Кращі нашнікі вкладиші 2017-2018, рейтинг бюджетних | Найякісніші навушники вкладиші 2017-2018, топ кращих | Бюджетні навушники вкладиші, бездротові навушники | ЛАЙФСПІКЕР - 2018

  1. 1 Sony MDR-EX15LP
  2. 2 Sennheiser MX 375
  3. 3 Panasonic RP-HJE125E-K
  4. 4 SVEN SEB-10BK
  5. 5 Philips SHQ2300OR
  6. 6 Philips SHE8100BK
  7. 7 JBL Inspire 100
  8. 8 JBL T200A
  9. 9 BBK EP-1250S
  10. 10 SVEN SEB-12WD
  11. Кращі навушники-вкладиші 2017

Зміст статті

Музика супроводжує людину все життя, роблячи її емоційний і яскравіше. Завдяки музиці можна позбутися від сумних думок або згадати радісні події з далекого минулого. А компактні навушники-вкладиші не тільки дозволять насолоджуватися улюбленими композиціями в будь-який момент часу, але і стануть чудовим аксесуаром для смартфона.

В даному рейтингу представлені недорогі вакуумні навушники, які вважаються кращими навушниками вкладишами 2017 року. Однак не варто боятися, дешево - не обов'язково погано, тим більше, що всі представлені нижче моделі випущені іменитими виробниками, якість виробів яких оскаржити просто неможливо!

1 Sony MDR-EX15LP

1 Sony MDR-EX15LP

Японський виробник знає толк в звуці, і навіть бюджетна модель дарує чудове звучання! Це одна з найпопулярніших в світі моделей, продажі якої б'ють рекорди вже не перший рік. Класичний дизайн, хороший і гучний звук до 100 децибел, зручність при використанні - що ще потрібно для середньостатистичного користувача? У коробці можна знайти змінні амбушюри, що збільшує зручність вкладишів. Мікрофон тут відсутня, тому поговорити з друзями не вийде. Ні в моделі і регулювання гучності, але для багатьох це навіть перевага, так як майже у всіх сучасних навушниках повзунок - сама ламка деталь.

2 Sennheiser MX 375

2 Sennheiser MX 375

Sennheiser - перевірений роками німецька якість з прекрасним звучанням. Модель MX 375 цікава не тільки високою якістю виконання і звуку, але і незвичайним дизайном. Звук чистий і гучний, а баси соковиті. Вкладиші щільно прилягають до вушного каналу, завдяки чому всі зовнішні звуки блокуються. А ще модель комплектується зручним і красивим чохлом, в якому можна зберігати цей красивий і потрібний аксесуар.

3 Panasonic RP-HJE125E-K

3 Panasonic RP-HJE125E-K

Ще один знаменитий виробник, який знає, яким повинен бути якісний звук - Panasonic. Модель не має нічого зайвого, дизайн до неподобства простий, але хіба це головне для тих, хто любить слухати улюблену музику у високій якості? Крім приємного звуку навушники відрізняються високою якістю збірки. Ще одна родзинка - можливість купити аксесуар улюбленого кольору, гамма широченна: від класичних чорних і білих, до кислотних помаранчевих і зелених.

4 SVEN SEB-10BK

4 SVEN SEB-10BK

SVEN - ще новачок на даному ринку, але не дивлячись на це китайський виробник в багатьох рейтингах сусідить з іменитими німецькими, корейськими і японськими брендами. В SVEN знають, як зробити свою продукцію якісною і недорогою. Модель з алюмінію відрізняється надміцним проводами. Вкладиші з силікону відмінно прилягають до вух. Діапазон частот досить широкий, чудово чути як високі, так і низькі звуки.

5 Philips SHQ2300OR

5 Philips SHQ2300OR

Модель відрізняється незвичайно яскравим спортивним дизайном. Люди, які люблять виділятися з сірої маси, однозначно звернуть увагу на цей модний аксесуар. Навушники яскраво-оранжевого кольору комплектуються трьома додатковими насадками різних розмірів. Крім того, є чохол для зберігання. Кабель оснащений спеціальним затискачем, завдяки якому дроту не плутаються і кріпляться до одягу. Ще одна відмінна риса моделі - корпус захищений від вологи і пилу.

6 Philips SHE8100BK

6 Philips SHE8100BK

Зовні вакуумні навушники Philips SHE8100BK нічим не примітні, якщо порівнювати їх з яскравими попередніми. Простий дизайн, чорний колір і ніяких дизайнерських ходів. Однак модель відрізняється своїми передовими технологіями. Flexi-Grip - особливе з'єднання динаміків навушників з кабелем, завдяки чому пошкодити дроти непросто. А головна фішка - найвища звучання баса, з усього нашого рейтингу кращих вакуумних навушників в 2017 році саме Philips SHE8100BK можуть похвалитися найглибшими низькими частотами.

7 JBL Inspire 100

7 JBL Inspire 100

JBL Inspire 100 - ще одна якісна спортивна модель увійшла в топ 10 кращих навушників-вкладишів 2017. Стоять навушники зовсім недорого, зате якість звуку у них вище всяких похвал. Висока якість виготовлення по достоїнству оцінять любителі активного способу життя. Корпус у навушників водостійкий, динаміки відмінно захищені від вологи. Крім того, виробник пропонує величезну різноманітність колірних варіацій.

8 JBL T200A

8 JBL T200A

На перший погляд, в даній моделі немає нічого особливого, та й купити її можна тільки в білому або чорному кольорі. Ось тільки це не означає, що звук тут поганий, навпаки - він гучний і чистий, а змінні насадки дозволяють максимально знизити будь-які зовнішні шуми. Крім змінних насадок вкладиші комплектуються зручним чохлом для зберігання. Більше нічого особливого в них немає, але ви можете бути впевнені, що прослужать вони не один рік.

9 BBK EP-1250S

9 BBK EP-1250S

Модель привертає увагу, так як виконана в ультра молодіжному чорно-жовтому дизайні. Втім, не тільки незвичайним зовнішнім виглядом можуть похвалитися ці навушники, але і відмінним звуком, а також якістю збірки. Найвищої якості шумоподавляющіе мембрани дозволяють повністю зануритися в світ улюблених мелодій.

10 SVEN SEB-12WD

10 SVEN SEB-12WD

Закінчують рейтинг кращі китайські навушники з самим оригінальним дизайном. Модель виглядає незвично і дорого, так як зроблена під дерево, виглядає це дуже цікаво. В іншому ж SVEN SEB-12WD бюджетні, але якісні навушники, що забезпечують чудовий звук. Яких-небудь особливих фішок тут немає, але в довговічності пристрою ви можете не сумніватися.

Кращі навушники-вкладиші 2017

Мітки

Поділитися статтею


Класичний дизайн, хороший і гучний звук до 100 децибел, зручність при використанні - що ще потрібно для середньостатистичного користувача?
Модель не має нічого зайвого, дизайн до неподобства простий, але хіба це головне для тих, хто любить слухати улюблену музику у високій якості?

Новости