з моїх улюблених ароматів, який стійко асоціюється з безтурботним і безтурботним літом - це фруктова вода Eau des Jardins Clarins. Спочатку я спробувала гель для душу з аналогічною парфумерної композицією, який мені настільки сподобався, що захотілося дихати тільки цим ароматом. На моє щастя в колекції представлені лосьйон для тіла і фруктова вода.

На моє щастя в колекції представлені лосьйон для тіла і фруктова вода

Склад цієї фруктової води вражає! Це коктейль з ефірних масел і есенцій. Ефірні масла грейпфрута, лимона, бергамоту, апельсина, троянди, пачулі, ветівера, м'яти, лаврового листа, кедра, есенція чорної смородини, екстракти бука і ягід горобини. Аромат божественний! Мабуть, саме так пахне повітря в саду після теплого дощу. Eau des Jardins не виділяється стійкістю, що мені дуже подобається, тому я можу наносити його знову і знову.

Eau des Jardins не виділяється стійкістю, що мені дуже подобається, тому я можу наносити його знову і знову

Оригінальний флакон-хамелеон виготовлений із зеленого скла, який під певним кутом і заломленням променів стає червоним. Флакон обтічної форми, який не хочеться випускати з рук, тримати його, без кінця гладити плавні вигини. Літо 2016 року був дуже щасливим, рада, що у мене залишилася така приємна парфумерна асоціація з ним. З величезним задоволенням і насолодою продовжу користуватися цією фруктової водою восени і взимку. Обсяг: 100 мл

Ціна: 2061 рубль купити

Туалетна вода Eau de St Barth

Туалетна вода Eau de St Barth

Туалетна вода Eau de St Barth - аромат солоного вітру, морського бризу, квітів у волоссі. Дуже річний і життєстверджуючий аромат з колекції St Barth. Парфумерна піраміда: терпкий лимон і літсея кубеба (за свіжий аромат ще називають тропічної вербеною), гуаяковое дерево, зелений чай, мускатний горіх, жасмин. Це аромат мого дня, він дійсно заряджає енергією. Бувають аромати, які створені для пристрасних побачень, інші стануть парфумерним фоном для прогулянок з друзями, візиту до родичем, а ось Eau de St Barth тільки для мене. Це аромат, в якому відчуваєш себе комфортно, гармонійно, він не приливає задушливої ​​хвилею, це парфумерний антидепресант.

Це аромат, в якому відчуваєш себе комфортно, гармонійно, він не приливає задушливої ​​хвилею, це парфумерний антидепресант

Зовні Eau de St Barth незайтелів, прямокутний скляний флакон, всередині світло-бірюзова рідина. Але вся краса в деталях. Зверніть увагу на краплю флаконі, вона тут не просто так. Символ крапля для індіанців племені Аравак, що населяли Південну Америку, це нагадування про той час, коли людина була немовлям на руках матері, був оточений затишком, спокоєм і безпекою. І це відчуття максимального комфорту і захищеності передається з ароматом Eau de St Barth.

І це відчуття максимального комфорту і захищеності передається з ароматом Eau de St Barth

Eau de St Barth - аромат поза сезонів, він, як друга шкіра, тому однаково свіжий і привабливий і влітку, і взимку. Стійкість у нього середня, в шлейфі залишається чітка чайна нота. Залишилося тільки відвідати Сент-Барт і переконатися особисто, чи такий аромат у острова. Обсяг: 50 мл

Ціна: 7870 рублів купити

Парфумерна вода Allegria Rouge Bunny Rouge

Парфумерна вода Allegria Rouge Bunny Rouge

Парфумерну воду Allegria я запам'ятала ще на вечірці з нагоди відкриття бутіка Rouge Bunny Rouge. У Rouge Bunny Rouge вселяють розмірів парфумерна колекція, але Allegria особлива. Дзвінка, хльостка, свіжа, льодова в спекотний полудень. Якщо зовсім спростити, то Allegria все називають «мохіто». М'ята, лід, фруктовий сироп, рятівна прохолода, абсолютну насолоду.

М'ята, лід, фруктовий сироп, рятівна прохолода, абсолютну насолоду

А насправді аромат радості куди складніше і багатогранніше. Верхні ноти: бергамот, гіркий апельсин, грейпфрут, маракуйя. Середні ноти: листя чорної смородини, листя м'яти Nanah (Natural Orpur), базилік, бухобліку, евкаліпт, мімоза Absolute. Нижні ноти: кедр, суха амбра, мох, мускус, глід, боби тонка (Natural Orpur).

Нижні ноти: кедр, суха амбра, мох, мускус, глід, боби тонка (Natural Orpur)

З ранньої весни до початку осені я не хочу розлучатися з Allegria ні на хвилину. Аромат довгограючий, з перших хвилин обдає свіжої хвилею фруктів і м'яти, але вже в шлейфі він стає теплим деревним, як улюблений кашеміровий пуловер. Дуже комфортний стан від Allegria, радості, ніжності, любові до всього світу. Флакон Allegria виконаний з матового скла і прикрашений квітами. Вінчає флакон важка кришка з металу. Такий простий на перший погляд флакон, але скільки ж радості в ньому. Моє літо пройшло під гаслом «Allegria a tutti» Обсяг: 50 мл

Ціна: 7760 рублів купити

Таким насиченим було моє літо 2016. А які аромати стали вашим річним талісманом?

Текст і фото: Ольга Смирнова. Копіювання заборонено.

Занадто солодкий, дуже невчасний, хоча я і зберігаю першоджерело в своєму парфумерному гардеробі, хіба мало раптом одного разу між нами спалахне любов?
У 2016 році Олів'є Креспо знову представляє своє бачення L'Eau, але що змінилося за два десятиліття?
2016. А які аромати стали вашим річним талісманом?

Новости