Кращі мускусні аромати

  1. Продовження парфумерного серіалу про сотню кращих ароматів в історії, за версією критика Ксенії Голованова,...
  2. Clair de Musc, Serge Lutens
  3. Adr_ett, Nomenclature
  4. Musk Oriental Goldskin, Ramon Molvizar
  5. L'Air de Rien, Miller Harris
  6. Musc, Bruno Acampora
  7. Musc Pure, Officina delle Essenze
  8. Lovely, Sarah Jessica Parker

Продовження парфумерного серіалу про сотню кращих ароматів в історії, за версією критика Ксенії Голованова, - на цей раз про мускусу.

Musc Ravageur, Frédéric Malle

контрастні кольори

«Руйнівний мускус» вийшов в 2000 році, а займатися ним - не на замовлення, для душі - парфумер Моріс Русель почав ще в середині 1990-х. Готову формулу він запропонував безлічі парфумерних марок, але ніхто не взяв: аромат визнали дуже «Невихованим» . Всі ці надзвичайно пристойні люди сьогодні гризуть лікті, ніколи не стосувалися столу, оскільки Musc Ravageur стрімко став бестселером. І він дійсно хороший - аромат класичної східній структури , Який її собі уявляє французька парфумерна школа: свіже пряно-цитрусове початок і спекотна золота амбра в базі. Але справжнє мистецтво в тому, як красиво крізь мазки щільних і важких тварин нот у русел просвічує перламутровий мускус. Тут він схожий на білий, яким прославився голландський художник Ян Вермеер, додають у фарбу частинки алебастру і перламутру: його картини залиті незвичайним прозорим світлом, теплим і рухомим. Те ж відчуття тепла, руху розігрітого повітря дає і Musc Ravageur.

Ціна 9350 р. за 30 мл

Clair de Musc, Serge Lutens

місячна доріжка

У портфоліо у Serge Lutens є один з найбільш, на думку парфумерної громадськості, «звірства» мускусом Muscs Koublai Khan, про який ми вже писали. І є Clair de Musc, який інстинктивно римується з Clair de Lune - п'єсою "Місячне сяйво" Клода Дебюссі. Справа не тільки в родинному назв, а й у загальній легкості і просторовості звучання, рівному емоційному тонусі обох робіт, їх майже пейзажної статиці. Технічно Clair de Lune - «білий мускус» (в його основі речовина габанолід і насіння амбретти) без виражених тварин нюансів, зате з красивою квіткової підтримкою, поетично - нічний сад: ірис, жасмин, апельсиновий світло, залиті місячним світлом.

Ціна 6900 р. за 50 мл

Подробиці по темі

Пот, латекс і сперма: кращі аромати, які пахнуть сексом

Пот, латекс і сперма: кращі аромати, які пахнуть сексом

Adr_ett, Nomenclature

Хімія і життя

Головний герой Adr_ett - синтетичний мускус гельветолід, на других ролях - ірис, рожевий перець, груша. За своєю природою гельветолід прохолодний і туманний, як осіннє повітря, і все інше з ним перетворюється в квіти за склом оранжереї: тепло і фарби на відстані витягнутої руки, але ти стоїш зовні - і між вами холодне скло, запотівше з іншого боку.

Ціна 9900 р. за 100 мл

Купити «Рів Гош» в універмазі «Кольоровий»

Подробиці по темі

Зустрітися з ірисом - наймоднішою парфумерної нотою прямо зараз

Зустрітися з ірисом - наймоднішою парфумерної нотою прямо зараз

Musk Oriental Goldskin, Ramon Molvizar

З дитинства

Дуже доросле назва - тут вам і мускус, Схід, і «золота шкіра» (причому буквально: коли розпорошуються Golskin на шкіру, залишається красивий мерехтливий слід ). Зате флакон абсолютно казковий - чи то осколок гоблинский дзеркала, то чи набалдашник на палиці Сейлор Мун, а вміст і зовсім йде корінням в глибоке дитинство. Так пахнуть дитячі речі: чистої натуральною тканиною, делікатною квіткової ароматом, солодким молоком і чимось невловимим і ніжним.

Ціна 19 400 р. за 100 мл

L'Air de Rien, Miller Harris

Мускус 1960-х

Аромат богемної несвіжості: L'Air de Rien пахне замшевим коміром старого, але улюбленого пальто, засаленим підлокітником в лаунж-зоні, вимитими позавчора волоссям і прим'ятій осінньої травою. Все інше, що згадують користувачі парфумерних форумів в зв'язку з цією композицією - підлітковий піт, котячі дупи , Брудну білизну - є результатом взаємодії досить очевидних компонентів: мускусу, пачулі, ванілі, рясту та індольного флердоранжа. Незважаючи на простоту складу, в L'Air de Rien багато саспенсу і сексу - як в кращих піснях Джейн Біркін, якій він присвячений.

Ціна 9000 р. за 50 мл

Musc, Bruno Acampora

міцна органіка

Кейт Мосс, як зізнається сам, любить «лісові запахи». Наприклад, Bluebell марки Penhaligon's, пахне дзвіночками з англійської переліска (а насправді гіацинтами, милом і гарячим металом). Парфумерне масло Musc італійського бренду Bruno Acampora - ще один аромат в гарячій ротації у британській моделі, але він на відміну від сталевого Bluebell дійсно повністю органічний. І безпомилково пахне лісовим опадом: вологою землею, грибами, прілим листям і чимось тваринам - ніби між коренів шастають маленькі звірятка.

Ціна 98 євро за 5 мл

Musc Pure, Officina delle Essenze

White Musk для дорослих

Дуже слушна річ: чистий, свіжий, «пральний» мускус без животини, який практично шипить, як праска в режимі відпарювання. Тим, хто потай сумує за старим добрим White Musk the Body Shop Дуже слушна річ: чистий, свіжий, «пральний» мускус без животини, який практично шипить, як праска в режимі відпарювання , Сподобається безмірно - тут той же переможний чарівність юності, але приправлене грошима (читай більш якісним парфумерним сировиною): Musc Pure звучить амібіціозно і дорого. Відмінний спосіб заявити про себе як про перспективний молодому менеджері, готовим на все заради кутового офісу в Сіті .

Ціна 8900 руб. за 100 мл

Lovely, Sarah Jessica Parker

Мускус в большом городе

Lovely Сари Джесіки Паркер цікавий хоча б вже тим, що остання дійсно приймала активна участь в його створенні: ходила на всі планерки Coty (фірми-розробника), Суперечки з парфумерами, придумувала форму флакона і т. д. Колишній парфумерний критик The New York Times Чендлер Берр описав процес у відмінній книжці - виробничої драмі «A Perfect Scent: A Year Inside the Perfume Industry in Paris in New York »(паризька частина присвячена іншому аромату, ермесовскому Un Jardin sur le Nil). Сам Lovely нічим не гірше знаменитого мускусу, з яким його часто зіставляти, - Narciso Rodriguez for Her (який, до слова, вийшов роком пізніше): велике, тепле, квіткове хмара з сріблясто-зеленою облямівкою лаванди.

Ціна 50 фунтів за 100 мл

купити sjpbeauty.com

Подробиці по темі

Секс в СРСР в оповіданнях учасниць соїтій

Секс в СРСР в оповіданнях учасниць соїтій

Новости