Кращі китайські планшети 2017 року: рейтинг ТОП-5 10 і 8 дюймів

  1. Teclast X80 Pro - недорогий, але якісний 8-ми дюймовий планшет
  2. Onda V10
  3. Chuwi Hi10 Pro - кращий китайський планшет-трасформер 2017 року
  4. Xiaomi Mi Pad 3
  5. висновок

Сьогодні ми вирішили вибрати для вас кращі китайські планшети, що заслуговують на увагу в 2017 році. У минулому ті часи, коли продукція з Піднебесної асоціювалася з чимось дешевим і неякісним. Кожен, хто хоч трохи цікавиться технологіями, знає, як тамтешнім виробникам за дуже короткий термін вдалося істотно підвищити рівень якості, завдяки чому кожен може дозволити хороший смартфон або планшет за розумні гроші. Але не будемо даремно розписувати досягнення китайських компаній, а краще поглянемо на їх реальні творіння. Сьогодні ми вирішили вибрати для вас кращі китайські планшети, що заслуговують на увагу в 2017 році

Подивитися всі 3 фото

На цей рядок ми помістили модель від не найвідомішим користувачеві компанії з Китаю, яка тим часом розробляє досить цікаві і недорогі планшети. iWork1x позиціонуються як популярні нині трансформери, швидко перетворюються з планшета в компактний ноутбук завдяки знімній клавіатурі.

На такому пристрої не тільки можна фільм з комфортом подивитися, розкинувшись на дивані, а й надрукувати статтю прямо в автобусі або електричці. Щоб надати користувачеві максимальну свободу, виробник взяв за основу операційну систему Windows 10, а не звичний для планшетів Android . Система повноцінна (як на персональному комп'ютері), що дозволяє встановити будь-яку програму і навіть гру.

Для забезпечення спритною роботи Windows (вона, як відомо, досить вимоглива) китайський планшет від Cube оснащений продуктивним мобільним процесором від Intel і 4 Гб оперативної пам'яті, що сьогодні вже стало стандартом навіть для смартфонів. Накопичувач розрахований на 64 Гб, але частина відведена під системи, ще частина незабаром буде зайнята оновленнями, тому не зайвою буде карта пам'яті. Ну і який же планшет обійдеться без хорошого екрану з високою діагоналлю ?! У iWork1x 11.6-дюймова матриця, виконана за технологією IPS, що забезпечує відмінну якість картинки.

Детальніше про характеристики:

  • Встановлена ​​ліцензійна 64-бітна версія Windows 10
  • 11.6-дюймовий екран з роздільною здатністю FullHD оточують звичні для планшетів рамки
  • За продуктивність відповідає 4-ядерний чіп Intel Atom X5-X8350, що працює з тактовою частотою 1.44 ГГц
  • Значні 4 Гб оперативної пам'яті забезпечують хорошу багатозадачність, а 64-гігабайтний накопичувач дозволяє встановити набір необхідного ПО і пару ігор
  • Яке ж пристрій обійдеться хоча б без однієї камери? У iWork1x якраз одна - передня на 2 МП
  • Щоб все «залізо» нормально функціонувало не обійтися без пристойного акумулятора - в нашому випадку на 8500 мАг

Cube iWork1x заслужив собі місце в топі найкращих китайських планшетів 2017 роки своєї невисокою вартістю трохи більше 10000 рублів (комплект з клавіатурою обійдеться дорожче) при гідних характеристиках.

Вигідні ціни: Планшет Cube iWork1x

★ ★ ★ ★ ☆

плюси:

  1. розумна ціна;
  2. хороший екран;
  3. продуктивний процесор;
  4. 4 Гб оперативної пам'яті;
  5. ємний акумулятор.

мінуси:

  1. одна камера.

Teclast X80 Pro - недорогий, але якісний 8-ми дюймовий планшет

Погодьтеся, не кожному потрібна величезна дошка, для якої ще й окрему сумку заводити доведеться. Багато користувачів вибрали для себе оптимальної діагоналлю екрана 8 дюймів, які готовий запропонувати ще один учасник нашого топа кращих китайських планшетів - Teclast X80 Pro .

Це вже представник «двосистемних» (DualBoot) планшетів, які в свій час у своєму розпорядженні і Android, і Windows, а користувач може між ними перемикатися. Такий симбіоз дійсно багатьом до вподоби: розважився на «зеленому роботі», попрацював в «вікнах». Планшет завдяки 8-дюймовому дисплею вийшов компактним, легким і практичним. Тягати його можна навіть в кишені джинсів: хто б міг подумати років 20 назад, що повноцінний комп'ютер з досить потужною «начинкою» в кишеню влізе.

Процесор, як і в попередньому випадку, представлений компанією Intel. Це теж 4-ядерна модель, але трохи молодший. Оперативної пам'яті 2 Гб, які в умовах сучасного ринку електроніки навряд чи когось здивують, однак планшет працює спритно. Накопичувач у Teclast X80 Pro на 32 Гб: не багато для двох операційних систем, тому краще відразу прикупити карту пам'яті для програм і файлів.

Детальніше про параметри:

  • Як операційні системи виступають: Windows 10 і Android 5.1
  • За виведення зображення відповідає 8-дюймова IPS-матриця з FullHD-дозволом
  • Продуктивність лягає «на плечі» 4-ядерного процесора Intel Atom X5-Z8350, що працює з тактовою частотою 1.44 ГГц
  • За багатозадачність у відповіді 2 Гб оперативної пам'яті, 32 Гб доступно для програм і файлів користувача
  • Дві камери на 2 + 0.3 МП дозволять зробити швидке фото або подзвонити другу в скайп
  • Автономність забезпечується батареєю на 3800 маг

Сьогодні Teclast X80 Pro з усіма своїми достоїнствами можна купити приблизно за 6000 рублів, що робить його не тільки одним з кращих китайських планшетів, але і одним з найдоступніших. Додатково можна придбати чохол-книжку.

Вигідні ціни: Планшет Teclast X80 Pro

★ ★ ★ ★ ☆

плюси:

  1. компактність;
  2. хороший екран;
  3. продуктивний процесор;
  4. дві камери;
  5. дві популярні ОС.

мінуси:

  1. не найкраща автономність.

Onda V10

Onda V10

Від планшетів на Windows пропонуємо перейти до моделей більш звичним - на Andoid. V10 - одне з кращих рішень модельного ряду компанії Onda , Випущене в травні 2017 року. Планшет виділяється на тлі конкурентів підтримкою мереж 4G, що дозволяє в будь-якому місці залишатися на зв'язку. Працює Onda V10 під управлінням останньої версії Android Nougat, чим похвалитися може не кожен сучасний смартфон. Апаратна частина не найпродуктивніша, тому модель розрахована на не самих вимогливих користувачів.

Onda V10 оснащений процесором середнього рівня від MediaTek, доповнений 2 Гб оперативної пам'яті. Накопичувач по стандарту отримав 32 Гб пам'яті, але за бажанням ємність можна розширити за допомогою карти пам'яті. Також варто відзначити якісну збірку апарату з використанням металу і практичного пластика. Нарешті, з Onda V10 користувач отримує великий 10.1-дюймовий екран, на якому зручно дивитися фільми, працювати і грати.

Детальніше про характеристики:

  • Android 7.0 в якості операційної системи - версія, яка буде актуальна ще довгий час
  • 10.1-дюймова IPS-матриця з роздільною здатністю FullHD, здатна видавати відмінну картинку
  • Середній 8-ядерний процесор MTK6753
  • 2 + 32 Гб оперативної і постійної пам'яті для потреб користувача
  • Пара камер 5 + 2 МП, яким під силу видати непогані фото
  • Чи не найбільш ємний акумулятор на 6000 мАг

Onda V10, заслужено посів місце в топі найкращих планшетів з Китаю на літо 2017 року, стане відмінним вибором, якщо ви не женіться за топовими характеристиками, віддаючи перевагу низькій вартості. До речі, модель обійдеться всього в 8000 рублів.

Вигідні ціни: Планшет Onda V10

★ ★ ★ ★ ☆

плюси:

  1. FullHD-екран;
  2. свіжий Android;
  3. пристойна продуктивність;
  4. непогані камери;
  5. підтримка 4G;
  6. доступна ціна.

мінуси:

  1. батарея для характеристик слабенька.
Chuwi Hi10 Pro - кращий китайський планшет-трасформер 2017 року

Подивитися всі 3 фото

бренд Chuwi , Що представляє регулярно планшети-трансформери бюджетного рівня, зі своїм Hi10 Pro займає друге місце. І все ж у справі! Який більш-менш відомий виробник має в своєму модельному ряду апарат за 10000 рублів, у якого великий чіткий дисплей, значні обсяги пам'яті, кілька сучасних інтерфейсів і продуктивний процесор? Так жоден! Chuwi Hi10 Pro є найбільш продаваним планшетом компанії з купою позитивних відгуків.

Модель представлена ​​в форматі DualBoot, працюючи відразу на двох операційних системах. Матеріалами корпусу став метал і пластик, збірка на високому рівні. При великої діагоналі екрана планшет вийшов досить компактний, а по товщині можна порівняти з багатьма смартфонами. В основі лежить один з нових процесорів від Intel - Z8350. Природно, він не здатний показати продуктивність на рівні звичних чіпів, але на «ура» справляється з повсякденними завданнями, мінімально нагрівається і досить енергоеффектівен. У роботі йому допомагають 4 Гб оперативної пам'яті - не самий максимум сьогодні, але краще, ніж 2 Гб.

Детальніше про технічні характеристики:

  • Дві операційних системи: Android 5.1 і Windows 10 (ліцензійна)
  • Стандартна діагональ 10.1 дюймів з роздільною здатністю FullHD і високою щільністю пікселів
  • Один з кращих мобільних процесорів від Intel - 64-бітний Intel Z8350 з 4 обчислювальними ядрами
  • 4 Гб оперативної пам'яті під завдання системи і 64 Гб постійної для задач користувача (є слот під microSD з максимальним об'ємом до 128 Гб)
  • Дві камери на 2 і 2 мегапікселя для рідкісних фото і відеодзвінків
  • Акумулятор на 6500 мАг

Chuwi Hi10 Pro в мінімальній комплектації можна купити за 10000 рублів, що робить його одним з найдоступніших китайських планшетів з Intel Z8350 на ринку. Крім того, виробник представив для нього чимало аксесуарів, починаючи з чохлів, закінчуючи повноцінною клавіатурою. Правда, в комплект поставки нічого з перерахованого не включено.

Вигідні ціни: Планшет Chuwi Hi10 Pro

★ ★ ★ ★ ☆

плюси:

  1. висока якість збірки;
  2. хороший екран;
  3. висока продуктивність;
  4. 4 Гб оперативної пам'яті;
  5. можливість підключення повноцінної клавіатури.

мінуси:

  1. автономна робота.
Xiaomi Mi Pad 3

Xiaomi Mi Pad 3

Китайська компанія-гігант, відома багатьом користувачам, розробляє не тільки відмінні смартфони, але і дуже пристойні планшети. Відносно нещодавно Xiaomi оновила лінійку Mi Pad новинкою, яка, судячи з замовленнями, зайшла багатьом покупцям. Mi Pad 3 - це 7.9-дюймовий планшет з відмінною ергономікою, зібраний з найякісніших матеріалів і працює під управлінням фірмової оболонки.

Завдяки відносно невеликій діагоналі екрану і тонкому корпусу планшет вийшов досить компактний. Вага і зовсім становить 328 грамів. Дисплей тут просто відмінний: IPS-матриця з роздільною здатністю 2048х1536 пікселів при невеликих розмірах демонструє чітку і соковиту картинку. А ось «залізо» припало до душі не кожному шанувальнику Xiaomi.

Китайська компанія, яка в останніх продуктах віддавала перевагу процесорам Snapdragon, раптово закупила для Mi Pad 3 чіпи MediaTek . Встановлено далеко не найгірший процесор, але за характеристиками він не здатний змагатися з аналогами від головного конкурента. З пам'яттю все непогано, що частково компенсує процесор MTK. На камерах Xiaomi не заощадите, встановивши два модулі на 13 + 5 Мп, що робить Mi Pad 3 кращим планшетом для фото в нашому топі.

Детальніше про параметри:

  • Операційна система Android 7.0, поверх якої використовується оболонка MIUI
  • Якісний 7.9-дюймовий дисплей з 2К-дозволом
  • 6-ядерний процесор MediaTek MT8176, що працює з максимальною тактовою частотою 2.1 ГГц
  • 4 Гб оперативної і 64 Гб постійної пам'яті
  • Хороші модулі камер на 13 і 5 мегапікселів
  • Акумулятор ємністю 6600 мАч

Компактний Xiaomi Mi Pad 3, що влучив у наш топ кращих китайських планшетів в 2017 році, виробник пропонує за 15000 рублів. Модель безперечно варто цих грошей, враховуючи якість матеріалів, хорошу підтримку і відмінний дисплей.

Вигідні ціни: Планшет Xiaomi Mi Pad 3

★ ★ ★ ★ ☆

плюси:

  1. актуальна версія Android;
  2. відмінний екран з 2К-дозволом;
  3. пристойні обсяги пам'яті;
  4. хороші камери;
  5. компактність і приємні відчуття від використання;

мінуси:

  1. процесор хотілося б Snapdragon.
висновок

Ось таким вийшов наш рейтинг топ-5 кращих китайських планшетів в 2017 році. При відборі моделей ми врахували характеристики пристроїв, їх вартість і відгуки користувачів. У топ потрапили і новинки, які тільки з'явилися в продажу, але вже зараз вражають своєю популярністю, і планшети, які вже встигли зарекомендувати себе з кращого боку. Кожна розглянута модель заслуговує на увагу і вже знайшла свого користувача, вони значно дешевше своїх конкурентів від брендів більш високого рівня, але не поступаються ні в чому. Сподіваємося, і ви оберете з п'ятірки бажаний планшет, ну а ми продовжимо стежити за ринком електроніки, розповідаючи вам про всі новинки.


Ну і який же планшет обійдеться без хорошого екрану з високою діагоналлю ?
Який більш-менш відомий виробник має в своєму модельному ряду апарат за 10000 рублів, у якого великий чіткий дисплей, значні обсяги пам'яті, кілька сучасних інтерфейсів і продуктивний процесор?

Новости