Кращі фітнес-трекери 2014 року - огляд на vogue.ua

Promotion

Спортивні браслети і фітнес-трекери - одні з найцікавіших гаджетів нашого часу. Симпатичні браслети різних кольорів і фактур - "розумний" аксесуар, який допомагає людині відстежувати його активність. Гвінет Пелтроу, Кетті Перрі, Райан Рейнольдс - це лише деякі знаменитості, які віддають перевагу модному і здоровому тренду.

Спортивний браслет - аксесуар не тільки корисний, але і стильний

Виробники фітнес-трекерів називають ці гаджети аксесуаром must have для стильних і сучасних. Це не порожні слова: яскравий фітнес-браслет на руці дівчини свідчать про те, що його володарка, по-перше, стежить за своїм здоров'ям, а, по-друге, розбирається в найактуальніших IT-тренди.

У будь-якого фітнес-браслета кілька завдань, основні - це відстеження фізичної активності, контроль тренувань і облік витрачених калорій. Але є й оригінальні: так, невеликий браслет на руці може вести щоденник вашого харчування і ваги, а також контролювати сон і виконувати функцію "розумний будильник" - прораховувати, скільки саме годин потрібно спати саме вам, і будити вас в найоптимальніший час, в так званої правильної фазі сну. Результат - хороше самопочуття і підвищення щоденної активності. Здавалося б, додаток зі схожими функціями можна скачати на смартфон, але в басейн телефон з собою не візьмеш, тоді як фітнес-трекери можуть супроводжувати людину всюди і не будуть заважати навіть самої екстремальної активності. Сьогодні в Україні доступні всі ключові моделі фітнес-браслетів, які користуються популярністю по всьому світу. Vogue.ua спільно з мережею гаджетів і аксесуарів "Цитрус" представляє 5 найцікавіших спортивних браслетів і розповідає, на кого розрахований кожен з них.

Фітнес-трекери - це сучасні електронні тренери по харчуванню, режимам сну і активності

Кому підійде: всім

Яскраві життєрадісні браслети Jawbone експерти називають найкращим фітнес-трекером, доступним в Україні. Головна перевага в тому, що цей фітнес- браслет об'єднує всі функції існуючих фітнес-трекерів (за винятком можливості вимірювання пульсу). Це по-справжньому "розумний" трекер: він не тільки буде вести щоденник тренувань. але і оцінить результати і запропонує варіанти їх поліпшення. Цей браслет також незамінний для тих, хто хоче схуднути: в трекер вбудований сканер штрих-кодів, а в базі продуктів зручно розраховувати свій щоденний баланс білків, жирів і вуглеводів. Приємний бонус -широка колірна палітра: можна вибрати браслет того кольору, який підійде і під щоденний casual-образ, і під вечірнє вбрання.

Познайомитися докладніше з фітнес-трекера Jawbone UP24 можна на сайті Цитрус.

Кому підійде: цінителям IT-технологій

Це найбільш інноваційний трекер в нашому огляді. Зовні він нагадує просунуті електронний годинник, і це не випадково: Samsung Gear Fit - гібрид смарт-годин і фітнес-трекера. Він не тільки показує час, але і зчитує інформацію про події з вашого смартфона і виводять інформацію на свій дисплей з ударостійкого скла вигнутої форми. Перевага Gear Fit в якості фітнес-трекера - вбудований пульсометр, а також можливість встановлювати цілі і нагадування.

Дізнайтеся більше про браслетах Samsung Gear Fit на сайті Цитрус.

Кому підійде: офісним співробітникам, які хочуть вести більш активний спосіб життя, а також любителям плавання і тим, хто стежить за модою

Misfit Shine, на думку експертів, найбільш стильний фітнес-трекер. Його незвичайний футуристичний дизайн розробив гуру IT-світу - колишній гендиректор Apple Стівен Скаллі. Трекер є акуратний алюмінієвий диск розміром з монету, який можна носити в якості кулона на шиї, або, закріпивши на шкіряний ремінець, як браслет, або ж прикріпити на одяг за допомогою спеціальної кліпси. Misfit відстежує будь-яку активність людини - біг, ходьбу, заняття спортом. Завдяки водонепроникності і лічильнику гребків з ним можна навіть займатися плаванням; також трекер може похвалитися функцією "розумний будильник". Дівчата оцінять можливість вести фото-щоденник харчування, а азартні особистості - соціальну мережу Misfit, яка дозволяє змагатися в спортивних результатах з користувачами цього трекера по всьому світу.

Детальніше про фітнес-трекерах Misfit Shine читайте на сайті Цитрус.

Детальніше про фітнес-трекерах   Misfit Shine   читайте на сайті Цитрус

Фітнес-трекер Polar Loop

Кому підійде: тим, кому необхідна мотивація, а також професійним спортсменам.

Акуратний лаконічний Polar Loop - один з найоригінальніших гаджетів в цьому огляді. Polar Loop має високочутливі датчики і розрізняє п'ять видів інтенсивності рухів людини - від лежання на дивані до інтенсивних фізичних навантажень. Завдяки цьому розумному трекеру можна легко дізнатися, скільки саме часу (в годинах, хвилинах і секундах) ви проводите, сидячи за комп'ютером, або лежачи на дивані і перегортаючи журнал. У гаджета є функція «inactivity alerts» - якщо його власник мало рухається, трекер не забуде нагадати про необхідність порухатися, причому навіть видасть конкретний результат в цифрах - скільки саме хвилин вам потрібно пройтися, щоб не уславитися лежнем. У Polar Loop також є соціальна мережа, де можна поділитися своїми успіхами і подивитися, як йдуть справи у конкурентів.

Дізнайтеся більше про гаджеті Polar Loop на сайті Цитрус.

Кому підійде: початківцям користувачам

iHealth AM3 є електронний годинник з круглим екраном: це один із самих бюджетних і в той же час зручних фітнес-трекерів. У нього всього три завдання: рахувати калорії, відстежувати активність і сон, тому трекер відмінно підійде тим, хто тільки починається освоювати світ розумних спортивних гаджетів. Вся статистика збирається в додатку iHealth, яке необхідно попередньо встановити на смартфон. Творці потурбувалися про зручність: вночі на браслет можна надіти спеціальний м'який чохол, а під час занять спортом закріпити його на одязі за допомогою кліпси.

Детальніше про фітнес-трекерах iHealth AM3 можна дізнатися на сайті Цитрус.

Детальніше про фітнес-трекерах   iHealth AM3   можна дізнатися на сайті Цитрус

Як правильно вибрати фітнес-трекер для себе, дізнайтеся з відеоогляду з персональним фітнес-тренером Дариною Кареліного.

Новости