Кращі азіатські бренди, за якими треба стежити. PEOPLETALK

Ambush

Сподіваємося, ти знаєш, що бренди з азіатською пропискою - це майже завжди свіжі ідеї, цікавий крій і неординарні рішення. це цінують Ріанна (30) і Каньє Уест (40) - так що і тобі може сподобатися!

Історія цього бренду почалася в 2008-му з ювелірної лінії. Зараз на сайті марки ти знайдеш все, від підвісок до тренчей, а в числі прихильників - Ріанна (30), Бейонсе (36) і Каньє Уест (40). У нас бренд представлений в КМ20, а замовити Ambush онлайн можна на сайті ssense.com. Наприклад, срібний перстень обійдеться тобі в 76400 руб.

Цей бренд називають корейським Vetements, але насправді хлопці з Ader Error запустили власну марку одночасно з Демня - в 2014-му. У них ти знайдеш і шалено круті костюми оверсайз, і хутряні сумки, і шкарпетки з написом «Your life is a joke». Для людей з почуттям гумору в самий раз. До речі, магазини бренду є в Нью-Йорку, Берліні, Сеулі, Мілані та Парижі. А вартість речей коливається від 500 до 17000 рублів.

Якщо ти або твої друзі люблять скейтбординг, їм ніяк не можна не знати цей бренд. У нього є все, що потрібно скейтерам і співчуваючим: від сумок до брюк. А ще зовсім недавно засновники Have a good time зробили колаборації з Reebok. Вийшло круто. Вартість речей і аксесуарів від 6 тисяч рублів, а купити їх, крім як в Японії, Кореї та Китаї, можна в Канаді і в Штатах.

У перекладі з корейської IISE - друге покоління, його засновники - дві корейські американця Терренс і Кевін Кім, у яких немає дізайнероского освіти, за допомогою IISE намагаються бути ближче до хіп-хоп культурі і всім хайпбістам. Здається, у них виходить. Де ще знайти такі брюки, сорочки і бомбери? Хочеться носити і чоловічу, і жіночу колекції разом. Вартість речей від 3650 рублів і доставляють їх по всьому світу.

Історія цього корейського бренду почалася з лінії деніму, але тепер там можна знайти бомбери з хутром, комбінації і інші речі, які, повір нам, виявляться гідними твоєї уваги. SJYP представлений в Aizel, ЦУМі, WEDA і інших магазинах. Далеко їхати не доведеться. Але за джінсовку, наприклад, доведеться віддати 39700 руб.

Де ще знайти такі брюки, сорочки і бомбери?

Новости