Кращі парфуми від зірок в 2014 році (+ відео)

  1. Брутальний Rogue Man від Ріанни
  2. Ніжний і чуттєвий Woman від Крістіни Агілери
  3. Унісекс Eau de Gaga від Леді Гаги
  4. Рекламне відео Eau de Gaga
  5. Чистий Adrenaline від Енріке Іглесіаса
  6. Пляжний J by Jennifer Aniston від Дженніфер Аністон
  7. Спокушає Heat Wild Orchid від Бейонс
  8. Енергійний Rock! від Шакіри
  9. Квітковий Flower Beauty від Дрю Беррімор
  10. Солодкий Killer Queen Oh So Sheer від Кеті Перрі

У повітрі вже запахло Новим роком, і це найкращий запах в світі. Втім, зірки, які спробували себе в ролі парфумерів в році, що минає, можуть посперечатися з цим твердженням. Адже у кожної знаменитості своє уявлення про ідеальний парфум.

Брутальний Rogue Man від Ріанни

Брутальний Rogue Man від Ріанни

Цього літа Барбадоська красуня повідомила в «Твіттері» про те, що випустить свій перший чоловічий парфум Rogue Man. Вона пообіцяла дівчатам, що тепер їх чоловіки будуть пахнути так, що захочеться вкрасти їх футболки. На чорно-білих фотографіях, які рекламують новий чоловічий аромат, роздягнена Ріанна обіймає ззаду брутального на вигляд хлопця. Масивний флакон має стійку форму і виконаний в ахроматической кольоровій гамі. Чоловік в смаку Ріанни пахне сандалом, амброю, мускусом, пачулі і бобами тонка.

Чоловік в смаку Ріанни пахне сандалом, амброю, мускусом, пачулі і бобами тонка

У жовтні поп-діва презентувала свій перший чоловічий парфум в фірмовому магазині Masy's в Атланті. Прекрасна брюнетка позувала в чорно-білому вбранні від Адама Селмана, який складався з кроп-топа і довгої спідниці.

Треба сказати, що в 2013 році співачка презентувала парфуми Rogue, який став одним з претендентів на кращий аромат року. Мабуть, надихнувшись успіхом свого підприємства, Ріанна вирішила створити чоловічу лінію. Крім духів Rogue Man, в неї входять гель для душу і бальзам після гоління.

Ніжний і чуттєвий Woman від Крістіни Агілери

Ніжний і чуттєвий Woman від Крістіни Агілери

Білява співачка не новачок в парфумерній справі. До Woman Христина створила вже 6 популярних ароматів. новий парфум мати двох дітей представила в жовтні цього року. Щоб створити хвилюючий жіночий запах, співачка вдалася до допомоги своїх улюблених ароматів квітів і фруктів, приправивши їх рожевим перцем і додавши трохи амбри і мускусу. Жіночність в розумінні Христини тонко пахне магнолією, грушею і ананасом. Чуттєвий аромат призначається для сексуальних і впевнених у собі жінок.

В оформленні флакона знову використовується мереживо, яке встигло стати фірмовим знаком духів від Агілери. На цей раз воно золоте, що говорить про розкіш і процвітання. Рекламні фотографії, зроблені Марком Лідделл, розвивають цю тему, звертаючись до Золотого століття Голлівуду. На знімках Крістіна постає в образі гламурної діви з платиновими волоссям, укладеними хвилями.

Унісекс Eau de Gaga від Леді Гаги

Унісекс Eau de Gaga від Леді Гаги

Жовтень 2014 був багатий на парфумерні новинки від зірок. екстравагантна співачка не відстала від модних віянь і випустила свій другий аромат. Eau de Gaga не має статевої приналежності. Він адресований сміливим і неординарним, як Леді Гага, особистостям. Аромат представлений нотами лайма, серцем з білої фіалки, а шлейф містить ноти шкіри.

В стильному чорно-білому відео свого внегендерного аромату поп-діва постає в сексуальному образі валькірії. Вона лежить на оголених чоловіків, а еротичні сцени змінюються епізодами боксу. Режисером цього красномовного кліпу виступив відомий фотограф Стівен Кляйн.

Рекламне відео Eau de Gaga

Східний Fleur Fatal від Кім Кардашьян

Східний Fleur Fatal від Кім Кардашьян

У листопаді найдорожча дружина Каньє Уеста презентувала свій перший аромат Fleur Fatal. Спекотна красуня випустила східні духи, в яких присутні ноти фіалки, чорної смородини і бергамота. Серце аромату складають квіти - чайна троянда, півонія і ірис. Шлейф дозволяє насолодитися амброю, сандалом і білим мускусом.

У рекламі аромату Кім відображена в рожевій шубці, під якою комплект з бюст'є і міні-спідниці. Зірка демонструє нарочито розпатлану укладку і нюдовую помаду на губах. Розкішні вигини Кардашьян відтіняє ніжний фон з великими трояндами. Флакончик парфумів теж має форму цієї квітки, адже красуня віддає перевагу саме білі троянди.

Своє парфумерне творіння Кім представила в Австралії незабаром після публікації своїх донезмоги відвертих знімків в Paper Magazine. На презентації духів в ресторані Spice Market в Мельбурні фатальна жінка з'явилася перед фотографами в обтягуючому латексному плаття кольору зів'ялої троянди. Декольтованих наряд від Ацуко Кудо виглядав на світській левиці дуже спокусливо.

Чистий Adrenaline від Енріке Іглесіаса

Чистий Adrenaline від Енріке Іглесіаса

Сладкоголосий співак підписав договір про співпрацю з найбільшим виробником парфумерії Coty Inc. і довго народжував в творчих муках свій перший аромат. Як зізнається Енріке, він хотів, щоб все було ідеально. Adrenaline дійсно вийшов вражаючим. Запах розкривається нотами італійського мандарина, листям фіалки і цитрона. Серце аромату - чорний перець і шафран. У шлейфі відчуваються ноти кедра, замші і всюдисущих бобів тонка, які полонили не тільки Енріке , А й Ріанну. Як і бардабосская співачка, Іглесіас-молодший не став себе ні в чому обмежувати і додав до парфуму лосьйон після гоління і цілих два дезодоранту.

На вогненно-червоному флаконі Adrenaline витиснуто ім'я іспанського виконавця. Улюблений Анни Курнікової, одягнений в атласну сорочку, пронизливо дивиться з рекламних плакатів нового парфуму. Ударна доза адреналіну при погляді на Енріке нам забезпечена.

Пляжний J by Jennifer Aniston від Дженніфер Аністон

Пляжний J by Jennifer Aniston від Дженніфер Аністон

У розпал літа колишня дружина Бреда Пітта приспіла як не можна вчасно зі своїм новим ароматом, пахне морем і пляжем. Аромат був лаконічно озаглавлений ініціалом актриси. Дженніфер шукала натхнення в океанських хвилях і про Живильний сонце. Вдихнувши J by Jennifer Aniston, можна в одну мить опинитися на пляжі і знову зануритися в безтурботну атмосферу літнього відпочинку. Цей запах простий і доступний для розуміння, як і сама Дженніфер:

У моєму новому парфум відчувається солоний запах, який нагадує мені про океан і пляжі. J by Jennifer Aniston - це освіжаючий, легкий аромат.

У рекламі своїх парфумів актриса з'явилася в природному образі, який дуже їй до лиця. Непомітний макіяж і вільно розпущене волосся створює відчуття неспішності і умиротворення. Прозорий блакитний флакон витончено зігнутий на зразок хвилі. Аромат відкривається нотами бергамота, латаття і морської води. У серці розташовані магнолія, жасмин, фрезія і самбак. Головні ноти - сандал, мускус і таїтянська ваніль. До речі, свої перші парфуми Lolavie Дженніфер презентувала в 2011 році.

Спокушає Heat Wild Orchid від Бейонс

Спокушає Heat Wild Orchid від Бейонс

Співачка випускає парфуми один за іншим, і всі вони користуються попитом. У 2010 році Бейонс представила свій перший аромат Heat, який поклав початок парфумерної лінійці з 5 ароматів.

Збираючись в світове турне On The Run в компанії зі своїм чоловіком Джей Зі, в червні 2014 Бейонс обрадувала фанатів випуском нового парфуму Heat Wild Orchid. Аромат має властивості афродізіака. Його відкривають ноти граната, кокосової води і ожини, які змінюються квітковими запахами орхідеї і магнолії. Шлейф складається з білої деревини, мускусу, шкіри і бурштину. Це чуттєвий і відвертий аромат, наповнений сексуальною енергією, так що в фіолетовому флаконі вирують справжні пристрасті.

На рекламному постері Heat Wild Orchid, зрозуміло, постає сама Бейонс в сміливому чорній сукні від Гуччі. Співачка, волосся якої зібрані в пучок, варто в спокусливій позі, а навколо неї майорить фіолетовий шлейф. У дизайні плаката використані орхідеї. Як і завжди, бізнес-вумен Бейонс особисто брала участь в роботі над парфумами і його просуванням.

Енергійний Rock! від Шакіри

від Шакіри

У вересня 2014 колумбійська співачка презентувала свій новий аромат «Rock!». Запах вийшов дуже енергійним, цікавим і надихаючим. Композиція являє собою інтенсивні квіткові і фруктові запахи, які вдало поєднуються з бергамотом і цитрусовими (лимоном і зеленим мандарином). Флакон зроблений у формі зірки, що натякає на статус співачки .

Зірка вже випустила кілька успішних ароматів. У 2012 році вона представила парфум Elixir by Shakira та парочку його версій (Wild Elixir by Shakira та Elixir by Shakira Eau de Toilette). Також вона порадувала шанувальників квітковим ароматом Eau Florale.

Квітковий Flower Beauty від Дрю Беррімор

Квітковий Flower Beauty від Дрю Беррімор

У листопаді актриса поділилася сімейної фотосесією на підтримку свого нового аромату Flower Beauty. Дрю знялася для рекламної кампанії своїх духів разом з чоловіком Уіллом Копелманом і донькою.

Новий парфум буде випущений в трьох варіантах: Cherished (сандал, мускусу і ваніль з нотами конвалії, ірису, троянди, чорної смородини і лимона), Radiant (магнолія, півонія і бергамот) і Sultry (рожевий перець, журавлина, слива, жасмин і ожина ). Актриса говорить, що їй хотілося створити вибір:

Особисто я можу змінювати аромати по сто разів на дню в залежності від настрою.

Вона створила три аромату, які, на її думку, підходять для ранку, дня і вечора. Флакони, частково пофарбовані в білий, рожевий і фіолетовий кольори, увінчані пробками в формі троянди, що нагадує про квітковому назві парфуму.

Солодкий Killer Queen Oh So Sheer від Кеті Перрі

Солодкий Killer Queen Oh So Sheer від Кеті Перрі

У лютому співачка випустила новий аромат Killer Queen Oh So Sheer. Це варіація на тему її колишнього парфуму Killer Queen. мабуть, Кеті Перрі так полюбилося назва, що вона не в силах з ним розлучитися. На відміну від колег по цеху, співачка не стала зніматися в рекламі свого парфуму,

Оновлений аромат містить ноти чорної смородини, фрезії, жасмину і карамелі. Новий парфумерний продукт від екстравагантної виконавиці приречений на успіх. Адже шанувальниці Кеті Перрі напевно захочуть пахнути в точності так само, як поп-королева. Флакон виконаний у вигляді загостреного рожевого каменю з огранюванням, при цьому розкішна золота пробка прикрашена гербом. До духам покладається різьблена підставка.

Новости