Кращі жіночі парфуми на думку чоловіків, які жіночі парфуми подобаються чоловікам, рейтинг

  1. Які парфуми подобаються чоловікам?
  2. Як сприймають чоловіки різні аромати?
  3. Рейтинг кращих жіночих парфумів, які подобаються чоловікам
  4. Які парфуми чоловікам не подобаються?
  5. Як наносити парфум правильно?

Аромати можуть впливати на людей, полонити чоловіків і змушувати бути без розуму, дарувати моменти щастя. Запахи врізаються в пам'ять і навіть через багато років, вловивши знайомий запах, можна зануритися в минуле - повернутися до спогадів. Але не кожен аромат, підібраний дівчиною, здатний закрутити голову.

Чоловікам не байдужий запах від другої половинки і у них свої смакові переваги і табу. Ця стаття розповість про кращі жіночі парфуми на думку чоловіків.

Які парфуми подобаються чоловікам?

Мускус викликає сексуальне бажання, тому від нього багато в захваті. Прихильність пробуджують легкі нотки кориці, ванілі, адже в повсякденному житті багато п'ють каву з корицею.

Ваніль повертає назад в безтурботне дитинство, коли будинок пахнув запахами маминої солодкої випічки. Деякі вважають за краще морські і хвойні запахи, але це вже справа смаку.

Найгіршим варіантом для багатьох хлопців виступає ладан. Будьте обережні і з деревними композиціями.

Як сприймають чоловіки різні аромати?

Існує велика кількість груп ароматів, і у всіх є своя родзинка. Навіть для побачення вибір повинен виходити з особистих переваг. Головне не забувати, як ставляться до певних запахів чоловіки.

  • фруктові парфуми . Це запах яблук, тропічних і цитрусових фруктів. Чоловіків фруктові парфуми залучають за легку солодкість і кислинку, що межує з ніжністю.
  • квіткові духи . Запах декоративних квітів, польових і екзотичних. Найприємніші такі аромати для чоловіків, адже найбільш жіночні.
  • «Зелені» духи . У них запах свіжоскошеної трави, ліси і джунглів. Молодим людям подобаються за легкість, м'якість, ненав'язливість і не нудотність.
  • деревні духи . Сприймаються не багатьма чоловіками, мають досить різкий запах.
  • Духи унісекс. Чи не сприймаються чоловіками, так як за складовою аромати схожі з чоловічим одеколоном. А кому сподобається дівчина, що пахне як чоловік?
  • пряні духи . Прянощі є сильним афродизіаком. Запах імбиру, кориці і лаванди зводять з розуму і можуть знову розпалити стих пристрасть.
  • східні парфуми . Схвалюють багато чоловіків. Вони досить різкі, але запам'ятовуються. Головне не переборщити в нанесенні.
  • шипрові духи . Для тих, хто любить природу, адже багаті ароматами моху, смоли, злегка ладану.

Отже, до переваг розібралися. Тепер давайте вивчати рейтинг кращих жіночих парфумів, на думку чоловіків.

Рейтинг кращих жіночих парфумів, які подобаються чоловікам

Легкий солодкий аромат з прянощами - Opium від Yves Saint Laurent . Запах серця - це троянда, змішана з ароматом ірису. А поєднання кави і квітів ваблять, роблячи жінок неповторними.

Найсмачніші духи, на думку чоловіків. Відразу виникають асоціації з ночами, наповненими пристрастю і насолодою.

Відразу виникають асоціації з ночами, наповненими пристрастю і насолодою

Туалетна вода Chanel №5 від Chanel користується найбільшим попитом. В одному флаконі цитрус і жасмин об'єдналися з трояндою і конвалією, вони підкреслюють статус дівчини. Саме Chanel №5 - ті жіночі парфуми, які подобаються чоловікам, згідно з відгуками, найбільше.

Саме Chanel №5 - ті жіночі парфуми, які подобаються чоловікам, згідно з відгуками, найбільше

східні духи Dune від Christian Dior - ніжне поєднання півонії, солодкого мандарина. Загадковість дарують нотки ванілі, що доповнена мускусом.

Загадковість дарують нотки ванілі, що доповнена мускусом

Від аромату смородини та малини, що випромінюють духи Poison від Christian Dior , Не зможе встояти розум жодного чоловіка.

Від аромату смородини та малини, що випромінюють   духи Poison від Christian Dior   , Не зможе встояти розум жодного чоловіка

парфуми Light Blue від Dolce Gabbana допоможе забутися. Аромати легкого вітру і солоної води перенесуть на тихий берег моря. Оригінальними духи роблять кедр і лимон, упереміш з яблуком.

Оригінальними духи роблять кедр і лимон, упереміш з яблуком

ніжний Anais Anais від Cacharel включає в себе безліч інгредієнтів. Такі духи люблять чоловіки, тут зібралися соковитий апельсин, змішані з лавандою і ніжною лілією, поступово переходять в троянду, що ідеально поєднується з жасмином і конвалією.

Такі духи люблять чоловіки, тут зібралися соковитий апельсин, змішані з лавандою і ніжною лілією, поступово переходять в троянду, що ідеально поєднується з жасмином і конвалією

Класика і жіночність - це про стійкі Coco Mademoiselle від Chanel . У цьому флаконі мандарин доповнюється легким запахом бергамоту і апельсина. Ваніль в доповненні з мускусом додають шлейфу. Ця туалетна вода користується високою популярністю на ринку вже більше 15 років.

Ця туалетна вода користується високою популярністю на ринку вже більше 15 років

З Vendetta від Valentino ви повністю оволодієте своїм чоловіком. Пристрасть надають гіацинт і бергамот з нотками фруктів персика та абрикоса. Ці жіночі духи, збуджуючі чоловіків, завдяки ванілі, календули і сандали, наповнюються південним темпераментом, а мускус викликає емоції жадання.

Ці жіночі духи, збуджуючі чоловіків, завдяки ванілі, календули і сандали, наповнюються південним темпераментом, а мускус викликає емоції жадання

спокусить Tresor від Lancome . Верхні нотки - це сіреньв союзі з конвалій і солодким персиком. Глибше сховалася велична троянда, ніжний жасмин, ваніль.

Глибше сховалася велична троянда, ніжний жасмин, ваніль

Ніжний спокусливий аромат від Версаче Bright Crystal вважається одним з найбільш спокусливих. Фруктові аромати, ноти граната, лотоса, півонії, червоного дерева дарують відчуття весняного тепла.

Фруктові аромати, ноти граната, лотоса, півонії, червоного дерева дарують відчуття весняного тепла

Які парфуми чоловікам не подобаються?

Рейтинг кращих жіночих парфумів, на думку чоловіків, ми вже знаємо. Але ж на ринок парфумерії на цьому не зупиняється і є ще багато іншої не менш привабливою продукції.

Підходьте до вибору ретельно, якщо ваша мета - не відлякати чоловіка і не викликати у нього головний біль від нав'язливого аромату. Чоловікам в жіночих духах не подобається:

  • Бабусині запахи і аромати, що викликають асоціацію з похилим віком. Задушливі духи, пудровие, що нагадують запорошений скриню зі старими речами.
  • Аромати унісекс. Хлопець не буде в захваті від яскравих чоловічих ноток. Якщо вам подобаються чітко виражені запахи, краще придивіться до східних чи деревним духам. Вони надають шарму і загадковості.
  • Запах прянощів, спецій. Гвоздика, куркума і кардамон теж можуть відштовхнути особин чоловічої статі. Вони асоціюються більше з їжею.

Відгук молодої людини з сайту fragrantica.ru по темі того, які жіночі парфуми подобаються чоловікам, а будь слід уникати:

Всі ми особистості індивідуальні, тому трапляються такі, яким певний запах з рейтинговою добірки буде не приємний. Головне, посилайтеся при виборі на переваги молодої людини, краще взяти його в магазин з собою. Думка чоловіки теж важливо в цьому питанні, адже він знаходиться поруч.

Як наносити парфум правильно?

Важливо знати, як правильно використовувати туалетну воду, і тоді ваш запах буде тільки залучати чоловіків. Вона використовується в невеликих кількостях на свіжу чисту шкіру. Досить двох або трьох натискань. Скористайтеся пальцем в разі відсутності розпилювача.

Краще розпорошувати безпосередньо на тіло, а не на одяг. Відповідні для цього місця - шия, зап'ястя, плечі і груди, волосся.

Якщо хочете звабити самого норовистого, не бійтеся експериментів - будьте сміливіше у виборі парфуму і все вийде!

Які парфуми подобаються чоловікам?
Як сприймають чоловіки різні аромати?
Як наносити парфум правильно?
Які парфуми подобаються чоловікам?
Як сприймають чоловіки різні аромати?
А кому сподобається дівчина, що пахне як чоловік?
Які парфуми чоловікам не подобаються?
Як наносити парфум правильно?

Новости