Кращі сонцезахисні окуляри бренди, які сонцезахисні окуляри краще купити

  1. Найкраще скло для сонцезахисних окулярів

---- Стаття розміщена на правах реклами ----

Сонячні окуляри вже давно перестали бути просто засобом захисту очей від ультрафіолетового випромінювання - зараз це важлива частина образу, елемент модних тенденцій, без яких важко уявити собі наряд сучасної людини.

Сонцезахисні окуляри можуть надати іміджу ту відсутню ноту, яку складно, або навіть неможливо, створити за допомогою інших аксесуарів: грайливість, строгість, екстравагантність, високий статус. Припустимо, навіть якщо ви одягнені в ідеальний вишуканий костюм, який відповідає всім вимогам дипломатичного протоколу, але дозволите собі окуляри сміливою, оригінальної моделі (наприклад, такі популярні зараз окуляри в стилі стім-панк), це дозволить продемонструвати вільнодумство, широту поглядів і нестандартність особистості.

Кращі бренди сонцезахисних окулярів вже давно зрозуміли, що за очками - сьогодення і майбутнє, і варто приділити особливу увагу розробці нових моделей. Сонячні окуляри - це просто практично і зручно, це щось вічне: як взуття, сумки або прикраси. Але в той же час, це унікальна можливість для брендів привернути до себе увагу мас. За допомогою окулярів буде говорити мода, натякаючи на нові віяння, підкреслюючи актуальні тренди, доповнюючи образ і стаючи тим відсутньою штрихом, без якого навіть найстильніший "лук" не буде виглядати завершеним.

Ray Ban. Мабуть, кожен, хто хоч раз задавався питанням, які сонцезахисні окуляри краще купити, відповідав собі сам: ну звичайно, окуляри Ray Ban ! І це очевидно, тому що назва вже багато років у всіх на слуху, і асоціюється зі стилем, бунтарством і якістю. Цікаво те, що історія цих відомих очок налічує вже багато десятиліть, а популярна форма "авіатор" була розроблена спеціально для пілотів на замовлення ВВС США італійською фірмою. Згодом був створений бренд Ray Ban, продукція якого зараз проводиться в Італії. Купуючи оригінальні окуляри від Ray Ban, можна бути повністю впевненим у якості стекол, які захищають очі від сонця, не впливаючи на зір і якість зображення. Що стосується дизайну, то вибір відповідної моделі залежить від смаку і, звичайно, форми особи.

Vogue. Навряд чи в сучасному світі залишився хоч хтось, незнайомий з цією назвою. Так ось, Vogue - це не тільки всесвітньо відомий журнал, але і бренд очок. окуляри Vogue увібрали в себе весь світовий досвід, радуючи шанувальників елегантної, але не химерною формою, різноманітністю вишуканих, але не надмірно екстравагантних моделей. Якість, стиль, легкість - все це можна сказати про окуляри від Vogue.

Miu Miu. Кращі сонцезахисні окуляри для тих, хто не боїться виділитися з натовпу. Колекції цих окулярів створює не хто-небудь, а внучка самого засновника Prada. Чого ще можна від неї чекати, крім як неймовірних ідей і ідеального втілення? Окуляри Miu Miu - для зухвалих, сміливих, неординарних особистостей. У них багато незвичних деталей, їх форми приковують погляд, а матеріали стають останнім аргументом для тих, хто цінує якість і технології понад усе.

Dolce & Gabanna. Які сонцезахисні окуляри краще - відомого бренду або новачків на ринку? Ніколи не вгадаєш заздалегідь. Факт залишається фактом: G & B - це ім'я знає кожен з нині живих, і окуляри від цього бренду - втілення всього італійського, модного, довговічного. Звичайно, таке ім'я впливає на ціну, і знайти недорогі оригінали від G & B - це щось з області фантастики.

Звичайно, таке ім'я впливає на ціну, і знайти недорогі оригінали від G & B - це щось з області фантастики

Chanel. Цей бренд не потребує представлення. Кращі жіночі сонцезахисні окуляри - це, звичайно, Chanel, тому що немає нікого, хто так тонко розбирався б в жіночій моді, привносив в неї нові відтінки, зберігаючи при цьому елегантність, легкість і найтонший смак.

Хороші чоловічі сонцезахисні окуляри можна знайти в колекціях будь-якого бренду, але справжні любителі екстриму вибирають якісні спортивні бренди - наприклад, Adidas, Julbo або Oakley.

Найкраще скло для сонцезахисних окулярів

Немає однозначної відповіді, якого кольору сонцезахисні окуляри краще - все залежить від сфери їх застосування (наприклад, повсякденна носка в міських умовах, спорт, водіння автомобіля, полювання та ін.). Скажімо, для водіїв ідеально підійде коричневий, сіро-зелений або сірий, а для тенісу - жовтий, оранжевий і коричневий. Для звичайних міських умов краще вибирати темно-сірі або коричневі відтінки. Які скла краще для сонцезахисних окулярів? Мабуть, ідеальні лінзи на сьогодні - це лінзи з ламинатного скла, тобто штучного скла, що поєднує в собі кращі властивості органічного скла (пластика) і мінерального скла. Такий матеріал - міцний, легкий, добре захищає від ультрафіолетового випромінювання.

Критеріїв для вибору сонячних окулярів багато. Головне - знайти оптимальне співвідношення ціни, якості та комфорту особисто для себе.

---- Стаття розміщена на правах реклами ----

Чого ще можна від неї чекати, крім як неймовірних ідей і ідеального втілення?
Які сонцезахисні окуляри краще - відомого бренду або новачків на ринку?
Які скла краще для сонцезахисних окулярів?

Новости