Кращі навігатори для автомобіля

  1. Рейтинг навігаторів високого цінового сегмента
  2. 1 місце - iBOX PRO-5500 HD
  3. 2 місце - Ritmix RGP-560
  4. Рейтинг навігаторів середнього цінового сегмента
  5. 1 місце - Prology iMap-7300
  6. 2 місце - LEXAND SA5 HD +
  7. 3 місце - GLOBUSGPS GL-700 LTE
  8. Рейтинг навігаторів низького цінового сегмента
  9. 2 місце - Prology iMap-5600 Black

Технології не стоять на місці. Ще буквально 10 років тому автомобіль, оснащений GPS-пристроєм, вважався недоступним більшості водіїв. Далеко не кожен автомобіль міг похвалитися таким девайсом. У 2017 році практично кожний транспортний засіб оснащено прогресивними системами супутникової навігації. Тому у багатьох водіїв виникає питання: який навігатор в авто краще вибрати?

У сьогоднішньому матеріалі увазі читачів представлені кращі навігатори 2017 роки для   автомобіля різних класів   - бюджетного цінового сегмента, середнього і преміум-класу У сьогоднішньому матеріалі увазі читачів представлені кращі навігатори 2017 роки для автомобіля різних класів - бюджетного цінового сегмента, середнього і преміум-класу. Крім топа автомобільних навігаторів буде розглянуто питання, чому важливо користуватися супутниковою навігацією при водінні.

GPS-навігатор: надійний помічник водія

Важливість такого «аксесуара», як GPS-навігатор, неможливо недооцінити. Водії спеціально вибирають кращі навігатори для авто, щоб зробити водіння комфортним, безпечним і вирішити проблему дезорієнтації в новій місцевості.

Чому важливо оснастити свій транспортний засіб супутниковою навігацією?

  • Це своєрідний бортовий комп'ютер, який дозволить водієві краще керувати авто. Завдяки великій оперативної пам'яті, він здатний виконувати відразу кілька програм;
  • Він оснащений камерою заднього виду, тому власник транспорту зможе відстежувати, що відбувається позаду автомобіля. Це часто рятує від потенційних зіткнень і ДТП;
  • Кожен рейтинг кращих навігаторів для автомобіля звертає увагу на програмне забезпечення. В навігатори завантажені всі відомі карти, тому завжди можна буде зорієнтуватися на будь-якому типі місцевості. Голосова система оповіщень зможе вказувати, в правильному напрямку їде водій або йому потрібно змінити шлях.
  • Він володіє додатковими функціями: програвання музики, фільмів, радіо і т.д. Наявність мультимедіа автоматично зараховує модель в топ кращих gps навігаторів

Власники топ навігаторів і їх потенційні покупці звертають увагу на наступні характеристики навігаторів:

  • Наявність просунутої платформи і чіпа;
  • Якісні і оновлені карти доріг і різних місцевостей, в тому числі і пересічених;
  • Програмне забезпечення - найчастіше саме воно визначає, чи дійсно це найкращий навігатор для автомобіля 2017 року, чи ні;
  • Зручний, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, який підійде як починаючим користувачам, так і просунутим;

Також перед придбанням багато водіїв звертають увагу на відгуки користувачів, топ кращих навігаторів і різні рейтинги, складені професіоналами.

Рейтинг навігаторів високого цінового сегмента

Найдорожчі і шикарні навігатори призначені для автомобілів преміум-класу. Їх власники віддають перевагу якісним і дорогим речам, вважаючи їх більш надійними. Чи так це? Розглянемо в рейтингу навігаторів для автомобіля 2017 року. У ньому представлені три найякісніші моделі.

1 місце - iBOX PRO-5500 HD

1 місце - iBOX PRO-5500 HD

Вартість: за запитом

Які можна назвати кращі навігатори для автомобіля 2017 роки? Експерти назвуть модель від iBOX - з великим сенсорним екраном, широкими можливостями мультимедіа, хорошим процесором MediaTek 800 MHz, великою кількістю ліцензійних карток, які зроблять процес водіння навіть для початківців автолюбителів простим і приємним.

Придбати дану модель можна в декількох варіантах оперативних платформ - є як Windows-модифікації, так і Android. Завдяки якісній програмну «начинку» iBOX PRO-5500 HD входить в топ навігаторів 2017 року.

2 місце - Ritmix RGP-560

2 місце - Ritmix RGP-560

Вартість: від 7800 рублів.

Вибираючи хороший навігатор для автомобіля, слід віддавати перевагу найякіснішим і надійним. Матеріал корпусу з алюмінію і нержавіючої сталі забезпечує Ritmix RGP-560 захист від корозії.

Читайте також:

Програмне забезпечення захищене від вірусів і багів, швидко завантажує будь-які карти і оснащений функцією перегляду відразу декількох ділянок. Це дозволило девайсу регулярно з'являтися в топах кращих автомобільних навігаторів. Завдяки багатофункціональності мультимедіа-додатків, Ritmix RGP-560 дозволяє користуватися іграми, програвати музику і кіно з високою роздільною здатністю.

Вартість: від 8800 рублів.

Який найкращий навігатор для автомобіля? Хто має гарне співвідношення ціни і якості. Стильний та ергономічний по дизайну девайс від Навітел здатний порадувати не тільки ефектним зовнішнім виглядом . «Начинка» сподобається навіть самим вимогливим користувачам цифрової техніки:

  • Операційна система WinCE 6.0 працює злагоджено і чітко, швидко завантажуючи необхідні для роботи карти, також доступні моделі на платформі Android;
  • Просунуте навігаційне ПО для новачків і професійних водіїв;
  • Сенсорний екран.

Модель входить в рейтинги 7 топ кращих gps навігаторів і користується великою популярністю.

Крім цих моделей, водії віддають перевагу і іншим представникам преміму-класу. Продовження топа кращих автомобільних навігаторів:

  • 4 місце - Lexand SA5 +;
  • 5 місце - Navitel A730;
  • 6 місце - Prestigio GeoVision 5800BTHDDVR;
  • 7 місце - Garmin NuviCam LMT Rus;
  • 8 місце - TomTom GO 6000,
  • 9 місце - GlobusGPS GL-900 Android;
  • 10 місце - Shturmann Link 500GL - один з «новачків» в топах 10 кращих навігаторів для автомобіля

Вибрати найкращий навігатор для автомобіля - значить вибрати найбільш підходящий під смаки і переваги майбутнього власника. Потрібно звертати увагу на технічну і програмну складову, а також на швидкість виконання завдань.

Рейтинг навігаторів середнього цінового сегмента

Цифрова техніка середнього класу відрізняється більш просунутою «начинкою», на відміну від більш бюджетних моделей. Які моделі увійшли в топ GPS навігаторів?

1 місце - Prology iMap-7300

1 місце - Prology iMap-7300

Вартість: від 6800 руб.

Оснащений прогресивними комплектуючими - мобільним процесором з тактовою частотою 500 МГц, програмою Навітел, чіпсетом, оперативною пам'яттю 4 Гб. Модель працює на поширеною операційній системі Windows CE 6.0. Вона недавно пройшла модифікацію, тому працює без помилок і вповільнень, на відміну від попередньої версії. З топ 10 навігаторів 2017 року модель вважається найбільш прогресивною.

У програму навігатора завантажені всі світові карти, включаючи і ділянки пересіченій місцевості. Окремо є різні вибірки, наприклад, прибережних трас в районі Чорного моря.

Великий дисплей 7 дюймів дозволяє не тільки переглядати карти, але і програвати відеоролики і грати в флеш-додатки. За поєднанню ціни, якості і багатофункціональності модель займає заслужене перше місце. На питання, який навігатор кращий для автомобіля, тепер не потрібно відповіді.

2 місце - LEXAND SA5 HD +

2 місце - LEXAND SA5 HD +

Вартість: від 5500 руб.

Багато GPS-навігатори можуть похвалитися наявністю карт будь-яких місцевостей, але далеко не кожна модель може бути багатофункціональною. LEXAND SA5 HD + - це повноцінний бортовий комп'ютер, який допомагає водієві в найскладніших ситуаціях знайти правильну дорогу. Цей девайс регулярно входить в топ 10 навігаторів середнього цінового сегмента.

Він оснащений оновленої ОС Windows CE 6.0., Захищеної від вірусів і багів. Щоб переглядати карти, використовуйте програму Навітел - воно ліцензійне і має всі необхідні для водія розширення. Як і всі хороші навігатори для авто, він має мультимедіа-додатками.

Великий 5-дюймовий екран дозволяє переглядати все до найдрібніших деталей. Єдиний мінус даної моделі - відсутність 3G-модуля. Проблема вирішується підключенням смартфона через Bluetooth.

3 місце - GLOBUSGPS GL-700 LTE

3 місце - GLOBUSGPS GL-700 LTE

Вартість: від 7500 рублів.

Модель входить в топ навігаторів з відеореєстратором 2017 завдяки широкому сенсорному дисплею, можливості підключатися до Інтернет через Bluetooth-підключення, ліцензійні карти Навітел і широкі можливості мультимедіа.

Рейтинг навігаторів низького цінового сегмента

1 місце - Prestigio GeoVision 5056

1 місце - Prestigio GeoVision 5056

Вартість: від 2800 руб.

Модель, яка перемагає в рейтингах навігаторів для автомобіля, має стильний дизайн з пофарбованого в чорний метал з покриттям з нержавіючої сталі. Великий сенсорний екран забезпечує водієві свободу в діях: зображення карти можна наближати і зменшувати буквально двома пальцями. 5-дюймовий екран має високу роздільну здатність. Карти Навітел представлені в кількості понад 500 тис. Штук, також уваги водіїв представлені тематичні добірки. Prestigio GeoVision 5056 також входить в топ навігаторів, найбільш продаваних в нашій країні.

2 місце - Prology iMap-5600 Black

2 місце - Prology iMap-5600 Black

Вартість: від 3 500 руб.

Кращий GPS-навігатор для автомобіля в міському середовищі. Традиційний дизайн і програмне забезпечення роблять цю модель незамінною для водіїв-новачків і консервативних водіїв з великим стажем водіння. Prology iMap-5600 Black має 5-дюймовий LCD-монітор з якісною картинкою, 4Гб оперативної пам'яті для швидкої роботи, супутникові ліцензійні картки «Навітел» і можливість підключення до Інтернет через смартфон.

На питання, як вибрати хороший навігатор для автомобіля, багато водіїв скажуть: придбати iMap-5600 Black. Його перевагами є понад 300 тисяч карт, HD-картографія, хороша ємна батарея, чутливий сенсор і високу роздільну здатність екрана.

Його перевагами є понад 300 тисяч карт, HD-картографія, хороша ємна батарея, чутливий сенсор і високу роздільну здатність екрана

Вартість: від 4900 руб.

За ціною-якістю ця модель програє іншим різновидам, але підійде тим водіям, які люблять платформу Android. Вона являє собою своєрідний планшет з широкими мультимедіа можливостями.

Який краще вибрати навігатор для автомобіля - той, у якого є дві камери. Конструкція передбачає наявність двох камер, тому водій завжди буде в курсі всього, що відбувається поруч з його машиною.
У кожному ціновому сегменті GPS-навігаторів є свої лідери. Завжди можна вибрати кращий бюджетний навігатор для автомобіля або модель преміум-класу з просунутим програмним чіпом і ергономічним дизайном. Кожна з моделей має свої достоїнства і недоліками. Залишається тільки порадити купувати таку цифрову техніку в перевірених компаніях, звертати увагу на більш відомі і зарекомендували себе марки і вибирати з них найбільш підходящі за ціною і якістю. І, звичайно, орієнтуватися на наш топ 10 gps-навігаторів.

Тому у багатьох водіїв виникає питання: який навігатор в авто краще вибрати?
Чому важливо оснастити свій транспортний засіб супутниковою навігацією?
Чи так це?
Який найкращий навігатор для автомобіля?
Які моделі увійшли в топ GPS навігаторів?

Новости