Кращі фірми валіз або валізи якої фірми краще?

Для того, щоб подорож пройшло добре і враження від поїздки залишилися тільки позитивні, важливо знайти виробника, який робить не просто хороші, а кращі валізи. Команда Робінзон.ру, грунтуючись на більш ніж 20-ти річною статистикою, склала рейтинг найбільш надійних брендів, що працюють на російському ринку. Тому, якщо ви шукайте рейтинг кращих виробників валіз, то ви зайшли за адресою.

Топ - 7 найкращих фірм валіз в Росії від Робінзон.ру

1. Samsonite. Компанія Samsonite на протязі ось вже багатьох років утримує лідируючі позиції на російському ринку багажу. За якістю, кількістю колекцій, зовнішнім дизайном і, що найважливіше при виборі багажу для пересічного покупця, співвідношенні ціна-якість компанія Samsonite на сьогоднішній день - безсумнівний лідер на російському ринку. Samsonite виробляє найрізноманітніші валізи на 2-х і 4-х колесах, тканинні і пластикові, з поліпропілену, полікарбонату і інноваційного матеріалу curv. Ціновий діапазон розрахований на широке коло покупців і розтягується від 2990 до 32900. Найбільш цікаві колекції: Cosmolite і Short-Lite .

Всі валізи Samsonite можна побачити   тут
Всі валізи Samsonite можна побачити тут .

2. Rimowa . На другому місці німецька фірма Rimowa , Що спеціалізується на алюмінієвих і пластикових валізах. Кожен валізу цієї фірми має свій індивідуальний номер і паспорт. Наявність номера дозволить уникнути підробки при покупці. А також дозволяє компанії додатково контролювати якість валіз. Внутрішня організація валіз Rimowa створено для зручності і комфорту, а дизайн відразу ж видає приналежність до преміум класу. Саме ці параметри визначають високий попит на валізи Rimowa серед знаменитостей з усього світу. Ціни на валізи преміум класу, як ви вже здогадалися, не маленькі, від 23900 до 63900. Колекція пластикових валіз - Salsa Air , Колекція валіз з алюмінію - Topas .
2
Всі валізи Rimowa можна побачити тут .

3. Ricardo Beverly Hills . Ця фірма валіз з'явилася на російському ринку всього кілька років тому. За кількістю представлених в Росії колекцій їй ще далеко до компаній, які посіли верхні рядки нашого рейтингу. Але якість матеріалів валіз Ricardo, внутрішнє наповнення, яке часто перевершує більш розкручені бренди, і знову ж таки найважливіший параметр - співвідношення якості і ціни - дозволяє цій маловідомій фірмі зайняти 3-е місце нашого рейтингу. Політика компанії спрямована на те, щоб зробити хороші валізи доступними. Тому ціни навіть на пластикові валізи на перевищують 10500 рублів. Серед колекцій Ricardo вам можуть сподобатися Roxbury і Melrose .

Всі валізи Ricardo Beverly Hills можна побачити   тут
Всі валізи Ricardo Beverly Hills можна побачити тут .

4. Roncato . Досить відома італійська фірма Roncato здебільшого виробляє валізи середнього цінового діапазону хорошої якості. В асортименті цієї фірми багато колекцій надійних тканинних і міцних пластикових валіз, багато з яких дійсно унікальні і не схожі на інші марки. Ціни на валізи від 4700 до 25100. Цікаві колекції: Uno SL і Polaris .

Всі валізи Roncato можна побачити   тут
Всі валізи Roncato можна побачити тут .

5. Delsey . Якщо ви шукайте хороший і в той же час не хочете такої ж валізу як у більшості, валізи фірми Delsey підійдуть як не можна краще. Пластикові моделі валіз виготовлені з високоякісного пластику і мають індивідуальний дизайн, який виділяє ці валізи. Цінова категорія цих валіз буде вище середнього. Але якість, дизайн і внутрішній устрій цілком пояснюють вартість цих валіз. Ціни на валізи Delsey починаються від 8330 руб. Відмінна колекція: Chatelet і Honore .

Всі валізи Delsey можна побачити   тут
Всі валізи Delsey можна побачити тут .

6. Titan . Фірма абсолютно нова і майже не відома в Росії, але завоювала довіру практичних німецьких споживачів. І що користується великим попитом серед нашого асортименту. Валізи Titan займають середню цінову нішу. В асортименті цієї компанії є і пластикові і тканинні валізи. Ціновий діапазон від 3420 до 13600. У колекції Titan X2 Flash висока якість поєднується з незвичайним дизайном.

Всі валізи Titan можна побачити   тут
Всі валізи Titan можна побачити тут .

7. American Tourister . Американський бренд завоював популярність у багатьох країнах завдяки демократичній ціні і хорошій якості. Топові колекції: Bon Air і Decor .

Всі валізи American Tourister можна побачити   тут
Всі валізи American Tourister можна побачити тут .

Новости