Кращі новинки сезону: жіночі аромати

Навіть самі приємні запахи кожен з нас сприймає по-своєму. Один і той же аромат когось може призводити в екстаз, а інших відштовхувати. І справа не стільки в індивідуальності сприйняття, скільки в поєднанні аромату з типом шкіри, одягом, настроєм або обстановкою. Адже підібрати «свій» запах - непросте завдання навіть в умовах величезного асортименту. Сьогодні ми спробуємо трохи полегшити тобі життя. Представляємо твоїй увазі кращі варіанти жіночих ароматів цього сезону. Тобі лише залишається вибрати потрібний і швидше випробувати його на собі. А якщо ти протягом багатьох років не зраджуєш певного парфуму, тоді поділися його назвою на нашій сторінці в Instagram !

Boss Ma Vie Intense (Hugo Boss)

Boss Ma Vie Intense 50 мл - 5770 р.

Новий аромат - більш глибока версія Boss Nuit Intense для сильної, незалежної, але жіночною дівчини, яка вміє знаходити радість в простих речах. Спочатку аромат розкривається свіжими нотами кактуса, а потім розквітає чарівними акордами фрезії і запашного жасмину. У фіналі Ma Vie Intense набуває зовсім іншого звучання, розкриваючись на шкірі вишуканої пряно-деревної композицією.

Narciso Poudree (Narciso Rodriguez)

Narciso Eau de Parfum Poudree 50 мл - 5870 р.

Лінія ароматів Narciso продовжує оспівувати вищу чуттєвість і мистецтво спокуси, створивши третю главу цієї чудової історії. Новий аромат містить в собі нездоланну м'яке диво пудровий мускусу, посиленого оксамитової ніжністю квіткових нот пелюсток білого жасмину, болгарської троянди, легкими деревними штрихами ветівера, білого і чорного кедра. Дуже відвертий аромат, перед ним ти точно не будеш міцно стояти.

CK2 (Calvin Klein)

CK2 50 мл - 3999 р.

Цей парфум унісекс - переосмислення CK One, культового аромату марки, створеного 21 рік тому. CK2 з'єднує в своєму флаконі несумісні на перший погляд елементи - дух урбаністичного міста і природну свіжість. Парфум відкривається несподіваною пряністю васабі, а свіже звучання нот доповнюється енергією квіткових акордів. Терпкий шлейф жасмину в обрамленні ветівера, вершкового сандалу і чуттєвого мускусу огортає збудливою теплотою.

Intense Roses Musk (Montale)

Intense Roses Musk 50 мл - 8200 р.

Шанувальниці рожевого мускусу, радійте! Тепер він існує у версії Intense, а це означає, що аромат став ще сильніше і яскравіше. Цей аромат для воістину фатальних дівчат, від одного погляду яких чоловіки втрачають дар мови і розум. Так що озбройтесь, прекрасні створіння!

Poison Girl (Christian Dior)

Poison Girl 50 мл - 6450 р.

Легендарна туалетна вода Poison від Christian Dior обзавелася тепер молодіжної версією Girl. Вибуховою, безкомпромісний, самодостатній і сексуальний аромат призначений для сучасної дівчини, яка сама виконує свої бажання. Гірко-солодкий квітковий аромат зберігає свій диявольський характер до останніх крапель.

Love Story (Chloe)

Love Story 50 мл - 5799 р.

Свіжа версія знаменитої композиції Love Story - все така ж природна і легка, але в той же час більш сексуальна. Основним інгредієнтом як і раніше залишилися квіти апельсинового дерева, настурція і зливу.

Giordani Gold Original (Oriflame)

Giordani Gold Original 50 мл - 1900 р.

Giordani Gold Original від «Оріфлейм» - класика, але тепер вона представлена в новому, більш розкішному дизайні. Серцем цієї парфумерної композиції є чуттєвий і глибокий флердоранж, або квітка апельсинового дерева. Ти точно не зможеш встояти перед ним!

Nina Pop (Nina Ricci)

Nina Pop 50 мл - 4380 р.

В цьому році Nina Ricci святкує 10-річний ювілей свого популярного жіночого аромату Nina, вперше випущеного в 2006 році. З цієї нагоди бренд запустив ювілейний парфум. Він являє собою злегка змінену лімітовану версію оригіналу, одягнену в красиву райдужну упаковку. Аромат став ще трохи солодше і ніжніше.

Rose Couture (Elie Saab)

Rose Couture 50 мл - 5250 р.

Коли говориш про модному будинку Elie Saab, то відразу ж маєш на увазі жіночність і нескінченну розкіш. Новий аромат Rose Couture подібний шлейфу сукні і розкриває тему квітів, настільки дорогу серцю будь-якого дизайнера. А більш яскрава і насичена троянда тут перетворюється в справжню королеву, яку доповнюють флердоранж і пудровие акорди півонії і ванілі. Деревні акорди сандалу і пачулі прикрашають його шлейф.

Dolce Rosa Excelsa (Dolce & Gabbana)

Dolce Rosa Excelsa 50 мл - 6999 р.

Новий чарівний аромат Dolce Rosa Excelsa продовжує традиції парфумерної лінії Dolce і передає унікальний характер багатоликої троянди. У серці композиції безпомилково вгадується звучання пелюсток двох сортів троянд, доповнене унікальною і знаковою для всієї лінії нотою білого амариліса. Це воістину жіночний аромат! Адже недарма його представляє знаменита італійська актриса Софі Лорен (81)!

Новости