Кращі кросівки з GoreTex для бігу 2016-2017 роки

  1. Mizuno Wave Mujin 3 G-TX Новинка від Mizuno призначена для досвідчених любителів бігу на довгі дистанції...
  2. Asics Gt 1000 5 GTX
  3. Salomon XA Pro 3D GTX
  4. Salomon SpeedCross 4 GTX
  5. Saucony Xodus ISO Flexshell

Mizuno Wave Mujin 3 G-TX

Новинка від Mizuno призначена для досвідчених любителів бігу на довгі дистанції по бездоріжжю. У цих кросівках поєднується комфорт, максимальний захист і зносостійкість.

У порівнянні з попередниками нова модель володіє двома істотними відмінностями: підошва розроблена у співпраці з компанією Michelin, а верх виготовлений з водовідштовхувальним мембрани GORE-TEX.

Під час тривалої пробіжки, насправді, важливим є захист ніг від нерівностей поверхні, від дощу і від холоду. Кросівки Wave Mujin 3 G-TX обіцяють високий рівень захисту, підтримки стопи і відмінне зчеплення, що гарантує комфортний біг на різній місцевості і в різноманітних кліматичних умовах.

Колись Wave Mujin прийшов на зміну чудовим, але чомусь знятим з виробництва, Wave Cabrakan. Прийшов, але до кінця був не зрозумілий ... У наступника не виявилося супорта, що підтримує звід стопи бігуна, він не завжди підходив важким бігунам і водозахист кросівка, на жаль, не була абсолютною. З появою Wave Mujin 3 G-TX всі недоліки залишилися в минулому.

Відмінний рівень амортизації укупі з швидким Райд, плюс наявність мембрани Gore-Tex дозволяють нам рекомендувати оновлений Wave Mujin бігунам з нейтральною або надлишкової пронація і великою вагою для тренувань в холодну пору року.

Asics GEL SONOMA 2 GTX

Кросівки створені початківців любителів бігу по бездоріжжю, а також людей, хто шукає недорогу, але при цьому надійне взуття для різних активностей на свіжому повітрі. Кожен крок у цих кросівках супроводжується стабільністю і захистом, які створюються підошвою зі спеціальним гумовим протектором. Накладення із синтетичної шкіри надають верху структуру для оптимальної посадки на ногах.

Сира і погана погода також не проблема для SONOMA 2 GTX завдяки інтеграції мембрани GORE-TEX в конструкцію верху. Дана мембрана створює ефективний бар'єр від пападанія вологи всередину взуття і зберігає стопу в сухості і комфорті протягом усього пробіжки. Традиційна шнурівка і м'яка набивка зони навколо п'яти створюють щільну і комфортну посадку верху SONOMA 2 GTX на ногах.

Asics Gt 1000 5 GTX

Перед вами п'яте покоління кросівок для бігу в тренувальній серії GT-1000, призначене для людей з нейтральною і помірною гіперпронаціей.

Взуття оснащена мембраною GORE-TEX , Яка забезпечує відмінний захист від несприятливих погодних умов. Мембрана GORE-TEX дозволяє поту від ноги виходити у вигляді водяної пари назовні від мембрани і перешкоджає проникненню вологи всередину кросівок навіть після тривалого контакту з сирої поверхнею.

Межподошва отримала оновлення в дусі більш дорогих моделей asics: GT-2000 і Gel-Kayano. Оновлений дизайн створює поліпшену динаміку перекату з п'яти на носок. Підошва покрита гумою з більш агресивним протектором в порівнянні з версією кросівок без GORE-TEX, що дозволяє проводити тривалі тренування в GT -1000 5 G-TX не тільки на асфальті, але і на снігу і легкому бездоріжжі.

Salomon XA Pro 3D GTX

Бігові кросівки для безодорожья з середнього цінового діапазону є найбільш універсальним пропозицією французької компанії. За рахунок своєї відносної легкості і великого запасу міцності дана модель буде цікава любителям походів і бігу по бездоріжжю одночасно. У конструкції даної взуття поєднується амортизація, вологозахист, надійність і підтримка без відчуття додаткової ваги і громіздкість. Ці кросівки підійдуть для будь-якої активності на свіжому повітрі.

Це майстер на всі руки, який дійсно не спеціалізуються на щось конкретне, але може бути використаний в будь-якому поході. Злегка зайва вага пари даних кросівок дає вам бонус у вигляді того, що вони прослужать вам не один сезон. Модель Salomon XA Pro 3D GTX відрізняє покращений внутрішній комфорт і посадка для ніг, а також стабільність на будь-який нерівній поверхні.

Salomon SpeedCross 4 GTX

На початку осені 2016 року французька компанія представить оновлення своєї найпопулярнішої моделі для бігу по бездоріжжю (причому по найскладнішим його ділянках) Salomon SpeedCross 4 GTX. На перший погляд, кросівки як візуально, так і концептуально вони не змінилися. Але в реальності важливі зміни відбулися в новій моделі: SpeedCross 4 отримав редизайн протектора підошви, який раніше з'явився у версії Salomon SpeedCross Pro. Згідно французької компанії, новий дизайн і склад гуми допоможуть поліпшити зчеплення в 4 рази! А коли підошва кросівок добре чіпляється за поверхню, ви також отримуєте виграш в стабільності.

Верх Salomon SpeedCross 4 GTX також був модернізований, тепер його матеріал більш піддатливий, гнучкий і легкий. А мембрана GORE-TEX створює ефективний бар'єр від попадання вологи всередину взуття і зберігає стопу в сухості і комфорті протягом усього пробіжки.

Saucony Xodus ISO Flexshell

Реінкарнація класичної моделі для бігу по бездоріжжю Saucony Xodus. Нова легка водовідштовхувальна мембрана Flexshell, використана в верху, дала назву новим кросівок. Конструкція верху складається з цілісного шматка цього матеріалу і проводиться подібно гідрокостюму, що надає еластичність і легкість цієї мембрани на ногах.

На додаток, її водовідштовхувальні властивості дозволяють бігти по сирим і грязьових ділянок бездоріжжя. Запатентований дизайн протектора підошви PWRTrac, в якому кожен гумовий виступ буквально вгризається в землю, забезпечує на вузький поверхні максимальне зчеплення і тягу. Нова конструкція верху ISOFit - система з декількох еластичних накладень на верх, яка дозволяє кросівок адаптуватися до форми ноги, також впроваджена в Saucony Xodus ISO Flexshell. Новий матеріал межподошви Everun забезпечує відмінне поглинання ударного навантаження і повернення енергії на кожному кроці, а перепад п'ята-носок 4 мм дозволить швидко і ефективно переміщатися в даних кросівках по будь-якій поверхні бездоріжжя бігунам з різною підготовкою.

Новости