Кращі ігрові навушники

  1. Яка ігрова гарнітура краща в 2019 році?
  2. SENNHEISER GSP 500
  3. ASUS TUF GAMING H3
  4. SENNHEISER GSP 370
  5. SENNHEISER GSP 670
  6. AUDEZE MOBIUS
  7. 1MORE TRIPLE DRIVER OVER-EAR HEADPHONES
  8. HyperX Cloud Alpha
  9. Roccat Khan Pro
  10. Sennheiser GAME ONE
  11. Sennheiser GSP 300
  12. Corsair HS50
  13. Cougar Phontum
  14. HyperX Cloud Stinger
  15. SteelSeries Arctis Pro Wireless
  16. Razer Thresher Ultimate
  17. Corsair HS70
  18. SteelSeries Arctis 7
  19. Focal Utopia
  20. Beyerdynamic DT 1770 Pro
  21. Підсумки

Обов'язково налаштуйте еквалайзер і відрегулюйте інші параметри звуку. Від цього буде залежати не тільки якість відтворення, але і глибина занурення при запуску ПК ігор. Ми протестували тільки нові і кращі моделі від провідних виробників, серед яких такі бренди, як Turtle Beach, Razer, HyperX, SteelSeries, Sennheiser і інші. Все, щоб ви змогли розібратися, які навушники вибрати і чи підійдуть вони для конкретних цілей.

Під кращої ігрової гарнітурою кожен розуміє абсолютно різні речі. Шукаєте універсальні навушники, щоб не тільки слухати в них музику, але використовувати для перегляду фільмів, ігор? Може бути вам потрібні величезні «вуха», якими можна було б закритися від зовнішнього світу або модель з максимально природною звукопередачі і ізоляцією шуму «ззовні»? Чи заважають вам дроти? І якщо так, то як ви ставитеся до бездротових моделям?

Наскільки для вас важливо придбати саме ігрові навушники? Якщо при виборі ви орієнтуєтеся на якість звуку, а не інші характеристики, то має сенс придбати професійну гарнітуру разом з настільним мікрофоном. Так ви зможете не тільки лаяти своїх тіммейтов, але і насолоджуватися найшикарнішої звукопередачі за ці гроші.

Яка ігрова гарнітура краща в 2019 році?

Краща ігрова гарнітура на даний момент - Hyper X Cloud Alpha. Вона поєднує преміум якість звуку, зручність, чіткість мікрофона, і хорошу ціну. Навушники буквально встановлюють золотий стандарт, за яким ми судимо всі інші пристрої в цьому списку. Але давайте заглибимося трішки більше ...

SENNHEISER GSP 500

SENNHEISER GSP 500

Мембрани: неодимовий магніт | Частотний діапазон: 10 Гц - 30000 Гц | Вага: 358 г

Середня ціна: 13, 800 рублів

Хлопці з Sennheiser не забувають про те, що відмінно розбираються в високоякісному аудіо, і це очевидно ясно у випадку з GSP 500. Відкритий дизайн створює просторий звуковий профіль, який полегшує прослуховування і чітке визначення, будь то гра або просто музика. Хоча це не найдешевша ігрова гарнітура, але GSP 500 підкуповує своєю якістю.

Збірка відмінна, функції солідні, а якість звуку практично не має аналогів в геймінг індустрії. Ціна може стати занадто великою перешкодою для деяких користувачів, але натомість ви отримуєте фантастичну ігрову гарнітуру від однієї з найавторитетніших аудіо компаній.

ASUS TUF GAMING H3

ASUS TUF GAMING H3

Мембрани: 50мм | Частотний діапазон: 20 Гц - 20000 Гц | Вага: 298 г

Середня ціна 3 100 рублів

Asus нав'язує серйозну конкуренцію на ринку завдяки TUF Gaming H3. Вихід Corsair HS50, безумовно, вразив усіх, але через додаткового комфорту Asus TUF Gaming H3 забирає корону найкращої бюджетної ігрової гарнітури собі.

TUF Gaming пропонує приємний і бадьорий звуковий профіль, відповідний як для більшості шутерів, так і для будь-якої швидкої гри. Мікрофон також забезпечує чистий звук, який приємно оцінять ваші тіммейтов.

SENNHEISER GSP 370

SENNHEISER GSP 370

Частотний діапазон: 20 - 20000 Гц | Вага: 285 г

Середня ціна 14 690 рублів

Sennheiser GSP 370 - еталон автономної роботи бездротових гарнітур для гейминга. Завдяки 100 годин безперервної роботи вам більше не потрібно тягнутися до кабелю для зарядки в середині дня ...

Крім неймовірного часу роботи від батареї ви можете очікувати найвищу якість звуку від вже зарекомендували себе майстрів з Sennheiser. Гарнітура пропонує досить басів, щоб ви дійсно відчували всі звуки гри, проте середні і високі частоти також хороші. І на додачу до всього девайс досить комфортний.

SENNHEISER GSP 670

SENNHEISER GSP 670

Драйвери: Неодимовий магніт | Частотний діапазон: 10 - 23 000 Гц | Вага: 398 г

Середня ціна: 25 900 рублів

Хлопці з Sennheiser точно знають, що потрібно для створення чудового звуку, і бездротова ігрова гарнітура GSP 670 компанії - одна з небагатьох на ринку, особлива увага якої приділена на збалансований, якісний звук.

Проте, девайс зіткнувся з жорсткою конкуренцією з боку Arctis Pro Wireless, яка вибиває Sennheiser з гонки за перше місце завдяки своїй конструкції зарядної станції з двома акумуляторами. І з огляду на високий цінник і важку раму, GSP 670 програє в декількох місцях. Тим не менш, це як і раніше чудова бездротова гарнітура, і єдина, яка сподобається гравцям, які шукають фірмовий звук Sennheiser без будь-яких кабелів.

AUDEZE MOBIUS

AUDEZE MOBIUS

Мембрани: 100мм планарниє магнітні | Частотний діапазон: 10 Гц - 50000 Гц | Вага: 350 г

Середня ціна: 35 000 рублів

Mobius фантастично використовує детальні планарниє магнітні мембрани для створення ігрового звуку. Забудьте про сумнівні хитрощах з тривимірним звуком і відстеженням голови, ці навушники прекрасні завдяки реальному слухового досвіду.

Остання гарнітура Audeze - гідна заміна відмінним Oppo PM3. І, не дивлячись на високу ціну, насправді це досить непогана вартість як для планарно-магнітних навушників.

1MORE TRIPLE DRIVER OVER-EAR HEADPHONES

1MORE TRIPLE DRIVER OVER-EAR HEADPHONES

Мембрани: 40мм | Частотні діапазони: 20 Гц - 40000 Гц | Вага: 293 г

Середня ціна: 7990 рублів

Комбінація 40-мм графенових мембран, керамічних динаміків і відбивача низьких частот означає, що ви отримаєте дійсно насичений і детальний звук. За таку ціну навушники 1More досить гарні, і в загальному призначені для меломанів.

Немає ніяких спотворень, навіть, наприклад, в самих затятих екшн-сценах Battlefield V , Завдяки окремим драйверам. Це також призводить до вражаючого рівня тонального поділу, коли пристрій налаштовано так, щоб уникнути будь-якого звуку, заплутує інших.

HyperX Cloud Alpha

HyperX Cloud Alpha

Діаметр мембрани: 50 мм | Частотний діапазон: 13 - 27,000 Гц | Вага: 298 грам

Середня ціна: 6100 ₽

Раніше найкращими ігровими навушниками ми сміливо могли назвати HyperX Cloud II. Тому не дивно, що прямий спадкоємець даної лінійки, HyperX Cloud Alpha, зайняв їх місце.

Ті якості, які і так були у моделі Cloud II сильними, здеь вдосконалені ще більше. Тому Cloud Alpha пропонує більш якісний звук за тією ж ціною. Модель вражає, особливо для цінового діапазону в районі 8990 рублів. Частотний діапазон може скласти конкуренцію навушників Razer Threshers, вартістю близько 17990 рублів.

Додатково було покращено шумозаглушення на вбудованому мікрофоні. Тепер воно налаштоване таким чином, щоб заглушати звук власною клавіатури HyperX і знаменитого перемикача Cherry MX. У моделі Cloud Alpha також підвищена звукоізоляція, яка блокує сторонні шуми і розмови «ззовні».

HyperX повністю поліпшили весь функціонал, якого так не вистачало користувачам Cloud II. Були додані знімні кабелі (два варіанти підключення), поліпшена амбушюра, а сама конструкція стала набагато міцніше. Все це спричинило за собою незначне збільшення ваги (тепер їхня вага становить 298 грам), що тільки підсилює відчуття надійності і навушники вже не здаються такими крихкими.

HyperX Cloud Alpha відрізняється чудовим дизайном, міцною конструкцією і якісним звуком. Все це за неймовірною ціною. Kingston витратили чимало часу на створення моделі Cloud, і воно безумовно було того варте. HyperX Cloud II потребували чимось, що могло б виправдати редизайн, який ми тепер можемо побачити в Cloud Alpha.

Roccat Khan Pro

Roccat Khan Pro

Діаметр мембрани: 50 мм | Частотний діапазон: 10 - 40,000 Гц | Вага: 230 грам

Середня ціна: 6490

Khan Pro - справжній чемпіон серед інших моделей від компанії Roccat. Це винятковий продукт з високою якістю звуку, який тільки можна знайти в цьому ціновому діапазоні.

Полегшена конструкція, 50 міліметрові мембрани і частотний діапазон (10 - 40,000 Гц) ставлять модель в один ряд з більш дорогими ігровими навушниками. А ось серед непрофесійного обладнання, гарнітура помітно виграє. Модель відрізняються багатою і чіткої звукопередачі, щільними басами. Якість не втрачається і при прослуховуванні музики на середніх і високих частотах.

Khan Pro складно назвати навушниками з яскравим дизайном, зате вони відрізняються ергономічністю і невеликою вагою всього в 230 грам. Кабель досить гнучкий і легкий, не тягне вниз. Модель доступна в декількох колірних варіантах: білому, сірому і чорному. Поки все прекрасно. Тому логічно поставити питання, в чому ж підступ?

Точно не в ціні. Середня вартість навушників всього 6500 рублів, але в деяких магазинах модель можна знайти дешевше. При створенні свого продукту Roccat орієнтувалися на HyperX Cloud Alpha, тому в співвідношенні ціна-якість можуть легко обійти своїх головних конкурентів.

Останнім часом Roccat випустили чимало відмінних девайсів, а модель Khan Pro явно належить до тих, на які обов'язково варто звернути увагу. Особливо, якщо ви шукайте периферійні пристрої для ПК. Судячи з усього, лінійка залишиться в ТОПі ще одне або навіть два покоління.

Ми сміливо можемо назвати себе шанувальниками моделі Khan Pro, тому вважаємо логічним розповісти і про RGB-натхненної гарнітурі Khan Aimo. Це трохи поліпшена версія з RGB LED підсвічуванням на кожному «вусі».

Замість стандартного 3,5 мм міні-джека, гарнітура підключається по USB. У моделі Pro коннектор підтримує передачу об'ємного звуку 7.1. Що стосується звичайної звукопередачи, то вона аналогічна тій, що у Khan.

Sennheiser GAME ONE

Sennheiser GAME ONE

Діаметр мембрани: 35 мм | Частотний діапазон: 15 - 28,000 Гц | Вага: 300 грам

Середня ціна: 10 300 ₽

Модель була спеціально розроблена для геймерів і меломанів. Використовуючи свій десятирічний досвід, Game On випустили на ринок професійних девайсів гарнітуру, здатну відтворювати звук з неймовірною точністю. Якщо захочете викрутити гучність на максимум, щоб перевірити, коли музика почне спотворюватися, то обов'язково зніміть навушники з голови.

В іншому випадку ви ризикуєте пошкодити барабанні перетинки. Ще один момент, який варто згадати, коли мова йде про Sennheiser GAME ONE, це модель відкритого типу. А значить вас чекає витік звуку з навушників і навпаки.

Sennheiser GSP 300

Sennheiser GSP 300

Частотний діапазон: 15 - 26,000 Гц | Вага: 290 грам

Середня ціна: 4500

Sennheiser не вперше опиняється в списку кращих ігрових девайсів. Навушники давно заслужили свою репутацію на ринку геймерского обладнання, ще з моменту виходу моделі Sennheiser GAME One. Але якщо ви хочете трохи заощадити і шукайте гарнітуру закритого типу, то GSP 30 вам якраз підійде.

Модель мають не обтяжений дизайн, тому вуха не втомлюються навіть від тривалих ігрових сесій. Коліщатко для регулювання рівня гучності розташовується на «вусі» - ще один плюс, завдяки якому провід залишається вільним.

Єдиний явний недолік - мікрофон. Хотілося б, щоб він був більш практичним, особливо в питанні дизайну. В ідеалі замість прогумованої середній частині варто було б використовувати більш піддатливий матеріал. Так можна було б домогтися більше можливостей для його регулювання. А поки що доводиться задовольнятися тим, що є.

Сам звук збалансований, без перевантажених низів і з хорошими середніми і високими частотами. Схоже, що Sennheiser зробили правильний вибір на користь rock-solid audio компонентів. Тому завдяки широкому частотному діапазону, модель є практично безперечним лідером у своїй ціновій категорії.

Corsair HS50

Corsair HS50

Діаметр мембрани: 50 мм | Частотний діапазон: 20 - 20,000 Гц | Вага: 319 грам

Середня ціна: 4990₽

Фірма Corsair давно вважається світовим лідером на ринку високоякісного геймерского обладнання та навушники HS50 не виняток з цього правила. У моделі немає яскравої RGB підсвічування, яку зараз можна зустріти мало не біля кожної друге навушників, замість цього у них більш витончений, що не викликає дизайн.

Завдяки діаметру мембран в 50 міліметрів, у гарнітури чіткий, насичений звук. І незважаючи на обмежений частотний діапазон в 20 - 20,000 Гц, на відміну від більшої частини ігрових навушників, в Corsair HS50 баси не пригнічують верхні і середні частоти.

Якщо говорити про якість збірки, то для даного цінового діапазону, воно виняткове. Дизайн сильно нагадує HyperX. Самі навушники легкі і зручні, тому на відміну від інших моделей, при носінні немає відчуття, що голову стиснули лещатами. Всі елементи управління знаходяться на лівому вусі і вільно натискаються, без зайвих зусиль. Кабель не обтяжений обридлим коліщатком з рівнем гучності. Мікрофон знімається і зберігає рухливість. Якість звуку більш ніж прийнятне, особливо, якщо гарнітура буде використовуватися тільки для внутріігрового спілкування з тіммейтов.

В цілому модель від Corsair дійсно потрапила «в яблучко». Гарнітура відрізняється простотою, якісною збіркою і звуком, поставляється разом з гумовою втулкою, якій можна закрити мікрофон (якщо він не потрібен). Все це щастя є за середньою ціною в 4990 рублів.

Cougar Phontum

Cougar Phontum

Діаметр мембрани: 53 мм | Частотний діапазон: 20 - 20,000 Гц

Середня ціна 2600

Переваги ігрових навушників Cougar Phontum навряд чи можна поставити під сумнів. Для свого цінника у них відмінна якість звуку і збірки. Якби не Corsair HS50, то ще пару місяців назад вони б точно виявилися на першому місці в списку кращих.

Будучи досить великими, вони поставляються в комплекті з додатковими, більш тонкими амбушюрами, тим самим збільшуючи термін служби навушників. Висота узголів'я регулюється за допомогою спеціальних гумових повзунків, по одному для кожного вуха. Але не захоплюйтеся занадто частою підгонкою розміру, якщо не хочете, щоб вони швидко стерлися.

Для даного цінового діапазону звук просто відмінний. Навряд чи ви знайдете щось краще, тільки якщо на шкоду якості збірки. Звук добре збалансований, а бас не перебивати інші частоти (порок майже всіх ігрових гарнітур) і залишається насиченим навіть на максимальному рівні гучності. За це окреме спасибі 53 міліметровому діаметру мембрани.

HyperX Cloud Stinger

HyperX Cloud Stinger

Діаметр мембрани: 50 мм | Частотний діапазон: 18 - 23,000 Гц | Вага: 275 грам

Середня ціна: 395 0₽

Нові HyperX Cloud Stinger увібрали в себе тільки найкращі якості знаменитий Cloud Pro, але при цьому вважаються бюджетною моделлю. За рахунок низької ціни у навушників тонке наголов'я і досить пластична рамка. При першому погляді (тільки витягуючи з їх упаковки) починаєш турбуватися - який же у них звук?

Але все забобони швидко розвіюються. Завдяки 50 мм діаметру мембрани, у них збалансований звук і хороша насиченість. Тому Stringer можна назвати недорогий гарнітурою з відмінною якістю відтворення.

SteelSeries Arctis Pro Wireless

SteelSeries Arctis Pro Wireless

Діаметр мембрани: 40 мм | Частотний діапазон: 10 - 40,000 Гц | Вага: 371 грам

Середня ціна: 25 990₽

Модель Arctis Pro Wireless складно назвати революційною в лінійці SteelSeries Arctis, особливо, якщо говорити про дизайн. Нутрощі дротової гарнітури повністю замінили, зробивши девайс бездротовим. Зате кількості портів і діаметра мембрани зміни не торкнулися. І це не може не радувати.

Буквально кожен елемент Arctis Pro кричить про свою «преміальності». На відміну від конкуруючих моделей, девайс відрізняється елегантним дизайном і полегшеною конструкцією з алюмінію і сталі, завдяки чому загальна вага навушників складає всього 371 грам. SteelSeries також використовували свої фірмові Airweave амбушюри, що робить гарнітуру неймовірно зручною.

Arctis Pro відрізняються своєю універсальністю. Підключити бездротову гарнітуру можна безпосередньо, по Bluetooth або за допомогою базової станції. Якщо ви використовуєте старий комп'ютер або у навушників розрядився акумулятор, то приєднати Arctis Pro можна і за допомогою звичайного кабелю.

Гарнітура поставляється в комплекті з двома батареями. Одна використовується безпосередньо для роботи навушників, іншу в цей час можна заряджати за допомогою базової станції (яка виконує роль зарядного пристрою). Тому турбуватися про час автономної роботи не доведеться.

Якщо коротко, то бездротові навушники Arctis Pro дійсно вражають. У них природний і добре збалансований звук, який змусить перейнятися емоціями навіть найсуворішого меломана. Чи не розчарував і мікрофон, у нього відмінні звукоізоляція і шумозаглушення.

В цілому навушники можна назвати функціональними, практичними, з кристально чистим звуком. Гарнітура має всі переваги, які можна зустріти і у будь-яких інших ігрових девайсів (дешеві не береться до уваги). І хоча в плані ціни їх складно назвати найбільш доступною моделлю, SteelSeries Arctis Pro Wireless - єдині гарні навушники серед бездротового ігрового обладнання.

Razer Thresher Ultimate

Razer Thresher Ultimate

Діаметр мембрани: 50 мм | Частотний діапазон: 12 - 28,000 Гц | Вага: 408 грам

Середня ціна: 152 90₽

Всіх нас об'єднує одне, пошук ідеального звучання. Тому чудові Thresher Ultimate від Razer з широким частотним діапазоном і чудовою якістю відтворення здатні скласти конкуренцію SteelSeries і навіть скинути їх з вершини п'єдесталу.

Гарнітура доступна в двох конфігураціях, для підключення до Playstation або Xbox, обидва варіанти працюють з ПК. Тому від типу підтримуваної консолі буде залежати тільки колір обробки: синя або класична Razer'овская (зелена). На самому початку головне кріплення не сильно нас вразило, але по ходу тесту стало очевидно, що воно дуже зручне. Правда, злегка може тиснути на нижню частину вушних раковин. На дотик модель здається трохи важчим за свого головного конкурента SteelSeries Siberia 800, але плаваюче кріплення здатне витримати великі навантаження.

Если Говорити про девайсах Виключно для прослуховування музики, то навряд чи ви знайдете среди них бездротову модель, яка за якістю могла б Скласти конкуренцію Thresher Ultimate. У навушників немає тонального поділу або звукопередачи, як у HyperX Cloud Alpha, але вони все одно здатні максимально чітко передати аудіосигнал. І хоча Razer Thresher Ultimate вважається ігровий гарнітурою, у неї відмінні баси, без придушення середніх і високих частот. Додатково у навушників є підтримка Dolby Surround, яка активується окремо, за допомогою кнопки на базовій станції.

Акумулятора вистачає на 16 годин безперервної роботи. При цьому дізнатися про те, наскільки заряджена батарея, не можна. Ніяких індикаторів у навушників немає. Що стосується самого бездротового з'єднання, то воно напрочуд сильне і стабільне. Тому гарнітура заслужено займає свою позицію в нашому списку кращих ігрових девайсів.

Corsair HS70

Corsair HS70

Діаметр мембрани: 50 мм | Частотний діапазон: 20 - 20,000 Гц | Вага: 330 грам

Середня ціна: 8790 рублів

Corsair HS70 - це бездротова ігрова гарнітура, здатна скласти конкуренцію провідним девайсів не тільки за якістю збірки і повноті звуку, але і ціною.

Модель відрізняється відносно невисокою вартістю і зручним, що не перевантаженим дизайном. Звук при відтворенні досить чистий. Гарнітура багато в чому схожа на дротову HS50 від Corsair, яку ми сміливо можемо назвати нашою улюбленою серед найдешевших геймерських навушників. Ціна, з урахуванням відсутності обридлого кабелю, не сильно висока.

У навушників непоганий мікрофон, здатний передати чіткий звук, батарея тримає заряд протягом цілих 16 годин. Цього часу точно вистачить для самих довгих ігрових сесій і стрімів.

SteelSeries Arctis 7

SteelSeries Arctis 7

Діаметр мембрани: 40 мм | Частотний діапазон: 20 - 20,000 Гц | Вага: 281 грам

Середня ціна: 12490₽

SteelSeries Arctics 7 - це молодший брат моделі Siberia 800. Гарнітура відрізняється 40 мм діаметром мембрани і великим частотним діапазоном (20 - 20,000 Гц). Якщо говорити про конструкцію, то вона досить міцна, зі стильною рамкою. Цього цілком вистачає для того, щоб навушники не здавалися кволими.

Arctics 7s програють своїм більш дорогому варіанту тільки в дизайні. У той час, як модель 800s міцніша і міцна, зі зручним оголів'ям, у Arctics 7s еластичний ремінець «ski goggle», який боляче тисне на голову під час тривалих ігрових сесій. І не починайте про рухоме коліщатко на задній частині навушників, яке легко збивається, як тільки ви одягаєте гарнітуру.

Незважаючи на більш убогий вибір параметрів для налаштування звуку (у вас швидше за виникнуть проблеми з налаштуванням фірмового софта, ніж з настільним передавачем від 800s) і проблеми з дизайном, Arctis 7s все одно вважається гідною ігровий гарнітурою.

Окремо варто згадати мікрофон. Він непогано обробляє аудіосигнал і може працювати на великих дистанціях. З огляду на більш доступну ціну, ніж у тих же 800s, SteelSeries Arctics 7 - це мудрий вибір серед інших ігрових навушників для середнього бюджету.

Focal Utopia

Focal Utopia

Діаметр мембрани: 40 мм | Частотний діапазон: 5 - 50 000 Гц | Вага: 490 грам

Середня ціна: 299890₽

Всі представлені гарнітури, з якими ви могли ознайомилися трохи вище, це перш за все моделі, орієнтовані на геймерів. Це означає, що у деяких не зовсім рівномірний звучання, а у інших зроблений занадто великий акцент на бас, на шкоду середнім і високим частотам. Але модель Focal Utopia здатна, мабуть, максимально якісно і детально передати аудіо.

Тому приготуйтеся розщедритися. Це не якісь стічні навушники, Focal Utopia - топова модель з еталонним звуком, здатна передати всю його повноту. І все-так для кого-то ціна може здатися занадто високою, і ми не просто так підняли це питання. Справа в тому, що Focal Utopia складно назвати самими зручним для прослуховування музики.

Через занадто високої деталізації сигналу при відтворенні, в high-end звук може бути занадто грубим. Але саме завдяки цій невеликій особливості вони ідеально підходять для ігор. Utopia це гарнітура відкритого типу, а значить звук з навушників буде чутно і за їх межами. Наприклад, під час тесту мені часто доводилося знімати їх, тому що я міг покластися, що чув, як хтось «з реального світу» зі мною розмовляє. В результаті виявлялося, що це був просто черговий NPC, що стоїть десь за межами мого огляду.

У моделі немає шумозаглушення або гідної звукоізоляції. Зате якість відтворення чудове. Хоча, щоб насолодитися ними повною мірою, краще використовувати зовнішню звукову карту . Але якщо ви купуєте навушники в цьому ціновому діапазоні, то і покупка аудіокарти для вас не буде проблемою. Focal Utopia - це професійна гарнітура гідної якості, але на ринку можна знайти і більш дешеві альтернативи.

Beyerdynamic DT 1770 Pro

Beyerdynamic DT 1770 Pro

Діаметр мембрани: 45 мм | Частотний діапазон: 5 - 40,000 Гц | Вага: 388 грам

Середня ціна: 3800 0

Ще одна прекрасна гарнітура з чудовою звукопередачі від Beyerdynamic Studio. Модель відрізняється широким частотним діапазоном (5 - 40,000 Гц) і чіткими басами, які тільки можна уявити. Причому «низи» зроблені настільки якісно, ​​що не спотворюють середні частоти.

Якщо говорити про ціну, то навушники набагато дешевше тих же Focal. Навіть, якщо б культовий PM3 Oppo все ще були б доступні, то Beyerdynamic DT 1770 Pro все одно залишилися б на першому місці.

Підсумки

HyperX очолює чарти кращих ігрових гарнітур вже протягом багатьох років. До появи потужної Cloud Alpha були випущені оригінальні Cloud Pro, і обидві гарнітури пропонують більш якісний ігровий звук, ніж конкуренти, часто за менші гроші. Вони - гідні переможці, і інші виробники повинні переконати користувачів чимось справді особливим, щоб перевершити HyperX.

Але в області бездротових гарнітур інша справа. SteelSeries Arctis Pro, можливо, досить дорогі, але навушники пропонують відмінний звук, а також неперевершений набір функцій. Razer Thresher Ultimate близькі, але все ж не дотягують до рівня SteelSeries.

Однак завдяки Corsair вам не потрібно витрачати величезні суми, щоб отримати воістину чудово звучать ігрові навушники. HS50 - це фантастичний варіант, якщо не вистачає коштів на HyperX Cloud Alpha. І тепер ми можемо спостерігати, як Asus бореться за цю територію зі своєю власною, досить зручною гарнітурою. Хоча, якщо у вас є гроші і схильність до аудіо високої роздільної здатності, то краще за все звернути увагу на Focal Utopias.

джерело: pcgamesn.com

Яка ігрова гарнітура краща в 2019 році?
Шукаєте універсальні навушники, щоб не тільки слухати в них музику, але використовувати для перегляду фільмів, ігор?
Може бути вам потрібні величезні «вуха», якими можна було б закритися від зовнішнього світу або модель з максимально природною звукопередачі і ізоляцією шуму «ззовні»?
Чи заважають вам дроти?
І якщо так, то як ви ставитеся до бездротових моделям?
Наскільки для вас важливо придбати саме ігрові навушники?
Яка ігрова гарнітура краща в 2019 році?
Тому логічно поставити питання, в чому ж підступ?
При першому погляді (тільки витягуючи з їх упаковки) починаєш турбуватися - який же у них звук?

Новости