Кращі і актуальні ідеї подарунків до 8 березня для милих дам

  1. Кращі і актуальні ідеї подарунків до 8 березня «Ох вже це 8-е березня» - думають багато чоловіків...
  2. Враховуємо смаки одержувачки
  3. Варіант безпрограшний - смартфони і гаджети!
  4. Подарунки «в тренді» - смарт-годинник і фітнес-трекери
  5. Додамо романтики: парфумерія та прикраси
  6. Приналежності для краси і догляду
  7. Стиль в дрібницях - потрібні аксесуари
  8. резюме
  9. Кращі і актуальні ідеї подарунків до 8 березня
  10. зміст
  11. Враховуємо смаки одержувачки
  12. Варіант безпрограшний - смартфони і гаджети!
  13. Подарунки «в тренді» - смарт-годинник і фітнес-трекери
  14. Додамо романтики: парфумерія та прикраси
  15. Приналежності для краси і догляду
  16. Стиль в дрібницях - потрібні аксесуари
  17. резюме
  18. Кращі і актуальні ідеї подарунків до 8 березня
  19. зміст
  20. Враховуємо смаки одержувачки
  21. Варіант безпрограшний - смартфони і гаджети!
  22. Подарунки «в тренді» - смарт-годинник і фітнес-трекери
  23. Додамо романтики: парфумерія та прикраси
  24. Приналежності для краси і догляду
  25. Стиль в дрібницях - потрібні аксесуари
  26. резюме

Кращі і актуальні ідеї подарунків до 8 березня

«Ох вже це 8-е березня» - думають багато чоловіків напередодні самого жіночого свята в році. Частенько прагнення здивувати своїх дам чимось оригінальним представники сильної статі «дотягують» до вечора 7 березня, а потім доводиться рятуватися коробками цукерок, шампанським і втомленими тюльпанами.

Безумовно, багато леді не проти побачити   квіти   на   подушці   з ранку або насолодитися ігристим напоєм під час романтичної вечері, але тільки якщо ці предмети не є основним подарунком, а все-таки приємним доповненням Безумовно, багато леді не проти побачити квіти на подушці з ранку або насолодитися ігристим напоєм під час романтичної вечері, але тільки якщо ці предмети не є основним подарунком, а все-таки приємним доповненням.

І справа тут зовсім не в меркантильності і не в «головне - щоб подарунок був дорогим» І справа тут зовсім не в меркантильності і не в «головне - щоб подарунок був дорогим». Погодьтеся, що подарунки приємно отримувати всім, незалежно від статі, віку і навіть приводу, адже подарунок за своєю суттю - це прояв уваги і турботи. А в такий день без уваги просто ніяк.

Щоб полегшити проблему пошуку відповідного презенту, ми зібрали список з найбільш привабливих подарунків для прекрасної половини людства і попутно привели кілька рекомендацій, від чого в привітаннях краще відмовитися Щоб полегшити проблему пошуку відповідного презенту, ми зібрали список з найбільш привабливих подарунків для прекрасної половини людства і попутно привели кілька рекомендацій, від чого в привітаннях краще відмовитися.

Щоб полегшити проблему пошуку відповідного презенту, ми зібрали список з найбільш привабливих подарунків для прекрасної половини людства і попутно привели кілька рекомендацій, від чого в привітаннях краще відмовитися

зміст

  1. Враховуємо смаки одержувачки
  2. Варіант безпрограшний - смартфони і гаджети!
  3. Подарунки «в тренді» - смарт-годинник і фітнес-трекери
  4. Додамо романтики: парфумерія та прикраси
  5. Приналежності для краси і догляду
  6. Стиль в дрібницях - потрібні аксесуари
  7. резюме

Враховуємо смаки одержувачки

Перше і найважливіше правило хорошого подарунка - знати і враховувати смак того, кому сюрприз призначений Перше і найважливіше правило хорошого подарунка - знати і враховувати смак того, кому сюрприз призначений. Тому як то, що призведе в захват одну даму, іншу може залишити в подиві або, при гіршому розкладі, і зовсім засмутити. А це зовсім не те, чого ми домагаємося, вірно?

Наприклад, навряд чи модниця і «шопоголік» зрадіє похідному   спальному мішку   або навіть самої навороченной   мультиварці Наприклад, навряд чи модниця і «шопоголік» зрадіє похідному спальному мішку або навіть самої навороченной мультиварці . У той же час спортсменка буде щаслива новому спортивного інвентарю або біговій доріжці , Про яку вона вже давно мріяла, а любителька кави з радістю буде пити щоранку єтот напій з тієї кавоварки , Яку ви можете їй піднести.

І, будьте впевнені, що кожна випита чашка напою, що бадьорить буде нагадувати їй про вас і тієї турботи, яку ви до неї проявляєте І, будьте впевнені, що кожна випита чашка напою, що бадьорить буде нагадувати їй про вас і тієї турботи, яку ви до неї проявляєте. Таку ж аналогію можна провести буквально по будь-якому подарунку, який дійсно потрапив в «яблучко» і втілив її давнє жіноче бажання.

Проте, будьте обережні з дуже практичними подарунками Проте, будьте обережні з дуже практичними подарунками. Навіть сама вправна господиня може не оцінити нову сковорідку на 8 березня - такий обов'язковий предмет кухонного побуту чи підходить на роль «втілення мрії» і купувати його краще за потреби, а не приурочувати до якого-небудь свята.

Коли вам потрібен (тут головне слово - потрібен) новий набір   викруток   , Ви ж не чекаєте, що вам його подарують, а йдете і купуєте, вірно Коли вам потрібен (тут головне слово - потрібен) новий набір викруток , Ви ж не чекаєте, що вам його подарують, а йдете і купуєте, вірно? Так і з каструлями , сковорідками , електрочайниками та іншими необхідними кожен день предметами.

До обережності зобов'язують і надто оригінальні подарунки До обережності зобов'язують і надто оригінальні подарунки. Не кожна леді з задоволенням буде стрибати з парашутом або ходити на курси ведичної вегетаріанської кухні. Так само як і не кожна дівчина буде в захваті від акваріума з гігантськими равликами Ахатин. Подаруночок, звичайно, запам'ятається, але реакція може бути більш ніж непередбачуваною.

І ще один маленький нюанс І ще один маленький нюанс. Не всі панянки воліють рожевий колір - це стійке кліше не так часто знаходить своє підтвердження на практиці. Напевно вам відомі її колірні смаки, тому не варто робити ставку на презент в кольорі дикої фрезії або голлівудському світло-вишневому тільки тому, що всі дівчатка люблять рожеве.

Головні «підводні камені» ми розглянули Головні «підводні камені» ми розглянули. Тепер перейдемо до того, що ж порадує представниць прекрасної статі в цей чудовий весняний (ну і що, що снігу може бути по коліно!) День.

Варіант безпрограшний - смартфони і гаджети!

Хочемо ми цього чи ні, але ми живемо в епоху інтернету та цифрових технологій, тому без будь-якого роду девайсів і гаджетів - просто нікуди Хочемо ми цього чи ні, але ми живемо в епоху інтернету та цифрових технологій, тому без будь-якого роду девайсів і гаджетів - просто нікуди. Саме тому подібні пристрої залишаються затребуваними і лідирують в більшості wish-листів. Причому, як ви знаєте, не тільки в жіночих.

Всі рекорди за кількістю «Хочу Всі рекорди за кількістю «Хочу!» Б'ють, звичайно ж, смартфони . Природно, очей так і притягують останні флагманські моделі, такі як iPhone X , Samsung Galaxy Note 8 , Google Pixel 2 , Huawei Mate 10 Pro і прочая, і прочая.

Звичайно, важко не згадати гучні новинки від Samsung -   Galaxy S9   і   Galaxy S9 Plus Звичайно, важко не згадати гучні новинки від Samsung - Galaxy S9 і Galaxy S9 Plus . Ну і що, що модель очікується у вільному продажі лише в другій половині березня - погодьтеся, цей смартфон гідний очікування!

Але, як то кажуть, не флагманами єдиними! Навіть серед бюджетних смартфонів сьогодні можна знайти гідних представників, що вже говорити про середньому ціновому сегменті. До слова, як показує практика, найпопулярнішими і затребуваними моделями залишаються «крепенькие середнячки», у яких добре дотриманий баланс ціни і якості.

За смартфонами за популярністю йдуть планшети . Майже як смартфони, тільки з великим екраном. І кіно добре подивитися, і книгу почитати зручніше.

А взагалі, любителька книг точно оцінить хорошу електронну книгу . Хоч ці гаджети і залишаються як і раніше нішевими, зате очі від спеціалізованих екранів втомлюються в рази менше, ніж від звичних нам смартфони і планшетні матриць.

Зрозуміло, для всієї цієї армії гаджетів частенько буває потрібен додаткове джерело енергії. В даному випадку мова йде про портативних батареях . І якщо вже свято «дівчачий», то і підібрати оформлення powerbank можна веселеньке, наприклад, з романтичною лінійки Gapchinska або з більш молодіжної та сміливої ​​серії Benya & Zubrik .

Подарунки «в тренді» - смарт-годинник і фітнес-трекери

Особливою увагою і популярністю на сьогоднішній день користуються   смарт-годинник   і   фітнес-браслети Особливою увагою і популярністю на сьогоднішній день користуються смарт-годинник і фітнес-браслети . Це не стільки данина моді, скільки стильна і зручна річ, яка володіє цілим спектром більш ніж неабияких можливостей.

В першу чергу такі гаджети допомагають відслідковувати фізичну активність протягом дня і мотивують більше рухатися В першу чергу такі гаджети допомагають відслідковувати фізичну активність протягом дня і мотивують більше рухатися. Для працівників «сидячого праці» це взагалі дуже актуально.

Деякі ж моделі, завдяки ретельно продуманим додатків на смартфоні, можуть навіть замінити тренера і дієтолога Деякі ж моделі, завдяки ретельно продуманим додатків на смартфоні, можуть навіть замінити тренера і дієтолога. Ті жінки, які за будь-яких обставин стежать за своєю фігурою, такий подарунок точно оцінять по достоїнству.

І, зрозуміло, в смарт-годинник перекочувало більшість функцій смартфона І, зрозуміло, в смарт-годинник перекочувало більшість функцій смартфона. Від прослуховування музики до можливості приймати або відхиляти дзвінки. У всякому разі, якщо дама іноді грішить Він не почув дзвінок телефону, то смарт-годинник повідомлять їй про будь-якому дзвінку, повідомленні й навіть поставленому лайці в соцмережах.

Якщо ви думаєте, що ж краще вибрати - фітнес-трекер або смарт-годинник, то, насправді, тут все просто. Фітнес-браслети (чому так і називаються) заточені більше під моніторинг вашої рухливості і дають вам рекомендації протягом дня, як поліпшити свій фізичний (а разом з ним - і емоційний) стан.

Смарт-годинник, в свою чергу, хваляться більш розширеною функціональністю Смарт-годинник, в свою чергу, хваляться більш розширеною функціональністю. Вони в більшості своїй не тільки володіють всіма характеристиками фітнес-трекерів, а й доповнюються всякими смарт-фішками: від сенсорного екрану і відстеження повідомлень, до наявності Wi-Fi і GPS. І зазвичай смарт-годинник виглядають солідніше трекерів. А деякі з них на перший погляд навіть важко відрізнити від звичних аналогових наручних годинників .

А деякі з них на перший погляд навіть важко відрізнити від звичних аналогових   наручних годинників

Додамо романтики: парфумерія та прикраси

Якщо сучасні девайси здаються вам подарунком занадто сучасним і не дуже емоційним (хоча покажіть-но таку панночку, яка не буде верещати від захвату від новенького планшета або смарт-годин), то на допомогу прийде стара добра класика Якщо сучасні девайси здаються вам подарунком занадто сучасним і не дуже емоційним (хоча покажіть-но таку панночку, яка не буде верещати від захвату від новенького планшета або смарт-годин), то на допомогу прийде стара добра класика.

Класика - це зовсім не означає побите і застаріле, а як раз навпаки - перевірений часом і як і раніше актуальне. До неї, класиці, точно можна віднести парфумерію .

Симпатичний пляшечку з новим ароматом дуже приємно отримати в подарунок Симпатичний пляшечку з новим ароматом дуже приємно отримати в подарунок. І навіть якщо він не зовсім вписується в загальний напрямок улюблених парфумів панянки, обов'язково знайдуться приводи «надіти» саме той парфум, який ви їй презентували. Тут вже будьте впевнені.

До того ж з часом улюблені аромати можуть приїстися і добряче набриднути, і це одна з причин, чому на туалетному столику жінки варто як мінімум кілька красивих і ароматних пляшечок.

Але, як би там не було, і тут існують деякі нюанси Але, як би там не було, і тут існують деякі нюанси. Якщо ви зовсім не впевнені, що виберете відповідний для неї парфуми, ось вам кілька Лайфхак. По-перше, проаналізуйте вміст її будуара. Що їй більше подобається - насичені і густі квіткові запахи, зухвалі шкіряні і гурманські нотки або ж більш легкі і повітряні аромати? Це як мінімум вкаже вам напрям.

Якщо такі «шпигунські ігри не привнесли ясності в ситуацію - покладайтеся на свій смак Якщо такі «шпигунські ігри" не привнесли ясності в ситуацію - покладайтеся на свій смак. Який аромат ви «бачите» на обдаровує леді? Що подобається саме вам? Навряд чи жінка не врахує той факт, що парфум вибирали їй саме ви і по своєму смаку, і засуне його на дальню полицю.

Тут важливе правило - не впадати в крайності. Не варто вибирати запахи, до яких можна додати приставку «занадто» - занадто солодкий, дуже квітковий, занадто екстравагантний, занадто незрозумілий і так далі.

Що стосується прикрас , То тут є де розгулятися. Тут вам і кільця , і підвіски , і сережки , і ланцюжка , і браслети , І, взагалі, все, що душа забажає. До того ж вони можуть бути як в золоті , Так і в сріблі , Зі вставками або без них, з дорогоцінними каменями або з не менш ефектними їх аналогами.

Ну, а якщо дама байдуже ставиться до дорогоцінних металів, то навряд чи вона встоїть перед якісної   елітної біжутерією Ну, а якщо дама байдуже ставиться до дорогоцінних металів, то навряд чи вона встоїть перед якісної елітної біжутерією .

Останні тренди в жіночих прикрасах - мініатюрні і лаконічні   кулони на волосіні Останні тренди в жіночих прикрасах - мініатюрні і лаконічні кулони на волосіні . Вони доречні до будь-якого стилю одягу і тонко підкреслюють витонченість своєї власниці.

А ось подібний варіант, але з однією   перлиною   замість цирконію, виглядає більш презентабельно і статусно А ось подібний варіант, але з однією перлиною замість цирконію, виглядає більш презентабельно і статусно.

Хоча свою найдорожчу даму серця до 8 березня можна побалувати і   діамантами Хоча свою найдорожчу даму серця до 8 березня можна побалувати і діамантами . Тим більше що до весняного свята ювелірні вироби відчутно втрачають в ціні.

Загалом, пропозицій маса Загалом, пропозицій маса. Як то кажуть, на будь-який смак, колір і бюджет.

Приналежності для краси і догляду

Ні для кого не секрет, що для панянки її зовнішність - це предмет гордості Ні для кого не секрет, що для панянки її зовнішність - це предмет гордості. Правда, цей «предмет» вимагає неабияких інвестицій, тому будь-які засоби, які допомагають підтримувати красу і привабливість, завжди будуть затребувані.

До таких must-have пристроїв, звичайно ж, відносяться   прилади для волосся   -   фени   ,   прасування   для випрямлення,   фен-щітки   і   плойки До таких must-have пристроїв, звичайно ж, відносяться прилади для волосся - фени , прасування для випрямлення, фен-щітки і плойки . А якщо стайлер багатофункціональний і об'єднує в собі цілу стопку насадок і можливостей, то ціни йому немає. Не стільки Стайлер, скільки дарувальнику.

Жіночі руки завжди вимагають постійного і досить копіткої уваги Жіночі руки завжди вимагають постійного і досить копіткої уваги. манікюрний апарат допоможе дамі зберегти не тільки час (до слова, і нерви теж), але і кошти на постійні відвідування салонів.

Стиль в дрібницях - потрібні аксесуари

Погодьтеся, що без гармонійно підібраних   аксесуарів   наш зовнішній вигляд здається дещо не завершеним Погодьтеся, що без гармонійно підібраних аксесуарів наш зовнішній вигляд здається дещо не завершеним. А що таке для жінки зовнішній вигляд? Ну, ви розумієте. Таких приємних елементів образу багато не буває, і головний їхній козир - це відмінна якість.

Наприклад, це може бути стильна шкіряна сумка . У гардеробі справжньої леді вони повинні бути різні не тільки за кольором або фактурою, але також за розміром і стилю. Кожен день зручно користуватися сумкою середнього формату, іноді бувають потрібні більш об'ємні і місткі, а для особливих випадків (наприклад, для походу в ресторан, театр або на вечірку, де звичайні сумки не доречні) знадобиться компактний клатч.

А може бути для жінки буде корисний симпатичний   несесер   з безліччю відділень для організації своїх «предметів краси» в одному місці А може бути для жінки буде корисний симпатичний несесер з безліччю відділень для організації своїх «предметів краси» в одному місці. Чи не «хламнік», а мрія!

До речі, гаманці хоч і є практично у кожного (в нашому випадку - у кожній), але мають властивість з часом зношуватися і втрачати свій вигляд. Погляньте ненароком в якому стані гаманець у леді. Можливо, його вже саме час замінити, а тут і привід встиг?

резюме

Здається, що до свята залишається зовсім небагато часу, але його з лишком вистачить, щоб привітати всіх дорогих жінок і вибрати для них оригінальний і актуальний подарунок Здається, що до свята залишається зовсім небагато часу, але його з лишком вистачить, щоб привітати всіх дорогих жінок і вибрати для них оригінальний і актуальний подарунок.

Ми постаралися зібрати наш список з найбажаніших і найбільш затребуваних подарунків для милих дам, які вони б були раді отримати від вас в самий жіночий день в році. Вибір дійсно великий і, по суті, не обмежений нічим, крім вашого бюджету.

Однак не забувайте - привітання (так само як і подарунок) може бути яким завгодно, але не скупіться в це день на компліменти, теплі слова і увагу Однак не забувайте - привітання (так само як і подарунок) може бути яким завгодно, але не скупіться в це день на компліменти, теплі слова і увагу. Адже що, як не увага чоловіків, робить це свято таким жіночим?

Кращі і актуальні ідеї подарунків до 8 березня

«Ох вже це 8-е березня» - думають багато чоловіків напередодні самого жіночого свята в році. Частенько прагнення здивувати своїх дам чимось оригінальним представники сильної статі «дотягують» до вечора 7 березня, а потім доводиться рятуватися коробками цукерок, шампанським і втомленими тюльпанами.

Безумовно, багато леді не проти побачити   квіти   на   подушці   з ранку або насолодитися ігристим напоєм під час романтичної вечері, але тільки якщо ці предмети не є основним подарунком, а все-таки приємним доповненням Безумовно, багато леді не проти побачити квіти на подушці з ранку або насолодитися ігристим напоєм під час романтичної вечері, але тільки якщо ці предмети не є основним подарунком, а все-таки приємним доповненням.

І справа тут зовсім не в меркантильності і не в «головне - щоб подарунок був дорогим» І справа тут зовсім не в меркантильності і не в «головне - щоб подарунок був дорогим». Погодьтеся, що подарунки приємно отримувати всім, незалежно від статі, віку і навіть приводу, адже подарунок за своєю суттю - це прояв уваги і турботи. А в такий день без уваги просто ніяк.

Щоб полегшити проблему пошуку відповідного презенту, ми зібрали список з найбільш привабливих подарунків для прекрасної половини людства і попутно привели кілька рекомендацій, від чого в привітаннях краще відмовитися Щоб полегшити проблему пошуку відповідного презенту, ми зібрали список з найбільш привабливих подарунків для прекрасної половини людства і попутно привели кілька рекомендацій, від чого в привітаннях краще відмовитися.

Щоб полегшити проблему пошуку відповідного презенту, ми зібрали список з найбільш привабливих подарунків для прекрасної половини людства і попутно привели кілька рекомендацій, від чого в привітаннях краще відмовитися

зміст

  1. Враховуємо смаки одержувачки
  2. Варіант безпрограшний - смартфони і гаджети!
  3. Подарунки «в тренді» - смарт-годинник і фітнес-трекери
  4. Додамо романтики: парфумерія та прикраси
  5. Приналежності для краси і догляду
  6. Стиль в дрібницях - потрібні аксесуари
  7. резюме

Враховуємо смаки одержувачки

Перше і найважливіше правило хорошого подарунка - знати і враховувати смак того, кому сюрприз призначений Перше і найважливіше правило хорошого подарунка - знати і враховувати смак того, кому сюрприз призначений. Тому як то, що призведе в захват одну даму, іншу може залишити в подиві або, при гіршому розкладі, і зовсім засмутити. А це зовсім не те, чого ми домагаємося, вірно?

Наприклад, навряд чи модниця і «шопоголік» зрадіє похідному   спальному мішку   або навіть самої навороченной   мультиварці Наприклад, навряд чи модниця і «шопоголік» зрадіє похідному спальному мішку або навіть самої навороченной мультиварці . У той же час спортсменка буде щаслива новому спортивного інвентарю або біговій доріжці , Про яку вона вже давно мріяла, а любителька кави з радістю буде пити щоранку єтот напій з тієї кавоварки , Яку ви можете їй піднести.

І, будьте впевнені, що кожна випита чашка напою, що бадьорить буде нагадувати їй про вас і тієї турботи, яку ви до неї проявляєте І, будьте впевнені, що кожна випита чашка напою, що бадьорить буде нагадувати їй про вас і тієї турботи, яку ви до неї проявляєте. Таку ж аналогію можна провести буквально по будь-якому подарунку, який дійсно потрапив в «яблучко» і втілив її давнє жіноче бажання.

Проте, будьте обережні з дуже практичними подарунками Проте, будьте обережні з дуже практичними подарунками. Навіть сама вправна господиня може не оцінити нову сковорідку на 8 березня - такий обов'язковий предмет кухонного побуту чи підходить на роль «втілення мрії» і купувати його краще за потреби, а не приурочувати до якого-небудь свята.

Коли вам потрібен (тут головне слово - потрібен) новий набір   викруток   , Ви ж не чекаєте, що вам його подарують, а йдете і купуєте, вірно Коли вам потрібен (тут головне слово - потрібен) новий набір викруток , Ви ж не чекаєте, що вам його подарують, а йдете і купуєте, вірно? Так і з каструлями , сковорідками , електрочайниками та іншими необхідними кожен день предметами.

До обережності зобов'язують і надто оригінальні подарунки До обережності зобов'язують і надто оригінальні подарунки. Не кожна леді з задоволенням буде стрибати з парашутом або ходити на курси ведичної вегетаріанської кухні. Так само як і не кожна дівчина буде в захваті від акваріума з гігантськими равликами Ахатин. Подаруночок, звичайно, запам'ятається, але реакція може бути більш ніж непередбачуваною.

І ще один маленький нюанс І ще один маленький нюанс. Не всі панянки воліють рожевий колір - це стійке кліше не так часто знаходить своє підтвердження на практиці. Напевно вам відомі її колірні смаки, тому не варто робити ставку на презент в кольорі дикої фрезії або голлівудському світло-вишневому тільки тому, що всі дівчатка люблять рожеве.

Головні «підводні камені» ми розглянули Головні «підводні камені» ми розглянули. Тепер перейдемо до того, що ж порадує представниць прекрасної статі в цей чудовий весняний (ну і що, що снігу може бути по коліно!) День.

Варіант безпрограшний - смартфони і гаджети!

Хочемо ми цього чи ні, але ми живемо в епоху інтернету та цифрових технологій, тому без будь-якого роду девайсів і гаджетів - просто нікуди Хочемо ми цього чи ні, але ми живемо в епоху інтернету та цифрових технологій, тому без будь-якого роду девайсів і гаджетів - просто нікуди. Саме тому подібні пристрої залишаються затребуваними і лідирують в більшості wish-листів. Причому, як ви знаєте, не тільки в жіночих.

Всі рекорди за кількістю «Хочу Всі рекорди за кількістю «Хочу!» Б'ють, звичайно ж, смартфони . Природно, очей так і притягують останні флагманські моделі, такі як iPhone X , Samsung Galaxy Note 8 , Google Pixel 2 , Huawei Mate 10 Pro і прочая, і прочая.

Звичайно, важко не згадати гучні новинки від Samsung -   Galaxy S9   і   Galaxy S9 Plus Звичайно, важко не згадати гучні новинки від Samsung - Galaxy S9 і Galaxy S9 Plus . Ну і що, що модель очікується у вільному продажі лише в другій половині березня - погодьтеся, цей смартфон гідний очікування!

Але, як то кажуть, не флагманами єдиними! Навіть серед бюджетних смартфонів сьогодні можна знайти гідних представників, що вже говорити про середньому ціновому сегменті. До слова, як показує практика, найпопулярнішими і затребуваними моделями залишаються «крепенькие середнячки», у яких добре дотриманий баланс ціни і якості.

За смартфонами за популярністю йдуть планшети . Майже як смартфони, тільки з великим екраном. І кіно добре подивитися, і книгу почитати зручніше.

А взагалі, любителька книг точно оцінить хорошу електронну книгу . Хоч ці гаджети і залишаються як і раніше нішевими, зате очі від спеціалізованих екранів втомлюються в рази менше, ніж від звичних нам смартфони і планшетні матриць.

Зрозуміло, для всієї цієї армії гаджетів частенько буває потрібен додаткове джерело енергії. В даному випадку мова йде про портативних батареях . І якщо вже свято «дівчачий», то і підібрати оформлення powerbank можна веселеньке, наприклад, з романтичною лінійки Gapchinska або з більш молодіжної та сміливої ​​серії Benya & Zubrik .

Подарунки «в тренді» - смарт-годинник і фітнес-трекери

Особливою увагою і популярністю на сьогоднішній день користуються   смарт-годинник   і   фітнес-браслети Особливою увагою і популярністю на сьогоднішній день користуються смарт-годинник і фітнес-браслети . Це не стільки данина моді, скільки стильна і зручна річ, яка володіє цілим спектром більш ніж неабияких можливостей.

В першу чергу такі гаджети допомагають відслідковувати фізичну активність протягом дня і мотивують більше рухатися В першу чергу такі гаджети допомагають відслідковувати фізичну активність протягом дня і мотивують більше рухатися. Для працівників «сидячого праці» це взагалі дуже актуально.

Деякі ж моделі, завдяки ретельно продуманим додатків на смартфоні, можуть навіть замінити тренера і дієтолога Деякі ж моделі, завдяки ретельно продуманим додатків на смартфоні, можуть навіть замінити тренера і дієтолога. Ті жінки, які за будь-яких обставин стежать за своєю фігурою, такий подарунок точно оцінять по достоїнству.

І, зрозуміло, в смарт-годинник перекочувало більшість функцій смартфона І, зрозуміло, в смарт-годинник перекочувало більшість функцій смартфона. Від прослуховування музики до можливості приймати або відхиляти дзвінки. У всякому разі, якщо дама іноді грішить Він не почув дзвінок телефону, то смарт-годинник повідомлять їй про будь-якому дзвінку, повідомленні й навіть поставленому лайці в соцмережах.

Якщо ви думаєте, що ж краще вибрати - фітнес-трекер або смарт-годинник, то, насправді, тут все просто. Фітнес-браслети (чому так і називаються) заточені більше під моніторинг вашої рухливості і дають вам рекомендації протягом дня, як поліпшити свій фізичний (а разом з ним - і емоційний) стан.

Смарт-годинник, в свою чергу, хваляться більш розширеною функціональністю Смарт-годинник, в свою чергу, хваляться більш розширеною функціональністю. Вони в більшості своїй не тільки володіють всіма характеристиками фітнес-трекерів, а й доповнюються всякими смарт-фішками: від сенсорного екрану і відстеження повідомлень, до наявності Wi-Fi і GPS. І зазвичай смарт-годинник виглядають солідніше трекерів. А деякі з них на перший погляд навіть важко відрізнити від звичних аналогових наручних годинників .

А деякі з них на перший погляд навіть важко відрізнити від звичних аналогових   наручних годинників

Додамо романтики: парфумерія та прикраси

Якщо сучасні девайси здаються вам подарунком занадто сучасним і не дуже емоційним (хоча покажіть-но таку панночку, яка не буде верещати від захвату від новенького планшета або смарт-годин), то на допомогу прийде стара добра класика Якщо сучасні девайси здаються вам подарунком занадто сучасним і не дуже емоційним (хоча покажіть-но таку панночку, яка не буде верещати від захвату від новенького планшета або смарт-годин), то на допомогу прийде стара добра класика.

Класика - це зовсім не означає побите і застаріле, а як раз навпаки - перевірений часом і як і раніше актуальне. До неї, класиці, точно можна віднести парфумерію .

Симпатичний пляшечку з новим ароматом дуже приємно отримати в подарунок Симпатичний пляшечку з новим ароматом дуже приємно отримати в подарунок. І навіть якщо він не зовсім вписується в загальний напрямок улюблених парфумів панянки, обов'язково знайдуться приводи «надіти» саме той парфум, який ви їй презентували. Тут вже будьте впевнені.

До того ж з часом улюблені аромати можуть приїстися і добряче набриднути, і це одна з причин, чому на туалетному столику жінки варто як мінімум кілька красивих і ароматних пляшечок.

Але, як би там не було, і тут існують деякі нюанси Але, як би там не було, і тут існують деякі нюанси. Якщо ви зовсім не впевнені, що виберете відповідний для неї парфуми, ось вам кілька Лайфхак. По-перше, проаналізуйте вміст її будуара. Що їй більше подобається - насичені і густі квіткові запахи, зухвалі шкіряні і гурманські нотки або ж більш легкі і повітряні аромати? Це як мінімум вкаже вам напрям.

Якщо такі «шпигунські ігри не привнесли ясності в ситуацію - покладайтеся на свій смак Якщо такі «шпигунські ігри" не привнесли ясності в ситуацію - покладайтеся на свій смак. Який аромат ви «бачите» на обдаровує леді? Що подобається саме вам? Навряд чи жінка не врахує той факт, що парфум вибирали їй саме ви і по своєму смаку, і засуне його на дальню полицю.

Тут важливе правило - не впадати в крайності. Не варто вибирати запахи, до яких можна додати приставку «занадто» - занадто солодкий, дуже квітковий, занадто екстравагантний, занадто незрозумілий і так далі.

Що стосується прикрас , То тут є де розгулятися. Тут вам і кільця , і підвіски , і сережки , і ланцюжка , і браслети , І, взагалі, все, що душа забажає. До того ж вони можуть бути як в золоті , Так і в сріблі , Зі вставками або без них, з дорогоцінними каменями або з не менш ефектними їх аналогами.

Ну, а якщо дама байдуже ставиться до дорогоцінних металів, то навряд чи вона встоїть перед якісної   елітної біжутерією Ну, а якщо дама байдуже ставиться до дорогоцінних металів, то навряд чи вона встоїть перед якісної елітної біжутерією .

Останні тренди в жіночих прикрасах - мініатюрні і лаконічні   кулони на волосіні Останні тренди в жіночих прикрасах - мініатюрні і лаконічні кулони на волосіні . Вони доречні до будь-якого стилю одягу і тонко підкреслюють витонченість своєї власниці.

А ось подібний варіант, але з однією   перлиною   замість цирконію, виглядає більш презентабельно і статусно А ось подібний варіант, але з однією перлиною замість цирконію, виглядає більш презентабельно і статусно.

Хоча свою найдорожчу даму серця до 8 березня можна побалувати і   діамантами Хоча свою найдорожчу даму серця до 8 березня можна побалувати і діамантами . Тим більше що до весняного свята ювелірні вироби відчутно втрачають в ціні.

Загалом, пропозицій маса Загалом, пропозицій маса. Як то кажуть, на будь-який смак, колір і бюджет.

Приналежності для краси і догляду

Ні для кого не секрет, що для панянки її зовнішність - це предмет гордості Ні для кого не секрет, що для панянки її зовнішність - це предмет гордості. Правда, цей «предмет» вимагає неабияких інвестицій, тому будь-які засоби, які допомагають підтримувати красу і привабливість, завжди будуть затребувані.

До таких must-have пристроїв, звичайно ж, відносяться   прилади для волосся   -   фени   ,   прасування   для випрямлення,   фен-щітки   і   плойки До таких must-have пристроїв, звичайно ж, відносяться прилади для волосся - фени , прасування для випрямлення, фен-щітки і плойки . А якщо стайлер багатофункціональний і об'єднує в собі цілу стопку насадок і можливостей, то ціни йому немає. Не стільки Стайлер, скільки дарувальнику.

Жіночі руки завжди вимагають постійного і досить копіткої уваги Жіночі руки завжди вимагають постійного і досить копіткої уваги. манікюрний апарат допоможе дамі зберегти не тільки час (до слова, і нерви теж), але і кошти на постійні відвідування салонів.

Стиль в дрібницях - потрібні аксесуари

Погодьтеся, що без гармонійно підібраних   аксесуарів   наш зовнішній вигляд здається дещо не завершеним Погодьтеся, що без гармонійно підібраних аксесуарів наш зовнішній вигляд здається дещо не завершеним. А що таке для жінки зовнішній вигляд? Ну, ви розумієте. Таких приємних елементів образу багато не буває, і головний їхній козир - це відмінна якість.

Наприклад, це може бути стильна шкіряна сумка . У гардеробі справжньої леді вони повинні бути різні не тільки за кольором або фактурою, але також за розміром і стилю. Кожен день зручно користуватися сумкою середнього формату, іноді бувають потрібні більш об'ємні і місткі, а для особливих випадків (наприклад, для походу в ресторан, театр або на вечірку, де звичайні сумки не доречні) знадобиться компактний клатч.

А може бути для жінки буде корисний симпатичний   несесер   з безліччю відділень для організації своїх «предметів краси» в одному місці А може бути для жінки буде корисний симпатичний несесер з безліччю відділень для організації своїх «предметів краси» в одному місці. Чи не «хламнік», а мрія!

До речі, гаманці хоч і є практично у кожного (в нашому випадку - у кожній), але мають властивість з часом зношуватися і втрачати свій вигляд. Погляньте ненароком в якому стані гаманець у леді. Можливо, його вже саме час замінити, а тут і привід встиг?

резюме

Здається, що до свята залишається зовсім небагато часу, але його з лишком вистачить, щоб привітати всіх дорогих жінок і вибрати для них оригінальний і актуальний подарунок Здається, що до свята залишається зовсім небагато часу, але його з лишком вистачить, щоб привітати всіх дорогих жінок і вибрати для них оригінальний і актуальний подарунок.

Ми постаралися зібрати наш список з найбажаніших і найбільш затребуваних подарунків для милих дам, які вони б були раді отримати від вас в самий жіночий день в році. Вибір дійсно великий і, по суті, не обмежений нічим, крім вашого бюджету.

Однак не забувайте - привітання (так само як і подарунок) може бути яким завгодно, але не скупіться в це день на компліменти, теплі слова і увагу Однак не забувайте - привітання (так само як і подарунок) може бути яким завгодно, але не скупіться в це день на компліменти, теплі слова і увагу. Адже що, як не увага чоловіків, робить це свято таким жіночим?

Кращі і актуальні ідеї подарунків до 8 березня

«Ох вже це 8-е березня» - думають багато чоловіків напередодні самого жіночого свята в році. Частенько прагнення здивувати своїх дам чимось оригінальним представники сильної статі «дотягують» до вечора 7 березня, а потім доводиться рятуватися коробками цукерок, шампанським і втомленими тюльпанами.

Безумовно, багато леді не проти побачити   квіти   на   подушці   з ранку або насолодитися ігристим напоєм під час романтичної вечері, але тільки якщо ці предмети не є основним подарунком, а все-таки приємним доповненням Безумовно, багато леді не проти побачити квіти на подушці з ранку або насолодитися ігристим напоєм під час романтичної вечері, але тільки якщо ці предмети не є основним подарунком, а все-таки приємним доповненням.

І справа тут зовсім не в меркантильності і не в «головне - щоб подарунок був дорогим» І справа тут зовсім не в меркантильності і не в «головне - щоб подарунок був дорогим». Погодьтеся, що подарунки приємно отримувати всім, незалежно від статі, віку і навіть приводу, адже подарунок за своєю суттю - це прояв уваги і турботи. А в такий день без уваги просто ніяк.

Щоб полегшити проблему пошуку відповідного презенту, ми зібрали список з найбільш привабливих подарунків для прекрасної половини людства і попутно привели кілька рекомендацій, від чого в привітаннях краще відмовитися Щоб полегшити проблему пошуку відповідного презенту, ми зібрали список з найбільш привабливих подарунків для прекрасної половини людства і попутно привели кілька рекомендацій, від чого в привітаннях краще відмовитися.

Щоб полегшити проблему пошуку відповідного презенту, ми зібрали список з найбільш привабливих подарунків для прекрасної половини людства і попутно привели кілька рекомендацій, від чого в привітаннях краще відмовитися

зміст

  1. Враховуємо смаки одержувачки
  2. Варіант безпрограшний - смартфони і гаджети!
  3. Подарунки «в тренді» - смарт-годинник і фітнес-трекери
  4. Додамо романтики: парфумерія та прикраси
  5. Приналежності для краси і догляду
  6. Стиль в дрібницях - потрібні аксесуари
  7. резюме

Враховуємо смаки одержувачки

Перше і найважливіше правило хорошого подарунка - знати і враховувати смак того, кому сюрприз призначений Перше і найважливіше правило хорошого подарунка - знати і враховувати смак того, кому сюрприз призначений. Тому як то, що призведе в захват одну даму, іншу може залишити в подиві або, при гіршому розкладі, і зовсім засмутити. А це зовсім не те, чого ми домагаємося, вірно?

Наприклад, навряд чи модниця і «шопоголік» зрадіє похідному   спальному мішку   або навіть самої навороченной   мультиварці Наприклад, навряд чи модниця і «шопоголік» зрадіє похідному спальному мішку або навіть самої навороченной мультиварці . У той же час спортсменка буде щаслива новому спортивного інвентарю або біговій доріжці , Про яку вона вже давно мріяла, а любителька кави з радістю буде пити щоранку єтот напій з тієї кавоварки , Яку ви можете їй піднести.

І, будьте впевнені, що кожна випита чашка напою, що бадьорить буде нагадувати їй про вас і тієї турботи, яку ви до неї проявляєте І, будьте впевнені, що кожна випита чашка напою, що бадьорить буде нагадувати їй про вас і тієї турботи, яку ви до неї проявляєте. Таку ж аналогію можна провести буквально по будь-якому подарунку, який дійсно потрапив в «яблучко» і втілив її давнє жіноче бажання.

Проте, будьте обережні з дуже практичними подарунками Проте, будьте обережні з дуже практичними подарунками. Навіть сама вправна господиня може не оцінити нову сковорідку на 8 березня - такий обов'язковий предмет кухонного побуту чи підходить на роль «втілення мрії» і купувати його краще за потреби, а не приурочувати до якого-небудь свята.

Коли вам потрібен (тут головне слово - потрібен) новий набір   викруток   , Ви ж не чекаєте, що вам його подарують, а йдете і купуєте, вірно Коли вам потрібен (тут головне слово - потрібен) новий набір викруток , Ви ж не чекаєте, що вам його подарують, а йдете і купуєте, вірно? Так і з каструлями , сковорідками , електрочайниками та іншими необхідними кожен день предметами.

До обережності зобов'язують і надто оригінальні подарунки До обережності зобов'язують і надто оригінальні подарунки. Не кожна леді з задоволенням буде стрибати з парашутом або ходити на курси ведичної вегетаріанської кухні. Так само як і не кожна дівчина буде в захваті від акваріума з гігантськими равликами Ахатин. Подаруночок, звичайно, запам'ятається, але реакція може бути більш ніж непередбачуваною.

І ще один маленький нюанс І ще один маленький нюанс. Не всі панянки воліють рожевий колір - це стійке кліше не так часто знаходить своє підтвердження на практиці. Напевно вам відомі її колірні смаки, тому не варто робити ставку на презент в кольорі дикої фрезії або голлівудському світло-вишневому тільки тому, що всі дівчатка люблять рожеве.

Головні «підводні камені» ми розглянули Головні «підводні камені» ми розглянули. Тепер перейдемо до того, що ж порадує представниць прекрасної статі в цей чудовий весняний (ну і що, що снігу може бути по коліно!) День.

Варіант безпрограшний - смартфони і гаджети!

Хочемо ми цього чи ні, але ми живемо в епоху інтернету та цифрових технологій, тому без будь-якого роду девайсів і гаджетів - просто нікуди Хочемо ми цього чи ні, але ми живемо в епоху інтернету та цифрових технологій, тому без будь-якого роду девайсів і гаджетів - просто нікуди. Саме тому подібні пристрої залишаються затребуваними і лідирують в більшості wish-листів. Причому, як ви знаєте, не тільки в жіночих.

Всі рекорди за кількістю «Хочу Всі рекорди за кількістю «Хочу!» Б'ють, звичайно ж, смартфони . Природно, очей так і притягують останні флагманські моделі, такі як iPhone X , Samsung Galaxy Note 8 , Google Pixel 2 , Huawei Mate 10 Pro і прочая, і прочая.

Звичайно, важко не згадати гучні новинки від Samsung -   Galaxy S9   і   Galaxy S9 Plus Звичайно, важко не згадати гучні новинки від Samsung - Galaxy S9 і Galaxy S9 Plus . Ну і що, що модель очікується у вільному продажі лише в другій половині березня - погодьтеся, цей смартфон гідний очікування!

Але, як то кажуть, не флагманами єдиними! Навіть серед бюджетних смартфонів сьогодні можна знайти гідних представників, що вже говорити про середньому ціновому сегменті. До слова, як показує практика, найпопулярнішими і затребуваними моделями залишаються «крепенькие середнячки», у яких добре дотриманий баланс ціни і якості.

За смартфонами за популярністю йдуть планшети . Майже як смартфони, тільки з великим екраном. І кіно добре подивитися, і книгу почитати зручніше.

А взагалі, любителька книг точно оцінить хорошу електронну книгу . Хоч ці гаджети і залишаються як і раніше нішевими, зате очі від спеціалізованих екранів втомлюються в рази менше, ніж від звичних нам смартфони і планшетні матриць.

Зрозуміло, для всієї цієї армії гаджетів частенько буває потрібен додаткове джерело енергії. В даному випадку мова йде про портативних батареях . І якщо вже свято «дівчачий», то і підібрати оформлення powerbank можна веселеньке, наприклад, з романтичною лінійки Gapchinska або з більш молодіжної та сміливої ​​серії Benya & Zubrik .

Подарунки «в тренді» - смарт-годинник і фітнес-трекери

Особливою увагою і популярністю на сьогоднішній день користуються   смарт-годинник   і   фітнес-браслети Особливою увагою і популярністю на сьогоднішній день користуються смарт-годинник і фітнес-браслети . Це не стільки данина моді, скільки стильна і зручна річ, яка володіє цілим спектром більш ніж неабияких можливостей.

В першу чергу такі гаджети допомагають відслідковувати фізичну активність протягом дня і мотивують більше рухатися В першу чергу такі гаджети допомагають відслідковувати фізичну активність протягом дня і мотивують більше рухатися. Для працівників «сидячого праці» це взагалі дуже актуально.

Деякі ж моделі, завдяки ретельно продуманим додатків на смартфоні, можуть навіть замінити тренера і дієтолога Деякі ж моделі, завдяки ретельно продуманим додатків на смартфоні, можуть навіть замінити тренера і дієтолога. Ті жінки, які за будь-яких обставин стежать за своєю фігурою, такий подарунок точно оцінять по достоїнству.

І, зрозуміло, в смарт-годинник перекочувало більшість функцій смартфона І, зрозуміло, в смарт-годинник перекочувало більшість функцій смартфона. Від прослуховування музики до можливості приймати або відхиляти дзвінки. У всякому разі, якщо дама іноді грішить Він не почув дзвінок телефону, то смарт-годинник повідомлять їй про будь-якому дзвінку, повідомленні й навіть поставленому лайці в соцмережах.

Якщо ви думаєте, що ж краще вибрати - фітнес-трекер або смарт-годинник, то, насправді, тут все просто. Фітнес-браслети (чому так і називаються) заточені більше під моніторинг вашої рухливості і дають вам рекомендації протягом дня, як поліпшити свій фізичний (а разом з ним - і емоційний) стан.

Смарт-годинник, в свою чергу, хваляться більш розширеною функціональністю Смарт-годинник, в свою чергу, хваляться більш розширеною функціональністю. Вони в більшості своїй не тільки володіють всіма характеристиками фітнес-трекерів, а й доповнюються всякими смарт-фішками: від сенсорного екрану і відстеження повідомлень, до наявності Wi-Fi і GPS. І зазвичай смарт-годинник виглядають солідніше трекерів. А деякі з них на перший погляд навіть важко відрізнити від звичних аналогових наручних годинників .

А деякі з них на перший погляд навіть важко відрізнити від звичних аналогових   наручних годинників

Додамо романтики: парфумерія та прикраси

Якщо сучасні девайси здаються вам подарунком занадто сучасним і не дуже емоційним (хоча покажіть-но таку панночку, яка не буде верещати від захвату від новенького планшета або смарт-годин), то на допомогу прийде стара добра класика Якщо сучасні девайси здаються вам подарунком занадто сучасним і не дуже емоційним (хоча покажіть-но таку панночку, яка не буде верещати від захвату від новенького планшета або смарт-годин), то на допомогу прийде стара добра класика.

Класика - це зовсім не означає побите і застаріле, а як раз навпаки - перевірений часом і як і раніше актуальне. До неї, класиці, точно можна віднести парфумерію .

Симпатичний пляшечку з новим ароматом дуже приємно отримати в подарунок Симпатичний пляшечку з новим ароматом дуже приємно отримати в подарунок. І навіть якщо він не зовсім вписується в загальний напрямок улюблених парфумів панянки, обов'язково знайдуться приводи «надіти» саме той парфум, який ви їй презентували. Тут вже будьте впевнені.

До того ж з часом улюблені аромати можуть приїстися і добряче набриднути, і це одна з причин, чому на туалетному столику жінки варто як мінімум кілька красивих і ароматних пляшечок.

Але, як би там не було, і тут існують деякі нюанси Але, як би там не було, і тут існують деякі нюанси. Якщо ви зовсім не впевнені, що виберете відповідний для неї парфуми, ось вам кілька Лайфхак. По-перше, проаналізуйте вміст її будуара. Що їй більше подобається - насичені і густі квіткові запахи, зухвалі шкіряні і гурманські нотки або ж більш легкі і повітряні аромати? Це як мінімум вкаже вам напрям.

Якщо такі «шпигунські ігри не привнесли ясності в ситуацію - покладайтеся на свій смак Якщо такі «шпигунські ігри" не привнесли ясності в ситуацію - покладайтеся на свій смак. Який аромат ви «бачите» на обдаровує леді? Що подобається саме вам? Навряд чи жінка не врахує той факт, що парфум вибирали їй саме ви і по своєму смаку, і засуне його на дальню полицю.

Тут важливе правило - не впадати в крайності. Не варто вибирати запахи, до яких можна додати приставку «занадто» - занадто солодкий, дуже квітковий, занадто екстравагантний, занадто незрозумілий і так далі.

Що стосується прикрас , То тут є де розгулятися. Тут вам і кільця , і підвіски , і сережки , і ланцюжка , і браслети , І, взагалі, все, що душа забажає. До того ж вони можуть бути як в золоті , Так і в сріблі , Зі вставками або без них, з дорогоцінними каменями або з не менш ефектними їх аналогами.

Ну, а якщо дама байдуже ставиться до дорогоцінних металів, то навряд чи вона встоїть перед якісної   елітної біжутерією Ну, а якщо дама байдуже ставиться до дорогоцінних металів, то навряд чи вона встоїть перед якісної елітної біжутерією .

Останні тренди в жіночих прикрасах - мініатюрні і лаконічні   кулони на волосіні Останні тренди в жіночих прикрасах - мініатюрні і лаконічні кулони на волосіні . Вони доречні до будь-якого стилю одягу і тонко підкреслюють витонченість своєї власниці.

А ось подібний варіант, але з однією   перлиною   замість цирконію, виглядає більш презентабельно і статусно А ось подібний варіант, але з однією перлиною замість цирконію, виглядає більш презентабельно і статусно.

Хоча свою найдорожчу даму серця до 8 березня можна побалувати і   діамантами Хоча свою найдорожчу даму серця до 8 березня можна побалувати і діамантами . Тим більше що до весняного свята ювелірні вироби відчутно втрачають в ціні.

Загалом, пропозицій маса Загалом, пропозицій маса. Як то кажуть, на будь-який смак, колір і бюджет.

Приналежності для краси і догляду

Ні для кого не секрет, що для панянки її зовнішність - це предмет гордості Ні для кого не секрет, що для панянки її зовнішність - це предмет гордості. Правда, цей «предмет» вимагає неабияких інвестицій, тому будь-які засоби, які допомагають підтримувати красу і привабливість, завжди будуть затребувані.

До таких must-have пристроїв, звичайно ж, відносяться   прилади для волосся   -   фени   ,   прасування   для випрямлення,   фен-щітки   і   плойки До таких must-have пристроїв, звичайно ж, відносяться прилади для волосся - фени , прасування для випрямлення, фен-щітки і плойки . А якщо стайлер багатофункціональний і об'єднує в собі цілу стопку насадок і можливостей, то ціни йому немає. Не стільки Стайлер, скільки дарувальнику.

Жіночі руки завжди вимагають постійного і досить копіткої уваги Жіночі руки завжди вимагають постійного і досить копіткої уваги. манікюрний апарат допоможе дамі зберегти не тільки час (до слова, і нерви теж), але і кошти на постійні відвідування салонів.

Стиль в дрібницях - потрібні аксесуари

Погодьтеся, що без гармонійно підібраних   аксесуарів   наш зовнішній вигляд здається дещо не завершеним Погодьтеся, що без гармонійно підібраних аксесуарів наш зовнішній вигляд здається дещо не завершеним. А що таке для жінки зовнішній вигляд? Ну, ви розумієте. Таких приємних елементів образу багато не буває, і головний їхній козир - це відмінна якість.

Наприклад, це може бути стильна шкіряна сумка . У гардеробі справжньої леді вони повинні бути різні не тільки за кольором або фактурою, але також за розміром і стилю. Кожен день зручно користуватися сумкою середнього формату, іноді бувають потрібні більш об'ємні і місткі, а для особливих випадків (наприклад, для походу в ресторан, театр або на вечірку, де звичайні сумки не доречні) знадобиться компактний клатч.

А може бути для жінки буде корисний симпатичний   несесер   з безліччю відділень для організації своїх «предметів краси» в одному місці А може бути для жінки буде корисний симпатичний несесер з безліччю відділень для організації своїх «предметів краси» в одному місці. Чи не «хламнік», а мрія!

До речі, гаманці хоч і є практично у кожного (в нашому випадку - у кожній), але мають властивість з часом зношуватися і втрачати свій вигляд. Погляньте ненароком в якому стані гаманець у леді. Можливо, його вже саме час замінити, а тут і привід встиг?

резюме

Здається, що до свята залишається зовсім небагато часу, але його з лишком вистачить, щоб привітати всіх дорогих жінок і вибрати для них оригінальний і актуальний подарунок Здається, що до свята залишається зовсім небагато часу, але його з лишком вистачить, щоб привітати всіх дорогих жінок і вибрати для них оригінальний і актуальний подарунок.

Ми постаралися зібрати наш список з найбажаніших і найбільш затребуваних подарунків для милих дам, які вони б були раді отримати від вас в самий жіночий день в році. Вибір дійсно великий і, по суті, не обмежений нічим, крім вашого бюджету.

Однак не забувайте - привітання (так само як і подарунок) може бути яким завгодно, але не скупіться в це день на компліменти, теплі слова і увагу Однак не забувайте - привітання (так само як і подарунок) може бути яким завгодно, але не скупіться в це день на компліменти, теплі слова і увагу. Адже що, як не увага чоловіків, робить це свято таким жіночим?

А це зовсім не те, чого ми домагаємося, вірно?
Що їй більше подобається - насичені і густі квіткові запахи, зухвалі шкіряні і гурманські нотки або ж більш легкі і повітряні аромати?
Який аромат ви «бачите» на обдаровує леді?
Що подобається саме вам?
А що таке для жінки зовнішній вигляд?
Можливо, його вже саме час замінити, а тут і привід встиг?
Адже що, як не увага чоловіків, робить це свято таким жіночим?
А це зовсім не те, чого ми домагаємося, вірно?
Що їй більше подобається - насичені і густі квіткові запахи, зухвалі шкіряні і гурманські нотки або ж більш легкі і повітряні аромати?
Який аромат ви «бачите» на обдаровує леді?

Новости